×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 312

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Magic Gloves

    Elektro-vodivé rukavice ideálne pre zmyselné mravčenie kdekoľvek len budete chcieť. Za účelom izolácie vlastných rúk ich noste v kombinácii s vinylovými rukavicami. Váš partner sa môže tešiť na zmyselnú elektrickú a erotickú masáž, ktorú mu môžete dopriať kdekoľvek na tele.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Pre náročných: s dvadsiatimi štyrmi karátovou, pozlátenou močovou trubicou a dvoma zlatými guľôčkami Plunging Pete stimulujú aj zvonku, aj zvnútra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Sleeveless Vinyl Jumpsuit 2851571 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a hlboký výstrih do V cez celý chrbát. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo výstrihu na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a konči v dolnej časti bruška. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Základný kúsok pre všetkých, ktorí zbožňujú latex! Klasický a zároveň skutočne prekrásny podväzkový pás od LateX z čierneho prírodného latexu. Má 4 kovové spony na širokých podväzkových popruhoch. Pás je pomerne široký, pretože končí priamo pod prsiami, takže vám krásne vytvaruje siluetu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Táto brutálna hračka vdýchne život vašim CBT fantáziám. Naťahovač a drvič semenníkov zároveň, proste kombo! Zaskrutkujte ich do tohto neúprosného zariadenia a dajte im trest, aký si zaslúžia. Každá škrupina má 13 nebezpečných skrutiek a súčasťou balenia sú aj 2 visiace zámky pre nemožnosť úniku. Podľahnite extrémnej hre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Láka vás nahliadnuť za zadné dvierka vášho náprotivku? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto dômyselnou pomôckou Anal Spreader. Je perfektný pre análnu stimuláciu aj pretiahnutie a vďaka 3 skrutkám si môžete úroveň roztiahnutia jednoducho nastaviť. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnú manipuláciu a početné možnosti ďalších hier!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vzrušujúce lesk od hlavy až po päty! Tento sexy overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z kvalitného lesklého vinylu na zaviazanie za krkom na saténovú stuhu. Perfektne priľahne k telu a jeho dlhé nohavice zaistia optické zoštíhlenie. Vrcholom je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Bustier Black

    Základný kúsok pre všetky milovníčky latexovej módy! Tento krásny latexový kúsok pre vaše poprsie urobí väčšiu parádu, než si možno myslíte. Obopne vás ako druhá koža, zvýrazní vaše prsia a vytvorí štýlový výstrih. Nastaviteľné zadné zapínanie na patentky zaručí dokonalé padnutie a nosiť ho môžete ako podprsenku alebo ako top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Milujete pôvabné a štýlové kúsky? Na tomto biči budete môcť oči nechať! Má nádhernú sklenenú rukoväť, ktorá môže slúžiť aj ako dildo a je ručne vyrobená. Môžete ju zahriať či ochladiť a objaviť tak kúzlo teplotných hier. Pramienky sú vyrobené z kvalitnej suede kože a ich dotyk môže byť jemný aj bolestivý!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s chvostíkom. Vie vibrovať o 7 rôznych režimoch a dodá tak vášmu análnemu dobrodružstvu nové vzrušenie. Ujmite sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Extrémne erotický a zvodný vzhľad! Tento sexi kúsok podčiarkne vaše dominantné ja a dá to svetu zaručene najavo. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a má zabudované tvarujúce kostice pre krásnu siluetu. Zips z prednej strany uľahčí obliekanie aj vyzliekanie a nastaviteľná šnurovačka zozadu upúta pozornosť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Čaká vás párty a chcete vyčnievať z davu? Oblečte si tento sexi overal z lesklého čierneho vinylu od Black Level. Je zmyselne priliehavý a jeho krátke nohavice odhalia vaše pôvabné nohy. Vrcholom všetkého je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Ukážte svoje prsia v tomto pôvabnom oblečku! Tento vyzývavý kúsok odhalí vaše prsia a postaví ich do centra pozornosti. Košíčky s kosticami vám pomôžu vaše poprsie vytvarovať a pružné ramienka prilákajú pozornosť očí. Predná strana je tvorená lesklým vinylovým materiálom a sieťovinou. Pružná zadná vsadka zaistí pohodlné nosenie a zips zas uľahčí obliekanie aj vyzliekanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 4,2 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Štýlové pripútanie k posteli! Táto sada od prestížnej značky Zado premení vašu posteľ na profesionálne otrocké ihrisko. H-systém disponuje nastaviteľnými textilnými popruhmi, ktoré sú odolné proti roztrhnutiu a hodia sa na každý matrac. Kožené putá na ruky a nohy sa zaháknu pomocou 4 karabín a je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size S Pink

    Obzeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Obmedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 312

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.