×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish pre náročných

Položky 97 až 128 z celkom 280

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Mixed Colors

    Táto sada sviečok bude nielen výstredná farebnou ozdobou, ale tiež doplnkom pre vaše BDSM. Objavte zmyselne nebezpečné hry s ohňom a horúcim voskom. Namierte sviečku na chrbát, ramená, zadok, stehná alebo brucho partnera a kvapnite horúci vosk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa unikátneho potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí mi milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento nastaviteľný obojok s praktickým D-krúžkom. Vyrobený je z vegánskej kože a pre pohodlné nosenie je podšitý zamatom, ktorý zabraňuje podráždeniu pokožky. Je taký pekný, že nosiť ho pokojne môžete aj len tak ako módny doplnok! Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Hemp Rope 7mm 10m

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto vysoko kvalitné lano z prírodného konope. Zviažte ním svoj náprotivok a inšpiráciu hľadajte napríklad v Shibari!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Bondage Hook - Bondážny hák 40mm

    Rovnako ako iné výrobky od obľúbenej značky Kiotos, tak aj tento účinný hák je vyrobený zo 100% nerezovej ocele, čo zaručuje najvyššiu kvalitu, aká len môže byť na trhu dostupná.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasické putá v štýlovom prevedení! Sú skvele pevné a ich kožený vzhľad v kombinácii s retiazkou a kovovými detailmi v rose gold farbe im dodávajú šarm. Z vnútornej strany sú príjemne polstrované plyšom a každé z nich má krúžok na pripevnenie retiazky cez karabíny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený jazdecký bič splní svoj účel vďaka pružnému zakončeniu a praktickému pútku na zápästí. Jeho čierno-zlaté spracovanie zaujme na prvý pohľad, tak ho uchopte a udrite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Krásna, lesklá a nebezpečná guľôčka z nerezovej ocele. Funguje na princípe topenia ľadu a je ideálna pre self bondage. Naplňte ju vodou, vložte dovnútra druhú časť a dajte do mrazničky. Po zamrznutí bude závisieť na teplote okolia, kedy sa zámok začne otvárať, väčšinou to však býva po 2,5 h pri teplote cca 20 °C. Koncové očká potom neslúžia na nič iné než na pripútania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Red

    Láka vás vzrušujúce kúzlo ticha? S týmto rúbikom váš submisívny náprotivok ani nezlomí! Vďaka priedušnosti rubíka sa mu bude dobre dýchať a vydrží s ním aj dlhé hodiny. Adrenalín stúpa a vy to jednoducho chcete? Tak si ho kúpte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage sade? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele sady vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne ružový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník či milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Hogtie kríž vám k tomu rozhodne nesmie chýbať?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Táto pôvabná vôdzka s obojkom má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ho svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacou tyčou majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný silikónový kolík. Vyrobený je z vegánskej kože, ktorá je podšitá príjemným zamatom. Zvýšite ním pocit bezmocnosti, fyzické vzrušenie aj schopnosť hovoriť. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, toto zariadenie z kvalitnej nerezovej ocele rozhodne nie je vhodné pre jemné a nežné duše. Je tu pre tých najväčších neposlušníkov, ktorí sa ničoho neboja a nechajú si pokojne zamknúť aj svoje čeľuste. Vložte náustok do pusu, skúsnite a pomocou šesťhranného kľúča nastavte veľkosť otvoru a utiahnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Chcete trochu zakryť svoju tvár, ale nie úplne? Táto čierna maska na celú hlavu je mierne priehľadná a príjemne tenká, aby vám umožnila dýchať nosom a neobmedzila ani zrak. Perfektne sa hodí na fetiš párty a ocenia ju hlavne začiatočníci pri bondage hrách.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožené putá

    Mimoriadne jemné kožené putá Devil Sticks s kožušinovým vnútrom. Veľmi kvalitné a naozaj jemné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Pripadajú vám chlpaté putá ako hračka pre deti? V tom prípade je na čase si zaobstarať kvalitné policajné putá od Black Label, vyrobené z nerezovej ocele. Svoj náprotivok nimi pripútate k posteli alebo kamkoľvek inam. Putá sú v krásnej luxusnej krabičke a už ich rozbaľovanie sa stane vzrušujúcou predohrou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 280

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.