×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre mužov kov

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Nipple Grips Weighted Tweezer Nipple Clamps

    Prahnete po zmyselných doplnkoch na bradavky? Tieto svorky budete milovať pre ich tlak a neuveriteľné zážitky! Nastavte si zovretie a nechajte závažia, aby tlak ešte podporili. Svorky sú nielen šikovné, ale aj skvele vyzerajú, tak ich vyskúšajte, teraz je ten pravý čas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Zámok s časovačom, ktorý pripevníte na krabičku, v tej môžu byť buď kľúče alebo klietka. Alebo ho môžete pripevniť priamo na klietku! Vzrušenie vášho otroka bude vo vašich rukách a len vy rozhodnete, koľko času mu dáte a ako s ním naložíte! Predstavte si jeho prosiaci pohľad hypnotizujúci zámok a odpočítavajúci čas. Vzrušujúce, že? A je, samozrejme, jedno, či v skrinke bude kľúč od klietky na penis alebo od pásu cudnosti pre ženy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Metal

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníku a môžete ich použiť v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívniu stimuláciu a extra tlak, pretože sa dostanete tak hlboko, ako budete potrebovať. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožený pás cudnosti s 2 visiacimi zámkami pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť je na oboch stranách nastaviteľná, taže sa dokonale prispôsobí veľkostí pásu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitná klietka na penis so sexi vzhľadom! Je vyrobená z nerezovej ocele a v jej balení nájdete všetko, čo na uväznenie takého neposlušného vtáčika budete potrebovať. Nezabraňuje fyziologickým potrebám a je vhodná i na dlhodobé nosenie. Spievajte svojmu vtáčikovi sladko a lapte ho do klietky!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu vďaka svojmu korálkovému tvaru a vďaka zaoblenej špičke bude prenikanie ľahké a príjemné. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Milujete stimuláciu močovej trubice zvnútra? A čo takto skúsiť elektro-stimuláciu tohto miesta? Proper Finn je štíhly a hladký stimulátor s koncovým zaobleným hrotom. Vyzerá štýlovo a dopraje vám horko-sladké potešenie vďaka sile elektriny. Odvážte sa a potešte sa!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak vďaka koncovej silnejšej časti. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej oceli a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Hľadáte štýlový a kvalitný naťahovač semenníkov? Tento od značky Strict je vyrobený z kože a nielen, že skvele vyzerá, ale dodá vášmu riadu ten správny punc! Stačí ho nasadiť okolo semenníkov, zavrieť pomocou patentov a zaistiť tak bezpečné uchytenie. A potom príde tá chvíľa, kedy na koncový krúžok spájajúci 3 retiazky môžete zavesiť závažie alebo treba pripevniť vodítko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Naťahovač semenníkov (záťažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kvalitná klietka na penis so sexi vzhľadom! Je vyrobená z nerezovej ocele a v jej balení nájdete všetko, čo na uväznenie takého neposlušného vtáčika budete potrebovať. Nezabraňuje fyziologickým potrebám a je vhodná i na dlhodobé nosenie. Spievajte svojmu vtáčikovi sladko a lapte ho do klietky!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Clover Clamps

    Pozdvihnite a potešte svoje bradavky s týmito kovovými Clover svorkami, inšpirovanými japonskými tradíciami.

    22,90 €

    13,90 €

    Nie je skladom

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Análny alebo vaginálny háčik s guľôčkou s priemerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Dôvera je dobrá vec, ale prevencia je ešte lepšia! S touto klietkou si svojho otroka budete držať pekne pod zámkom a nebudete musieť mať žiadne obavy o jeho vernosť. Jeho úd sa do klietky pohodlne vojde vďaka 3 rôzne veľkým krúžkom a hygienické otvory mu umožnia vykonávať fyziologické potreby, takže ho budete môcť uzamknúť aj na dlhšiu dobu. Tak ho zamknite a kľúčiky si schovajte!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s koncovým erekčným krúžkom? Stredový popruh je nastaviteľný a hroty svoriek pogumované.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto úchvatne spracované putá na zápästí? Ich krása je v jednoduchosti av červenom prešívaní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Diamond Pattern Flogger Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento krásny bič v štýle pokarhaní s rukoväťou s diamantovou textúrou? Vdýchnite život svojim vzrušujúcim fantáziám.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Leash - Kožené vodítko Čierna L

    Elegantná, robustná vôdzka, ktorá sa dá ľahko pripojiť praktickou otočnou karabínou.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinečný doplnok na vaše mužstvo! Séria kovových krúžkov v koženom postroji s koncovým krúžkom za semenníky s ďalšími piatimi krúžkami, ktoré sa rozpestrú po penise. Ozdobte sa a kochajte sa sexi vzhľadom vašej pýchy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Chcete sa pohrať s bradavkami a objaviť ich vzrušujúci potenciál? Vezmite si na pomoc tieto elegantné a účinné svorky! Disponujú dvojitými skrutkami, ktorými stačí otočiť a začať uťahovať priečne tyčky pevnejšie k bradavkám. Užite si neuveriteľné príjemné pocity a hrajte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Chcete plácačku, ktorá bude budiť rešpekt? Táto z kolekcie Black Label je krásna, robustná a pohodlne vám padne do ruky. Jedna jej strana je hladká a druhá naopak extrémne nebezpečná vďaka kovovým cvočkom. Cvočky nie sú nijak ostré, ale rozhodne nie sú nežné. Uchopte rukoväť a začnite zjednávať poriadok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s týmito krásnymi putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% vegánske! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps - Svorky na bradavky Čierna

    Stačí trochu stlačiť a bolesť sa hneď dostaví.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto štýlové strieborné putá. Sú nastaviteľné a súčasťou ich balenia sú aj klíčky a úložný vak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má nastaviteľné hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Double Snap Hook 2 pack

    Dvojitá karabína na rozmanité hrátky a predovšetkým na putá. Balenie obsahuje 2 kusy vyrobené z pochrómovanej ocele. Tento nenápadný doplnok sa vám bude hodiť - vždy! To nám verte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.