×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 264

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice The Crotch Rocket Strap-On Black

    Extrémne revolučný Strap-On, ktorý si zamilujete pre jeho maximálnu pohodlnosť! Je navrhnutý tak, aby jeho základňa pekne sedela okolo mužských genitálií, ale hodí sa aj pre ženy, u ktorých umožňuje extra prístup k pohlavným orgánom. Hodí sa pre všetky pohlavia a nosiť ho môžete aj v kombinácii s klietkou na penis, no nie je to báječné?

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Stále vám chýba niečo, s čím by sa vaše bdsm hrátky dostali na profesionálnu úroveň? Vypočuli sme vaše priania a do ponuky zaradili tento jedinečný kríž špeciálne vykonštruovaný tak, aby podčiarkol všetky vaše drsné hry a dodal im takú úroveň, akú si zaslúži!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    Zakaždým, keď značka Lovense príde s nejakou novinkou, tak je to pecka a inak tomu nie je ani u Gemini! Sú to svetovo prvé vibračné svorky na bradavky ovládateľné cez aplikáciu. Nosiť ich môžete úplne nenápadne kedykoľvek a kdekoľvek a užívať si s nimi nové dobrodružstvá. Hodí sa na predohru, výmenu rolí alebo na ľahké BDSM. Aplikácia Lovense Remote vám ponúkne nekonečné množstvo možností, ako si vychutnať dokonalú kombináciu svoriek na bradavky a vibrácií, tak to vyskúšajte!

    219 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým trojsmerným zipsom, ktorý končí až nad zadočkom. Zips je ideálny na spontánne vyzliekanie a uľahčuje obliekanie a vyzliekanie. Hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže je overal aj príjemne pružný.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparentná

    Obávate sa nevery alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hrátky spojené s túžbou, ktorú nebude schopný bez Vás ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Štýlové pripútanie k posteli! Táto sada od prestížnej značky Zado premení vašu posteľ na profesionálne otrocké ihrisko. H-systém disponuje nastaviteľnými textilnými popruhmi, ktoré sú odolné proti roztrhnutiu a hodia sa na každý matrac. Kožené putá na ruky a nohy sa zaháknu pomocou 4 karabín a je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparentná

    Obávate sa nevery, alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hry spojené s túžbou, ktorú nebude bez vás schopný ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzívne pocity, ohromujúca bolesť a nekonečné vzrušenie, to všetko získate s týmto extrémnym zariadením na drvenie semenníkov s 10 elektrizovanými režimami na rytmickú stimuláciu. Prichádza s tým značka Master Series a oproti iným drvičom semenníkov vyniká schopnosťou potešiť vaše semenníky elektrickými impulzmi, ktoré sú v ponuke v 6 intenzitách. Pomocou skrutiek si ľubovoľne volíte tlak na semenníky prostredníctvom trvanlivých plastových dosiek.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Chcete svojmu milovanému náprotivku prichystať láskyplné prekvapenie? Táto srdiečková krabička na to bude ideálna! Obsahuje 14 vzrušujúcich darčekov, ktoré si užijete spoločne. Každý deň môžete otvoriť jedno okienko a vychutnať si tak 14 dní spoločných sexi experimentov. Potešte sa obaja a dajte nový rozmer vášmu sexuálnemu životu!

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    Nie je skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je vysoko kvalitná a cenovo dostupná sada od preverenej značky Mister B. Obsahuje kožený obojok s putami na ruky, ktoré sú pevne pripevnené k širokému, koženému remeňu.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Hľadáte modernú a vkusnú klietku na penis? Predstavujeme vám tento unikátny kúsok s opaskom z PU kože. Elegantné prevedenie klietky z luxusnej nerezovej ocele sa bude vynímať vo vašom rozkroku a nastaviteľný pásik zaistí pohodlie aj bezpečné nosenie. Doprajte si klietku s minimalistickým dizajnom!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte hroty a otáčajte matický, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants Black

    Neodolateľná kombinácia latexu, ktorý je zvodný sám o sebe, a sexi strihu vás dostane! Tieto kraťasy od LateX sú vyrobené z čierneho prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm. Nohavice sú skôr dlhšie a určite oceníte aj praktický zips, ktorý sa pne cez rozkrok a končí až v hornej časti zadku.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice so zábavným a zároveň stimulačným zdobením ružovými alebo černými silikónovými hrotmi. Každá z kleciek FlexiSpike je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké kroužky. Tak už naďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm & Outside 14x4cm Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s dildom pre vás aj pre váš náprotivok? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu ak tomu si užijete príjemnú stimuláciu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, ktorý je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Sexi a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti oceľová sieťovina, ktorá pôsobí na penise super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlie aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie, a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Iba pre tých, ktorí sa neboja extrému! Mister B Extreme CBT je nebezpečná multimučiaca hračka pre váš penis aj semenníky. Je to také all-in-one zariadenie, ktorého súčasťou je aj nevyhnutný análny kolík. Vaša nová najlepšia hračka vo vašej CBT zbierke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Klietka Mini Me vám vezme nielen slobodu, ale aj priestor! Váš vtáčik bude v úplne tesnom väzení, vy budete bezmocní a vaše túžby obmedzené, až to možno bude bolieť. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Potrebujete sa pripraviť na každú podmanivú príležitosť? Táto elegantná taška v sebe skrýva niekoľko rozmanitých fetiš pomôcok od pút cez vôdzku až po bič. Vďaka praktickej taške je sada vhodná nielen na cesty a návštevy. Majte svoje životne dôležité doplnky pekne pohromade usporiadané v diskrétnej a krásnej taške!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klietky World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 264

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.