×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Leather Ballgag Pink S

    Chýba vo vašej výbave kvalitné a na nosenie pohodlný kolík? Tento od Mistera B bude tým pravým! Vyrobený je zo 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Nie nadarmo sa hovorí - dôveruj, ale preveruj! Táto klietka na penis premení otrokovo trápenie na skutočnú rozkoš, má totiž nastaviteľný erekčný krúžok. Ten zaručuje bezpečné zachytenie po celý čas nosenia, a práve vďaka nemu sa klietka hodí na akúkoľvek veľkosť penisu. A čo to prekvapenie na druhej strane? To je čerešnička na torte - pančuchy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Nechajte sa spútať týmito elegantnými putami z dielne Mister B! Sú nádherne lesklé a vďaka spojovacej dvojčlánkovej retiazke tiež pôvabné. A ako sa z nich dostať von? Jedinou cestou je kľúč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Stockings 2900998 Black

    Vadí vám komplikované obliekanie latexových kúskov? Tak pozor, tieto pančuchy také nie sú! Na ich oblečenie nebudete potrebovať žiadny púder ani olej, sú totiž vyrobené z tzv. chlórovaného latexu, ktorý predstavuje perfektnú voľbu, pretože sa extrémne ľahko oblieka na telo a nelepí sa na pokožku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Chystáte sa začať s BDSM a zrazu potrebujete hrozne veľa vecí? Ušetrite a nakúpte ich v tejto praktickej sade, ktorá obsahuje tých najdôležitejších 10 kúskov: putá na zápästie, putá na členky, maska na oči, plácačka, bič, šimrátko, obojok s vodítkom, kolík, svorky na bradavky a lano.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Polo Shirt 2890518 Black

    Milujete polokošele a chcete vo svojom šatníku mať aj jednu omamne lesklú? Táto polokošeľa od Black Level je vyrobený z lesklého čierneho vinylu. Má pomerne úzky strih tvarujúci postavu. Krátky rukáv, golier, a predné cvočky, to je zaručená klasika, v ktorej urobíte dojem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040344

    Prémiový kožený bič so strapcami z mäkkej kože a čierno-červenou rukoväťou.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Punishment Paddle Wood

    Plácačka ako z nočnej mory odohrávajúca sa v škole! Táto drevená pomôcka predstavuje klasiku, čo sa týka telesných trestov. Vyrobená je z masívneho dreva, ktoré je ľahké, ale prísne. Má navyše otvory pre aerodynamickejší švih, takže pozor – rozhodne to nie je nič pre slabé povahy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Kontrasty vládnu svetu a tento sexi kúsok je toho dôkazom! Je od značky Black Level a verte, že jeho horúce kontrastné pruhy zvýraznia vaše krivky. Zapína sa za krkom na suchý zips a erotický zips z prednej časti uľahčí obliekanie. Pripojte ku 4 kovovým sponkám obľúbené pančuchy a užite si ten pocit dokonale nebezpečnej zvodnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Udržte si svoj protivník pod zámkom! Mister B Cuff Double Lock pre to budú perfektné! Stredová otočná časť nezabraňuje pohybu zápästia, ale od seba ruky nositeľ či nositeľka rozhodne nedajú. Putá ako aj sú skvostným kúskom, ktorý bude vyzerať skvele za všetkých okolností.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano Čierna 61m

    Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano čierne - milostné lano v čiernej farbe z príjemného, ​​bavlneného materiálu, ktorý drží a nešmýka sa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Zip 2850354 Black

    Krátke a žiarivo lesklé! Tieto malé čierne vinylové bez rukávov pochádzajú z dielne Black Level a ušité sú výhradne z kvalitného lesklého čierneho vinylu. Vybavené sú obojsmerným zipsom, ktorý začína pri stojačiku a končí až pri spodnom leme. Nechajte sa obopnúť týmito sexi šatami a zvýraznite svoju osobnosť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Prémiový bič pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný bič od značky Zado má pôvabné čierno-kráľovsky modré prevedenie a jeho rukoväť vám pohodlne padne do ruky vďaka praktickej koncovej slučke. Široké mäkké remienky vám zaistia, že dostanete presne to, o čom zjete – tvrdo alebo nežne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk aj nôh od značky Kiotos. Tyč disponuje očkami a karabínami, ku ktorým sa prirobia odolné kožené putá na zápästie a členky, ktoré sú súčasťou balenia. Putá majú čierno-červenú farbu a pre pohodlné nosenie sú mierne polstrované. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s tou tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Nechajte sa spútať týmito elegantnými putami z dielne Mister B! Sú nádherne lesklé a vďaka spojovacej dvojčlánkovej retiazke tiež pôvabné. A ako sa z nich dostať ven? Jedinou cestou je kľúč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Zakážte svojmu otrokovi zavrieť ústa a nasaďte mu tento gumový náhubok, s ktorým mu neostane nič iné, než prehĺtať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Obojok z pravej kože zdobený estetickými kovovými nitmi a k tomu pripojené krásne vodidlo striebornej farby.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Uzamknite svojho potešiteľa! Táto klietka z kolekcie Fetish Collection nielen, že vyzerá úplne skvele, ale aj svojmu nositeľovi poskytne bezkonkurenčné pocity prameniace z nútenej sexuálnej abstinencie. Nie je totiž tajomstvom, že klietka zabraňuje dosiahnutiu erekcie a najmenší pokus o vzrušenie bude dosť bolieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Bondage Hook - Bondážny hák 40mm

    Rovnako ako iné výrobky od obľúbenej značky Kiotos, tak aj tento účinný hák je vyrobený zo 100% nerezovej ocele, čo zaručuje najvyššiu kvalitu, aká len môže byť na trhu dostupná.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Krásna, lesklá a nebezpečná guľôčka z nerezovej ocele. Funguje na princípe topenia ľadu a je ideálna pre self bondage. Naplňte ju vodou, vložte dovnútra druhú časť a dajte do mrazničky. Po zamrznutí bude závisieť na teplote okolia, kedy sa zámok začne otvárať, väčšinou to však býva po 2,5 h pri teplote cca 20 °C. Koncové očká potom neslúžia na nič iné než na pripútania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného príjemného silikónu, ktorý je veľmi ľahký, poddajný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z niekoľkých častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.