×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Taboom Bondage in Luxury Large Whip Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešia všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento bič v štýle pokarhaní nádhernej, sýto červenej farby so zlatým detailom v podobe praktického očka. Uchopte ho a získajte moc!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Aj neposlušné doplnky môžu byť krásne a elegantné a tento obojok je toho dôkazom. Vyrobený je zo strieborného saténu a čiernej čipky a je prepojený so svorkami na bradavky. Noste ho pod oblečením ako svoje vzrušujúce tajomstvo a prebuďte všetky svoje erotické túžby!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Hľadáte ideálny bič na dráždenie, výprask a nastolenie poslušnosti? Tento pletený bič z umelej kože a s koncovými strapcami sa stane vaším obľúbeným doplnkom na zvýraznenie dominantnosti. Vďaka koncovej slučke ho budete môcť pohodlne nosiť na zápästí a vychutnávať si svoju moc s bičom s dĺžkou neuveriteľných 145 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masívne policajné manžety na palce z kovu a s 2 kľúčmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento náhubok, ktorý zvýši pocit bezmocnosti a umlčí svojho nositeľa. Zvýšte ním svoje vzrušenie a zamilujte si sexi dizajn s pôvabnými zlatými detailmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento kolík a náhubok zároveň? Upína sa na celú hlavu a je pre pohodlné padnutie nastaviteľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba BDSM Candle Black

    Horúci vosk na koži je vzrušujúci, je sexy a perfektne bude stimulovať vaše zmysly aj zmysly vášho náprotivku. Táto sviečka sa roztápa pri veľmi nízkej teplote, má zvodnú čiernu farbu a užijete si s ňou veľa zábavy nebezpečného BDSM charakteru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, i dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumový policajný obušok pre tie najprísnejšie výprasky! Niekto tu hneval? Zavolajte políciu, potrebuje spútať a tiež dostať poriadne na zadok obuškom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba BDSM Candle Red

    Horúci vosk na koži je vzrušujúci, je sexy a perfektne bude stimulovať vaše zmysly aj zmysly vášho náprotivku. Táto sviečka sa roztápa pri veľmi nízkej teplote, má zvodnú čiernu farbu a užijete si s ňou veľa zábavy nebezpečného BDSM charakteru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Chcete rozbehnúť tú najzmyselnejšiu hru s bradavkami? Vyberte si tieto magnetické guličky a bude to jazda! V balení nejdete hneď 4 guličky, teda dva páry (8 mm a 10 mm) nech si vyberiete väčší alebo menší, v oboch prípadoch okúsite úžasný tlak. Vyrobené sú z kvalitnej nerezovej ocele a vyvíjajú skutočne silný tlak, tak si ho užite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Milujete elegantné a štýlové doplnky? Presne také sú aj tieto zmyselné putá z príjemného saténu z kolekcie Fifty Shades of Grey. Zdobené sú čiernou čipkou a sú očarujúce a módne. Vyskúšajte, aký je to pocit mať spútané ruky a odovzdajte sa všetkým svojim vášňam.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Chcete sa pohrať s bradavkami a objaviť ich vzrušujúci potenciál? Vezmite si na pomoc tieto elegantné a účinné svorky! Disponujú dvojitými skrutkami, ktorými stačí otočiť a začať uťahovať priečne tyčky pevnejšie k bradavkám. Užite si neuveriteľné príjemné pocity a hrajte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Hľadáte o niečo väčšie prísavky nielen na bradavky? Tieto o Kiotos majú vnútorný priemer úžasných 6 cm a používať ich môžete ako na bradavky, tak na akúkoľvek inú časť tela. Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Wrist Cuff

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tie pravé putá? Bondage Couture si zamilujete! Sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu tiež, aby ich spojil k sebe vďaka karabinke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s týmito krásnymi putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% vegánske! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 5 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto štýlové strieborné putá. Sú nastaviteľné a súčasťou ich balenia sú aj klíčky a úložný vak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, kto milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto plácačka nádhernej, sýto červenej farby so zlatým detailom v podobe praktického očka. Uchopte ju a získajte moc!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovač semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho zrovna budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, bám bude báječne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý náhubok? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobený z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvorí dokonale elegantný kúsok . Nechajte svoj náprotivok, aby vám vložil loptičku do úst a za hlavou náhubok zapol.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps 7681

    Účinné svorky na bradavky s nastaviteľnou veľkosťou.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a pozor, nemá žiadne vďaka ani otvory!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovať semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho práve budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, vám bude úžasne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    LUxusný doplnok na penis a semenníky z kvalitnej kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a širšia časť natiahne semenníky smerom dole. Vyzerá štýlovo a zmyselne a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Ball Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje erekčný krúžok s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú podporu erekcie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A746 Cuffs

    Perfektný doplnok pre vášnivý večer? Sexy štýlové putá! Nachystajte večeru, zapáľte sviečky a potom sa oddajte svojim vášňam. Tieto putá sú neposlušné pôvabné, kombinujú zlatú farbu a čiernu krajku - vrchol elegancie. A ako naložíte s odnímateľnou retiazkou?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.