×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparentná

    Obávate sa nevery alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hrátky spojené s túžbou, ktorú nebude schopný bez Vás ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparentná

    Obávate sa nevery, alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hry spojené s túžbou, ktorú nebude bez vás schopný ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je vysoko kvalitná a cenovo dostupná sada od preverenej značky Mister B. Obsahuje kožený obojok s putami na ruky, ktoré sú pevne pripevnené k širokému, koženému remeňu.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice so zábavným a zároveň stimulačným zdobením ružovými alebo černými silikónovými hrotmi. Každá z kleciek FlexiSpike je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké kroužky. Tak už naďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants Black

    Neodolateľná kombinácia latexu, ktorý je zvodný sám o sebe, a sexi strihu vás dostane! Tieto kraťasy od LateX sú vyrobené z čierneho prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm. Nohavice sú skôr dlhšie a určite oceníte aj praktický zips, ktorý sa pne cez rozkrok a končí až v hornej časti zadku.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte hroty a otáčajte matický, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Klietka Mini Me vám vezme nielen slobodu, ale aj priestor! Váš vtáčik bude v úplne tesnom väzení, vy budete bezmocní a vaše túžby obmedzené, až to možno bude bolieť. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Sexi a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti oceľová sieťovina, ktorá pôsobí na penise super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlie aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie, a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm & Outside 14x4cm Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s dildom pre vás aj pre váš náprotivok? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu ak tomu si užijete príjemnú stimuláciu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, ktorý je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klietky World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po tej najmenšej klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Mini V2 Black

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Berú vás trošku divokejšie bondage hry a potrpíte si na kvalitné doplnky? Tento Bondage Hook by ste nemali prehliadnúť! Tvorí ho obojok z kvalitnej nerezovej ocele prepojený s hákom a guľôčkom, ktorá sa strčí viete kam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nasaďte mu ružovú klietku a zamknite ho ako princeznú do veže! Je to dokonalý nástroj, do ktorého uzamknete jeho penis a vďaka ružovej farbe ho zbavíte aj pocitu mužnosti. Svojmu nositeľovi dopraje pohodlie a bezpečnosť, pretože je vyrobená z polykarbonátového zdravotníckeho materiálu, je ľahká, hypoalergénna, odolná a zabraňuje iba erekcii, nie fyziologickým potrebám.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice so zábavným a zároveň stimulačným zdobením ružovými alebo čiernymi silikónovými hrotmi. Každá z klietok FlexiSpike je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké krúžky. Tak už ďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrásny čierno-zlatý kufor obsahujúci všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa mohli oddávať svojmu obľúbenému BDSM pokušeniu! Otvorte sa luxusný kufrík a kochajte sa pohľadom na prehľadne vyskladané odolné pomôcky z kvalitnej vegánskej kože. Kufrík si zamykajte na zámok, aby nebolo narušené vaše súkromie.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Milujete luxus, eleganciu a zlatú farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Snívate o nebezpečnej, kvalitnej a profesionálnej pomôcke na semenníky? The Humbler Steel BDSM Humility Device je pranier na semenníky s odnímateľným naťahovačom a drvičom. Má dve praktická očká na stranách na pripevnenie napríklad lana, takže osud vášho otroka bude len vo vašej moci. Doplňte si svoju BDSM zbierku o túto dômyselnú pomôcku z nerezovej ocele!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster with Suspenders Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s popruhmi na podväzky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.