×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre začiatočníkov

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený kolík z vegánskej kože má príjemnú silikónovú guľôčku, ktorá je pre submisívny náprotivok pohodlná aj na dlhšie nosenie. Splňte si s ním svoje erotické sny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Hrátky s cumlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Putá z hovädzej kože pripevnené ku gripom a karabínam s nosnosťou až 90 kg. Doprajte si tento účinný doplnok a dodajte šťavu vašim sexuálnym hrám. Celý výrobok vyniká vysokou kvalitou, pretože bola pri jeho výrobe použitá výhradne hovädzia koža a kov bez obsahu niklu. Veľkosť pút je nastaviteľná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto ručne vyrobené, polstrované putá z vegánskej kože pôsobia vďaka zlatým detailom luxusne a zvodne. Nasaďte ich sebe alebo svojmu náprotivku a splňte si svoje erotické sny.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Soft Feather Tickler Black

    Objavujte! Luxusné šteklítko Noir Feather vám pomôže s obľúbeným vzrušovaním. Pohodlne padne do ruky, ľahko sa drží a jeho použitie je viac než príjemné. Pohlaďte tým pokožku svojho náprotivku a nezabudnite zablúdiť aj na citlivé miestečka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Luxusná súprava 14 nerezových dilatátorov od obľúbenej značky Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Veľa a radi cestujete? Na vašich cestách by vám nemal chýbať tento úžasný doplnok, ktorý vymysleli skúsení znalci zo Sport Fucker. Táto pomôcka je kompaktná, zmestí sa do kufra aj do batohu a zároveň je tiež neuveriteľne silná, praktická a užijete si s ňou veľa zábavy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boneyard Piss Holer Black

    Chystáte sa objaviť čaro soundingu, alebo prehĺbiť svoje zážitky v tomto smere? Táto sada je vhodná pre začiatočníkov i pre pokročilých nadšencov. Obsahuje 3 silikónové pomôcky v rôznych dĺžkach a hrúbkach. Oceníte jej pružnosť, jednoduché použitie a vzrušujúcu textúru. Užite si každý centimeter a dostaňte sa tak hlboko, ako budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Zvýšte citlivosť svojich bradaviek a pripravte ich na ďalšie hrátky! Tieto prísavky sú ideálne pre začiatočníkov a ich použitie je veľmi intuitívne. Pohodlne sa prisajú a svojim silikónovým materiálom vám uľahčí manipulácia. Použiť môžete aj malé množstvo lubrikačného gélu na vodnej báze.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento kolík a náhubok zároveň? Upína sa na celú hlavu a je pre pohodlné padnutie nastaviteľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedna sada a veľa možností! Vychutnajte si každý z 15 rôzne veľkých dilatátorov pre ženy a na ďalšie účely. Sú balené v praktickom a krásnom puzdre, majú striebornú farbu a vyrobené sú zo 100% nerezovej chirurgickej ocele lekárskej kvality. Doprajte si nezabudnuteľné zážitky!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Čo takto premeniť vašu už nudnú spálňu na zábavnú herňu pre dospelých? S touto sadou vám nebude chýbať nič, čo je potrebné na to, aby ste si užili vzrušujúce hry, ktoré môžu aj bolieť. Nezáleží na tom, či sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, kvalitné prevedenie pomôcok vás bude tešiť, dráždiť a nekonečne vzrušovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Premeňte svoju posteľ na bondage ihrisko! Poslúži vám na to táto sada Diamond, ktorá obsahuje putá na zápästie a na členky. Vaše končatiny teda môžu byť podľa vašich vzrušujúcich fantázií roztiahnutné a pripravené na hnevanie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Láka vás balansovať na hrane bolesti a rozkoše? Priamo na to sú určené aj tieto luxusné silikónové svorky na bradavky s diaľkovým ovládaním. Dodajte si odvahu a vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto krásnou sadou na spútanie k posteli s putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% veganské! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Táto pomôcka je tak malá, že ju môžete použiť na rôzne účely! Vďaka malej veľkosti ju ocenia predovšetkým začiatočníci, ale samozrejme môže slúžiť aj skúseným objaviteľom. Spoznajte nové zážitky a vnemy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Milujete elegantné a štýlové doplnky? Presne také sú aj tieto zmyselné putá z príjemného saténu z kolekcie Fifty Shades of Grey. Zdobené sú čiernou čipkou a sú očarujúce a módne. Vyskúšajte, aký je to pocit mať spútané ruky a odovzdajte sa všetkým svojim vášňam.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Jednak vyzerá úplne skvelo, ale predovšetkým semenníky poriadne potrápi. Je lesklý, má tvar kužeľa a z vnútornej strany disponuje hrotmi, ktoré budú vaše vrecúško dráždiť a mučiť. Môžete ho tiež uzamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväzneného semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Máte radi nebezpečné BDSM hrátky alebo sa ich ešte len chystáte vyskúšať? V oboch prípadoch by vašej pozornosti nemal uniknúť tento krásny a účinný bičík. Jeho dlhá a príjemná rukoväť je zakončená 2 prúžkami z umelej kože, ktoré pri údere vytvoria ohromujúci sexy zvuk. Uchopte ho do ruky, použite koncovú slučku a ukážte svojmu náprotivku, ako dokonale svoju novú zbraň viete ovládať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Točia sa vaše erotické fantázie okolo submisivity a dominancie? Splňte si svoje sny, život je krátky! A táto sada je na to priamo ideálny, pomôže vám zvádzať, určiť si úlohy a počúvať svoje vášne. Vďaka krásnemu baleniu je sada vhodná aj ako darček a verte, že to bude nezabudnuteľný darček, ktorý len tak neomrzí!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Milujete hry na doktora? Ako správny doktor či doktorka sa musíte vybaviť touto špeciálnou pomôckou. Toto rozťahovač je vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a bolo špeciálne vyvinuté pre osobné použitie. Použite ho na nahliadnutie do vagíny alebo do ritného otvoru, záleží, čo práve budete prezerať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní a horúcom vosku, či šteklení? Váš sen sa s touto sadou stáva skutočnosťou, nechajte sa unášať tým úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď naplníte svoje tajné erotické fantázie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená maska z vegánskej kože zakryje zrak a zvýrazní tak všetky ostatné zmysly. Vyskúšajte, o koľko intenzívnejšie bude dráždenie s zakrytými očami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tie pravé pomôcky? Bondage Couture si zamilujete! Sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantnú sadu. Nechajte sa unášať tým, čo a ako budete chcieť práve použiť, možností je veľa!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Pink

    Klasické chlpaté putá s ešte jemnejším a huňatejším kožúškom vášnivej ružovej farby! Kto prevezme vedenie a kto bude mať spútané ruky? Tieto putá sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú zažiť oslnivú bondage hru. Oddajte sa čistej extáze a použite putá s kožúškom alebo bez.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Klasické chlpaté putá s ešte jemnejším a huňatejším kožúškom elegantnej čiernej farby! Kto prevezme vedenie a kto bude mať spútané ruky? Tieto putá sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú zažiť oslnivú bondage hru. Oddajte sa čistej extáze a použite putá s kožúškom alebo bez.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Premeňte akúkoľvek posteľ v ríši diví a realizujte svoje túžby! Táto sada obsahuje odolný nylonové popruhy, ktoré sa pripájajú k 4 mäkkým a príjemným putám. Popruhy sa ľahko a rýchlo upevnia pod matrac av balení nájdete aj hracie sexy kocky a masku na oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.