×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnok navrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Ste pripravení na inováciu v oblasti náhubkov? Tento nevyspytateľný nástroj pre vaše potešenie a poníženie zároveň je teraz lepší než kedykoľvek predtým! Rozkážte svojmu submisívnemu domácemu miláčikovi otvoriť ústa a nasaďte mu to, čo si zaslúži!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Kokietta Mask Black

    Koketný a originálny doplnok, ktorý budete milovať! Táto maska je vstupenkou do krajiny dlhých, príjemných a milostných večerov. Maska Kokietta vám náramne pristane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasické putá v štýlovom prevedení! Sú skvele pevné a ich kožený vzhľad v kombinácii s retiazkou a kovovými detailmi v rose gold farbe im dodávajú šarm. Z vnútornej strany sú príjemne polstrované plyšom a každé z nich má krúžok na pripevnenie retiazky cez karabíny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Collar - Kožený obojok Čierna 5cm

    Obojok z prémiovej kože od obľúbenej značky Kiotos je ideálnou voľbou pre začínajúcich otrokov, ale aj pre skúsených milencov, ktorí vedia, čo chcú.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 0254207 - Kožený obojok Čierna

    Kvalitný, nastaviteľný, kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Užite si pohľad na svoj submisívny náprotivok a týmto super obojkom s čiernou retiazkou, ktorý vedie až k svorkám na bradavky. Obojok je nastaviteľný a disponuje D-krúžkami, takže k nemu môžete prirobiť ešte ďalšie doplnky, pokiaľ budete chcieť. K stredovému krúžku je upevnená retiazka zakončená svorkami na bradavky, ktorých tlak je možné pomocou skrutiek ľahko upraviť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Bondáž pre efektívne pripútanie zápästia k nohám.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Potrestajte svoj neposlušný náprotivok s týmto bičom, ktorého údery neuveriteľne pália. Vyrobený je z prémiového silikónu a jeho „rozdelené“ prevedenie sľubuje rany, ktoré po sebe zanechajú stopy, pokiaľ nebudete dostatočne opatrní. Rukoväť pohodlne padne do ruky, vďaka zabudovanej vnútornej kovovej tyči je odolná a pevná a vďaka textúre vám nevykĺzne z ruky. Vychutnajte si hravé facky aj nebezpečné výprasky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Poing - PVC palička s koženým povrchom Čierna

    Trstenica z PVC od obľúbenej značky Kitos pomaly, ale iste zbúra hranicu medzi potešením a trestom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Pocíťte dvojité zovretie s týmito svorkami na bradavky, ktoré sú prepojené elegantnou retiazkou so svorkami na pysky.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna L

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou otočnou karabínou.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Náhubok pre tých najdrsnejších zabijakov! Nasaďte ho svojmu otrokovi alebo otrokyni, upevnite okolo hlavy pomocou pevného koženého remienka s prackou a do úst mu vložte gag. Potom vezmite do ruky kľučku a začnite skrutkovať. Že takto tvrdá BDSM hra bude vzrušujúca, to nám určite veríte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Fetish Bag

    Užite si svoje tajné fantázie, neschovávajte svoje ja milujúce fetiš - naopak! Pusťte ho von a prekvapte ho! Prekvapte ho touto sadou, ktorá je vzhľadom na svoj obsah za veľmi nízku cenu. A čo sa v nej skrýva? To nepovieme! Nechajte sa prekvapiť. Ak milujete fetiš a vzrušenie, tak jednoducho musíte milovať aj prekvapenie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Wood

    Pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný robustný bič Leather Flogger Wood od Zado má masívnu drevenú rukoväť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Pri troche fantázie môžete rukoväť použiť aj na intímne prenikanie. Vychutnajte si dopad mäkkých kožených remienkov na koži a doprajte svojmu náprotivku jemné pohladenie alebo tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Milujete luxusné doplnky, ktorá vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Je ideálny pre milovníkov extrémnych hrátok, lebo je to doslova chladná oceľová tyč. Bič je vyrobený z kvalitnej lesklej nerezovej ocele, je tenký a báječne pružný, aby poriadne bodol. Tak sa chopte textúrovanej ergonomickej rukoväti a okolo zápästia si obtočte kožený remienok, toto bude bolieť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Chcete sa dostať až na vrchol vašich erotických fantázií? Kvalitná fetiš výbava bude pre to nevyhnutná! A ak bude ešte pôvabne žiariaca v tme, stane sa vaša cesta cieľom! Táto sada od Bad Kitty obsahuje všetko, čo k svojim BDSM hrám potrebujete - putá, masku na oči a plácačku!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masívna drevená plácačka pre neskutočné potešenie z výprasku! Je nielen pôsobivá na prvý pohľad, ale tiež silná na prvé použitie, kedy zanechá kožu značne poznamenanú. K vizuálnej efektu ešte prispejú dômyselné výrezy, tak na čo čakáte? Hra už mala dávno začať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roussy Bunny Mask Adjustable Black

    Objavte svoje nové ja a aj tie najintenzívnejšie a najtemnejšie BDSM zážitky. Ponorte sa do svojich vášní a dodajte si nádych tajomnej zmyselnosti s touto maskou. Je ručne vyrobená z najkvalitnejších materiálov, takže je príjemná na nosenie a vyzerá úplne skvele. Staňte sa sexi králikom a ak chcete, vezmite si za svoje králičie neutíchajúce túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Túžite po naozaj dráždivej a možnej aj trochu bolestivej stimulácii? A trúfnete si na tento kovový žmýkač od Rimby? Použiť ho môžete na penis, semenníky alebo prsia. Stačí ho priskrutkovať a upravovať tlak, pokiaľ nedosiahnete svoje maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa ísť dobrovoľne v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Svorky na bradavky s nádhernou retiazkou a nastaviteľnou veľkosťou.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Milujete luxusné doplnky, ktoré vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Jeho odolná konštrukcia vám zaistí roky zmyselného potešenia a tiež dva typy výprasku. Mäkká, polstrovaná kožená strana je vhodná pre ľahší výprask a druhá tvrdá kožená strana zase dômyselne potrestá zlé správanie. Uchopte kvalitnú rukoväť z leštenej nerezovej ocele, okolo zápästia obtočte pútko a začnite diktovať rozkazy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ozdobte svoju tvár náhubkom s ružou. Má zmyselnú červenú farbu a čipkovaný remienok, je pohodlný a neuveriteľne krásny vďaka realistickej kvitnúcej ruži. Nastavíte si ho podľa svojich požiadaviek a budete si vychutnávať pohodlné nosenie. Nechajte ružu rozkvitnúť z vašich úst.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

    Čo by ste chceli robiť s týmto vrúbkom s nalievacou nádobkou? A čo by ste svojmu submisívnemu náprotivku dopriali za tekutinu? Konečné rozhodnutie, ako túto kvalitnú a jedinečnú hračku využijete je samozrejme na vás. Isté však je, že tieto mokré hrátky nebudú mať obdoby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Myslíte to vážne a hľadáte brutálny bič? Tento jazdecký bič od Black Label kombinuje vysoko kvalitnú nerezovú oceľ a nemenej kvalitnú kožu. Najväčšie zlo predstavuje koncová chlopňa, ktorá je z jednej strany hladká a z druhej strany je posiata ostrými kovovými kolíkmi. Vychutnajte si svoje SM vášne s extrémnymi dopadmi biča a možno aj s kvapkou krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Pre odmeny aj tresty! Táto vysoko kvalitná robustná plácačka Solid Wood od Zado má hlavnú masívnu drevenú časť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Rukoväť je potiahnutá kožu a tiež zakončená koženým remienkom, ktorý uľahčuje manipuláciu. Doprajte svojmu náprotivku tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.