×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish semenníky

Položky 97 až 128 z celkom 172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nebezpečné doplnky a BDSM nástroje sú presne to, po čom sa na našom e-shope rozhliadate? Tak práve pre vás tu máme tento drevený pranier na genitálie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, lebo je ľahká, priedušná a zároveň bezpečná pre telo. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, keď je jeho penis len a len váš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masívna hračka z nerezovej ocele! Tvoria ju dva krúžky a slúžia ako naťahovač semenníkov alebo pokojne aj ako erekčný krúžok. Oba krúžky majú priemer 3 cm a ku skrutkovaciemu otvoru je v balení aj imbusový kľúč. Hrajte si sólo alebo si vychutnajte párové mučenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenie penisu a semenníkov vašou najobľúbenejšou kratochvíľou? Táto pomôcka z kvalitnej nerezovej ocele by vám nemala chýbať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Uväznite gule za mreže! Poslúži vám k tomu táto oceľová klietka ako väzenie. Je nádherná na pohľad, ale verte, že je ešte krajšia, keď je plná. Vychutnajte si intenzívne zážitky s 500 g na semenníkoch, ktoré budú zmyselne klesať dole!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť ďalej zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 3 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparentná

    Hľadáte niečo, v čom sa vaše semenníky budú zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxball je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchopí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Naťahovač semenníkov (záťažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Hľadáte štýlový a kvalitný naťahovač semenníkov? Tento od značky Strict je vyrobený z kože a nielen, že skvele vyzerá, ale dodá vášmu riadu ten správny punc! Stačí ho nasadiť okolo semenníkov, zavrieť pomocou patentov a zaistiť tak bezpečné uchytenie. A potom príde tá chvíľa, kedy na koncový krúžok spájajúci 3 retiazky môžete zavesiť závažie alebo treba pripevniť vodítko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Dôvera je dobrá vec, ale prevencia je ešte lepšia! S touto klietkou si svojho otroka budete držať pekne pod zámkom a nebudete musieť mať žiadne obavy o jeho vernosť. Jeho úd sa do klietky pohodlne vojde vďaka 3 rôzne veľkým krúžkom a hygienické otvory mu umožnia vykonávať fyziologické potreby, takže ho budete môcť uzamknúť aj na dlhšiu dobu. Tak ho zamknite a kľúčiky si schovajte!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luxusná klietka cudnosti s odnímateľnou krytkou pre skutočných milovníkov BDSM hrátok! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, takže jej životnosť je naozaj dlhá a zároveň si môžete byť istí bezpečnosťou materiálu. Lockdown pre váš penis!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Sexi hračka, ktorá natiahne vaše varlaty vďaka 3 závažiam! Umiestnite ju na sáček a do držiaka vložte toľko závaží z nerezovej ocele, na koľko si aktuálne trúfnete. Nespornou výhodou tohto naťahovača je to, že sa závažia nezavesujú, ale zasúvajú do príslušných otvorov, takže vám nikde nebude zaväzovať. Vychutnajte si maximálne pocity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Chcete byť naozaj zlý na svoj náprotivok? Zmučte jeho penis aj semenníky týmto ultimátnym zariadením! Je to akrylový drvič, ktorý je zlý v tom najlepšom slova zmysle. Bude pomaly stláčať gule medzi dve akrylové dosky a penis zostane odhalený. Len pozor, toto je fakt už pre pokročilých CBT hráčov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Claw Glove Black

    Chcete vidieť kúzlo? Tak si na ruku navlečte túto gumovú rukavicu a sledujte, ako sa z vašej ruky stanú 3 úžasné dildá, ktoré dosiahnu kamkoľvek. Môžete nimi vzrušovať, hladkať, stimulovať, rozťahovať, proste čokoľvek! Rukavica je báječne pružná a do jedného jej dilda sa schovajú 2 vaše prsty, ktoré budú udávať šírku dilda. Preskúmajte nekonečné možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravení na záťaž? Tento na prvý pohľad nenápadný kožený krúžok v sebe ukrývy závažie o 650 gramoch, s ktorým skúsite gravitačný zákon na vlastných semenníkoch!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Pocíťte dvojité zovretie s týmito svorkami na bradavky, ktoré sú prepojené elegantnou retiazkou so svorkami na pysky.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Plus Chrome

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomický naťahovač semenníkov v tvare presýpacích hodín! Jeho výrobca sa chvastá, že sa jedná o najlepší naťahovač semenníkov na trhu, pretože má pomerne široký oválny vnútorný tvar a obopne vaše vrecúško veľmi zmyselne. Vyrobený je z kvalitného pružného flexTPR, takže si zachová svoj úchop po celú dobu nosenia.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Jednak vyzerá úplne skvelo, ale predovšetkým semenníky poriadne potrápi. Je lesklý, má tvar kužeľa a z vnútornej strany disponuje hrotmi, ktoré budú vaše vrecúško dráždiť a mučiť. Môžete ho tiež uzamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväzneného semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Vrece na vrece a závažie na to! Toto luxusné vrecúško z kvalitnej mäkkej kože je tu preto, aby ste do neho vložili svoje semenníky a vyskúšali, ako si poradí s olovom s hmotnosťou 2 kg, ktoré v sebe vrecúško ukrýva. Tak čo, trúfnete si? Trúfnite si!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 5 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Úžasný ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú. Vyrobený je zo špičkového materiálu, tzv. liquid silikónu, ktorý je úžasne príjemný a sametovo mäkký na dotyk. Ergo Balls je pružný, ale zároveň dostatočne pevný a odolný. Zároveň je veľmi pohodlný a jeho nosenie budete zbožňovať.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 172

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.