×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 224

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a účinných prísaviek TABOOM, ktoré zvýšia prietok krvi. Užite si vyššiu citlivosť a vyberte si z 8 krúžkov na pohodlné padnutie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Chcete láskyplne ozdobiť svoje poprsie a rozoznieť zvončeky vášne? Predstavujeme nádherné svorky na bradavky v tvare srdiečka, ktoré vám dodajú hravý a romantický šmrnc. Zapálite nimi túžby a vstúpte do sveta nezabudnuteľných okamihov.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Collar With Leash Black

    Chcete mať nad svojím submisívnym náprotivkom absolútnu kontrolu? Nasaďte mu tento robustný, avšak pohodlný a štýlový obojok a pripojte ho k vôdzke. Diamantový dizajn obojku vyzerá vskutku elegantne a na krku bude pohodlný rovnako ako rukoväť vôdzky v tvare slučky úžasne sadne vašej ruke. Je načase poslúchnuť pánička a oddať sa zmyselnému BDSM.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey The Pinch - Svorky na bradavky

    Krásne svorky na bradavky zdobené korálkami z kolekcie Fifty Shades of Grey. Sila tlaku na bradavky sa dá regulovať vďaka kovovým kolieskam, ktoré posúvate po celej dĺžke svorky.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Exclusive Collar & Leash - Obojok s vodítkom Čierna

    Ľahni! ... Či už ste veliteľ, alebo si užívate submisívnu rolu, je obojok s vôdzkou od Ouch! tým pravým doplnkom pre vás.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Collar Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iného než nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, a teda vinylový obojok a vôdzka. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké jeho ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Veľmi originálna a nápaditá trstenica Brazilian Manila sa stane vaším nevyhnutným doplnkom pri akýchkoľvek BDSM hrách.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey No Peeking - Maska na oči 2 ks

    Maska na oči je dôležitou súčasťou SM hier. Veľmi dobre tieto masky poznajú aj čitatelia milostnej erotickej romance "Päťdesiat odtieňov šedej".

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Bol tu niekto neposlušný? To bude asi vaša najčastejšia otázka po tom, čo svoju zbierku BDSM pomôcok obohatíte o túto bambusovú rákosku. Má rukoväť z umelej kože v peknom čierno-červenom prevedení a disponuje tiež praktickým putkom. Je ľahká, odolná a pripravená ešte podčiarknúť vašu dominanciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Hrátky s dudlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subversion Mask Black

    Ako si najlepšie zachovať svoje submisívne inkognito? Čo napríklad nasadením tejto kapucňovej masky? Je neuveriteľne pohodlná, má otvor na ústa a oči a keďže je ušitá z ľahkej spandexovej tkaniny, tak nebráni v dýchaní, ani počúvaní. Podčiarknite svoju image!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divoká maska, ktorá odhalí iba vaše oči a ústa! Vyrobená je z nádherného veľmi lesklého wet look materiálu, ktorý je príjemne pružný, pekne padne a je pohodlný na nosenie. Okolo krku je všitý elastický lem a celkové prevedenie masky je prekvapivo kvalitné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Plné červené pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte sa so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Objavujte nové možnosti vzrušenae, prebuďte svoju zúrivosť a zažite príjemnú bolesť v podobe sania. Stlačte, alebo uvoľnite, a podľahnite dychberúcej citlivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Hemp je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z konope a je výborne flexibilné. Konopné laná sa prispôsobujú telu, hladko sa po ňom pohybujú a poskytujú optimálne pohodlie. Zároveň sú však pevné a všestranné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar Slave 9114

    Perfektný obojok pre pravého otroka.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Black-Gold

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je elegantne čierny a zdobí ho roztomilá mašlička so zlatou rolničkou. Je vyrobený z odolnej a pohodlnej PU kože, tak nečakajte na nič a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Travel Friendly Locks for Chastity Devices 20 pcs

    Dvadsať plastových zámkov, vďaka ktorým nerozhučíte detektor kovov! Sú leklé, praktické, ľahko použiteľné a tiež očíslované. Nie je k nim potrebný kľúč, ľahko a rýchlo ich zatvorte ak jej otvoreniu použijete ostré nožnice. Z toho vyplýva, že každý z nich je len na jedno použitie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Pevná Kožená Plácačka Čierna

    Mimoriadne pevná plácačka v čiernom koženom prevedení vhodná pre vaše extra hry.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Nasadenie týchto svoriek je naozaj hračka. Pristanú úplne každému a vzhľadom na retiazku, ku ktorej sú pripojené, môžete kontrolovať, koľko potešenia alebo bolesti svojej polovičke doprajete.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sinful Collar Black - Vinylový obojok Čierna

    Hriešny a sexi, taký je nový prírastok obľúbenej kolekcie pre každého, kto má rád kvalitu a ľahko nebezpečné erotické hry.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl String with a Chain 2810000 Black

    Toto nie je len tak nejaká bielizeň, je to stimulačný klenot! Sú to tangá od Black Level z lesklého čierneho materiálu s otvorom. V otvore sa nachádza retiazka, ktorá vás bude pri nosení príjemne stimulovať, wow! Na bokoch sú pružné ramienka a zaručené je tak úplne pohodlné padnutie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Hľadáte kvalitné putá, ktoré budú zároveň pohodlné na nosenie? Táto od Ouch! sú zvnútra skvele plyšové a sú tak veľmi príjemné na nosenie a nebudete v nich cítiť žiadne otlačenie či odrenie. Nastaviteľnú veľkosť prispôsobíte svojmu zapínaniu a pokiaľ budete chcieť, spojíte putá k sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nevyhnutnosti pre všetkých, ktorí chcú pomaly, ale isto začať objavovať BDSM svet! Svätá trojka - pokarhania, chlpaté putá a maska na oči vám dovolia skúsiť nové pôžitky. Kto z vás bude submisívny a kto dominantný? Začnite si plniť svoje erotické túžby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Palička

    Do Mister B prišiel raz milovník BDSM a sťažoval sa, že mu chýba v ponuke klasická trstenica. A tak to Mister B napravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Či už patríte medzi tie šťastnejšie, ktoré môžu vyvrcholenie pomocou stimulácie bradaviek dosiahnuť samy, alebo ste niekto, kto stále objavuje potenciál hry s bradavkami, sú tieto svorky najrýchlejším a najjednoduchším spôsobom, ako nájsť svoju cestu k bradavkovému nebu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Snívate o tom, ako svoj náprotivok zviažete, až sa nebude môcť hýbať a budete sa s ním hrať a dráždiť ho? Na naplnenie tejto fantázie budete chtiac nechtiac nevyhnutne potrebovať lano! Vyberte si toto od značky Ouch! z bavlny v kombinácii s hodvábom a v dĺžke 10 metrov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 224

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.