×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 612

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nechajte sa vy sami potrestať alebo potešiť touto dômyselnou hračkou, do ktorej môžete, samozrejme, uzamknúť aj svoj submisívny náprotivok. Pripútajte ho za krk, zápästia a členky a následne mu doprajte tvrdé čierne dildo. Všetky časti tejto jedinečnej konštrukcie sú nastaviteľné, takže si môžete prispôsobiť dĺžku základnej lišty aj výšku dilda a obojku. Konštrukcia výrobku je jednoduchá, ale účinná a dômyselná. Luxusné putá sú navrhnuté tak, aby boli odolné a dlho vydržali. Sú navyše vybavené aj zámkom, aby vám váš otrok nemohol uniknúť. Vdýchnite život svojim BDSM fantáziam a vybavte si svoju mučiareň týmto neprekonateľným produktom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Mask with Cat Ears

    Posledná bodka pre váš vášnivý outfit! Maska mačky s očkami z vás urobí dokonalú cat woman a potom už bude len na vás, ako sa tejto role zmocníte. Príjemný materiál mokrého vzhľadu nebude vašej tvári na obtiaž, naopak, budete sa cítiť prirodzene a sexy.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Ktorý zips rozopnete ako prvý a ktorú časť tela tak ukážete? Bude to rozkrok alebo snáď prsia? Tento oblečok dokonale priľne k vášmu telu, obopne ho ako druhá koža a limček vám dodá sebavedomie. Splňte si svoje sny v tomto jedinečnom kúsku!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers Pearl & Deluxe Chain Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok na možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Viete, že keď jeden zo zmyslov obmedzíte, tak ostatné zvýrazníte? Úžasne to funguje s očami! Zakryte si zrak a vychutnávajte si všetky dotyky, láskanie a milovanie ešte viac, lebo ostatné zmysly budú mnohonásobne zvýraznené. Vyskúšajte to s touto elegantnou a príjemnou maskou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Krátke latexové rukavice preňho i pre ňu! Budú vyzerať skvostne nielen v kombinácii s vašim obľúbeným latexovým oblečením. Užite si ešte zvodnejší výzor vašich rúk a nechajte ich prinášať vzrušenie vášmu náprotivku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Chystáte sa na maškarnú alebo len hľadáte čerešničku na torte k vášmu erotickému outfitu? Táto nádherná králičia maska sa hodí na viac príležitostí, než vás teraz môže napadnúť. Nasajte nádych tajomna, budete elegantná a neposlušná zároveň.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Buďte naozaj dominantný a nasaďte svojmu náprotivku tento obojok so svorkami na bradavky a vodidlom. Užite si prevzatie kontroly do svojich rúk. Obojok je vyrobený z umelej kože, ktorá mu dodáva luxusný vzhľad a jeho vnútorná časť je lemovaná mäkkou penou. Má nastaviteľnú veľkosť a skvele padne. Obojok a svorky sú prepojené kovovou retiazkou. Jedno je isté, tie najviac vzrušivé SM zážitky okúsite len s týmto obojkom so svorkami a vodidlom.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Premeňte svoju posteľ na vášnivé ihrisko s Ultimate Bed Restrain systémom. Tento bondážny set sa ľahko inštaluje a predstavuje všetko, čo potrebujete na realizáciu svojich fetiš fantázií a vzrušujúcich zábaviek v spálni. Budete k nemu potrebovať iba vašu posteľ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Vy snáď ešte skrývate nejaké túžby? Ale no tak, poďte im vdýchnuť život s touto sexi sadou od ToyJoy. Obsahuje všetko potrebné - putá, náhubok, vôdzku s obojkom, masku na oči, pokarhania, lano, svorky na bradavky, a aby to bolo aj trochu romantické, tak aj okvetné lístky ruží. Preskúmajte svoje vášne a vyskúšajte všetkých hračky zo sady!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Nechajte lásku udrieť! Kvalitný kožený bič s dokonale tvarovanou rukoväťou skvele poslúži milovníkom mäkších úderov aj tým, ktorí si potrpia skôr na drsnejšie radovánky! Celková dĺžka biča je 45 cm a dĺžka rukoväte 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Magic Gloves

    Elektro-vodivé rukavice ideálne pre zmyselné mravčenie kdekoľvek len budete chcieť. Za účelom izolácie vlastných rúk ich noste v kombinácii s vinylovými rukavicami. Váš partner sa môže tešiť na zmyselnú elektrickú a erotickú masáž, ktorú mu môžete dopriať kdekoľvek na tele.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Ľavá k ľavej a pravá k pravej. Fantázia ožíva. Vzrušenie stúpa. Vychutnajte si dokonalé uchytenie a svoj náprotivok presne v takej pozícii, v akej ho pre dnešnú noc potrebujete. Sada obsahuje 4 kusy pút pre rozmanité hrátky, ktoré vám bude diktovať vaše nekonečná fantázia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné chlpaté putá! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom a ak stratíte kľúčiky, nebojte sa, putá sa dajú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a vibračných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Vychutnajte si 10 režimov pulzácií a vibrácií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Váš zadok nikdy nebol tak sexi, ako bude sexi v týchto nohavičkách z nádherne lesklého materiálu! Keď vás váš partner uvidí, pravdepodobne sa mu podlomia kolená! Zips pnúci sa cez rozkrok cez celé nohavičky doslova vyzýva k neposlušnosti, tak prestaňte byť už dobrá!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s praktickými krúžkami. Sú ideálne pre skúsenejších, ktorí chcú svoje bradavkové hry posunúť ďalej.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos - Vibračné svorky na bradavky

    Vibrujúca stimulácia bradaviek! Elegantné silikónové svorky vás nažhavia obyčajným stlačením gombíka. Tichučký motor dráždi citlivú erotogénnu zónu, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným častiam tela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Až budete premýšľať nad tým, že by to chcelo do vašej spálne priniesť trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčania a mrknite na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierno-ružový bičík s dômyselnou plácačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhej, ktorý spája nežné a nebezpečné.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Zviažte svojmu submisívnemu náprotivku ruky buď k sebe, alebo k posteli, voľba je len na vás. Hlavné je, že vám k tomu poslúžia tieto luxusné putá na zápästia z robustnej umelej kože. Z vnútornej strany sú lemované mäkkou penou, ktorá zaručuje pohodlie, a vďaka pevne pripevneným karabinám ich dokonca môžete prepojiť s ďalšími vašimi obľúbenými doplnkami. Nastaviteľná veľkosť potom zaručuje dokonalé padnutie.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs - Kovové putá

    Kovové putá z pevného kovu, môžu ich použiť začiatočníci aj pokročilí pre erotické spútanie a zväzovanie.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Čierna

    Pohrajte sa s bradavkami a zvýšte ich citlivosť s vibračnými svorkami Nipple Play Nipplettes. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú nastaviteľnú intenzitu pomocou skrutiek a zabudovanú vibračnú guľku. Hra s nimi bude baviť jeho aj ju, tak na nič nečakajte a vydajte sa preskúmať radostnú a bolestnú erotiku s týmito vibračnými svorkami od značky California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A700 Mask Black

    Sexi, tajomná a zvodná? Áno, presne taká budete! Podčiarknite svoj očarujúci vzhľad touto zmyselnou maskou, ktorá priamo vyzýva k magickým okamihom, pretože prebúdza vzrušujúcu nezbednosť. Ste pripravená na nezabudnuteľné zážitky?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 612

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.