×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish Rimba

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba BDSM Candle Black

    Horúci vosk na koži je vzrušujúci, je sexy a perfektne bude stimulovať vaše zmysly aj zmysly vášho náprotivku. Táto sviečka sa roztápa pri veľmi nízkej teplote, má zvodnú čiernu farbu a užijete si s ňou veľa zábavy nebezpečného BDSM charakteru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 3 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Neprehliadnuteľné brnenie s hrotmi z vnútornej časti! Trúfate si naň? Je rovnako nebezpečný ako nebezpečne na prvý pohľad vyzerá. Zapína sa na pracku v mieste na semenníky, disponuje kovovými krúžkami o priemere 3 a4 cm a zmyselne rozdelí semenníky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Análny alebo vaginálny háčik s guľôčkou s priemerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba BDSM Candle Red

    Horúci vosk na koži je vzrušujúci, je sexy a perfektne bude stimulovať vaše zmysly aj zmysly vášho náprotivku. Táto sviečka sa roztápa pri veľmi nízkej teplote, má zvodnú čiernu farbu a užijete si s ňou veľa zábavy nebezpečného BDSM charakteru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravení na záťaž? Tento na prvý pohľad nenápadný kožený krúžok v sebe ukrývy závažie o 650 gramoch, s ktorým skúsite gravitačný zákon na vlastných semenníkoch!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Pocíťte dvojité zovretie s týmito svorkami na bradavky, ktoré sú prepojené elegantnou retiazkou so svorkami na pysky.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinečný doplnok na vaše mužstvo! Séria kovových krúžkov v koženom postroji s koncovým krúžkom za semenníky s ďalšími piatimi krúžkami, ktoré sa rozpestrú po penise. Ozdobte sa a kochajte sa sexi vzhľadom vašej pýchy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Hľadáte naozaj intenzívne svorky? Tieto od Rimba môžete použiť nielen na bradavky, ale pokojne aj na genitálie. Majú nebezpečné koncové pazúriky, ktoré sa zaryjú do bradaviek a keď potom ešte zaťaháte za retiazku, všetky pocity budú mnohonásobne silnejšie. Vďaka textúre sa vám s nimi bude pohodlne zaobchádzať aj pokiaľ budete mať prsty od lubrikantu. Doprajte si vzrušujúcu bolesť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 5 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premyslená hračka, ktorá poriadne okorení vaše BDSM hry. Vychutnajte si vzájomné naplnenie, nafukovanie a vzrušovanie.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Máte chuť na niečo, čo vám zdvihne adrenalín a rozbúri zmysly? Zároveň si potrpíte na kvalite? Potom si určite nenechajte ujsť tento ohromujúci Rimba Horse Whip bič! Je to znamenitý pomocník z pravej kože as úžasnou dĺžkou 45 cm, s ktorým budete vyzerať ako úplný profesionál či profesionálka z odboru BDSM bez toho, aby ste museli tráviť roky tréningom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Túžite po naozaj dráždivej a možnej aj trochu bolestivej stimulácii? A trúfnete si na tento kovový žmýkač od Rimby? Použiť ho môžete na penis, semenníky alebo prsia. Stačí ho priskrutkovať a upravovať tlak, pokiaľ nedosiahnete svoje maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Svorky na bradavky s nádhernou retiazkou a nastaviteľnou veľkosťou.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Firm Arabian Bull Whip 7929

    Úchvatný a nebezpečný bič na bitky od obľúbenej značky Rimba budí rešpekt na prvý pohľad.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Dogbone Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak môžete skúsiť aj trochu zvieraciu úroveň, pretože kolík je vybavený psou kosťou a čo je najlepšie, je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Chcete pocítiť ten správny druh bolesti? Potom je tu pre vás Rimba Whip! Tento bič v štýle pokarhaní je vyrobený z luxusnej a kvalitnej kože. S jeho dĺžkou 35 cm sa môžete tešiť na neuveriteľné zážitky, a okrem ostrých úderov ho môžete použiť aj na jemné hladenie a škádlení. Elegantná čierna farba a pohodlná rukoväť a koncové pútko zaisťujú nielen štýlový vzhľad, ale aj ľahkú manipuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Veľmi vkusný návlek na penis zo split kože s bavlnenou šnúrkou. Stiahnite si ním svoj penis, ako uznáte za vhodné, a kochajte sa nielen z pevnejšej erekcie, ale tiež pohľadom na to, ako sexi bude váš penis v tejto šnurovačke vyzerať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Shining Spray 250ml

    Prepadli ste latexu a hľadáte prípravok, ktorý ho rozžiari a vyživí zároveň. Rimba Shining Spray je efektívne ošetrujúci prostriedok pre vaše gumové a latexové poklady. Prináša totiž nielen vytúžený lesk, ale aj výživu, ktorú bude latex milovať. Striekajte ho zo vzdialenosti cca 30 cm a radujte sa z okamžitých výsledkov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip 70cm Black

    Máte chuť na niečo, čo vám zdvihne adrenalín a rozbúri zmysly? Zároveň si potrpíte na kvalite? Potom si určite nenechajte ujsť tento ohromujúci Rimba Horse Whip bič! Je to znamenitý pomocník z pravej kože as úžasnou dĺžkou 70 cm, s ktorým budete vyzerať ako úplný profesionál či profesionálka z odboru BDSM bez toho, aby ste museli tráviť roky tréningom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Čo znamená pre vás skutočný zážitok? Ak hľadáte nástroj pre vaše BDSM hrátky, neváhajte a skúste Rimba Arabian Bullwhip v odvážnej ružovo-čiernej farbe! S dĺžkou 108 cm a ostrým koncom vám tento bič poskytne nezabudnuteľné zážitky a maximálnu precíznosť pri úderoch. Vyrobený je z kvalitného koženého materiálu s rukoväťou a koncovým pútkom pre ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.