×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením. Vyžaruje z nich aura luxusu, ktoré jednoducho nemožno odolať. Tak podľahnite výraznému farebnému kontrastu s nádychom pôvabu, sily a vášne.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Plácačka

    Pevná plácačka v krásnom, čierno-striebornom prevedení vhodná pre vaše extra hry. Plácačka je z jednej strany potiahnutá príjemne mäkkým saténovým materiálom v striebornom prevedení.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Skutočne efektívne drvič semenníkov s pôsobivým industriálnym vzhľadom, na ktorý len tak niekde nenarazíte! Jeho použitie je veľmi jednoduché a praktické, stačí otáčať skrutkou, kým sa neutiahne tak, ako budete potrebovať. A ak vám to stačiť nebude, pripojte obľúbené závažia a podľahnite nebezpečnému CBT ešte viac!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajemstvo smyslného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie nôh od značky Kiotos. Tyč je zakončená veľkými krúžkami, ku ktorým sú pripevnené odolné kožené putá na členky. Putá disponujú zámkami, môžete tak svojho otroka dômyselne spútať a zabrániť pohybu nôh. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s touto tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Extrémni milovníci BDSM pozor! Túto hračku budete divoko milovať, pretože splní aj tie fantázie, o ktorých zatiaľ ešte iba sníte. Stlačte ju ktoroukoľvek citlivou časťou tela, postupne uťahujte skrutkou a ukazujte, kto je dnes pánom. 4 špicaté nôžky spôsobia zaručene intenzívnu bolesť, au!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemý a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Čo takto si užiť trochu vzrušujúceho otroctva? Táto sada premení vaše dvere na nebezpečné sexi miesto. Zviažte svoj náprotivok a užívajte si podľa tých najdivokejších predstáv.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Snívate o úlohe submisívnej zvodnice? Staňte sa jej v tejto jemnej krajkovej maske. Je skvele pružná a príjemne zakryje rysy vašej tváre, zatiaľ čo ústa zostanú odhalené a dostupné bláznivej zábave. Nosiť ju s obľubou budete k obľúbenému bondage či fetiš outfitu alebo k akémukoľvek erotickému kúsku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nasaďte si na prst tento na prvý pohľad nebezpečný prsteň, pustite uzdu svojej fantázii a prebuďte v sebe svoje divoké ja. Dráždite, štípte a pichajte svoj náprotivok na všetkých miestach, kde si to zaslúži. Vysoko kvalitná nerezová oceľ vám to dovolí. S Kiotos Bizarre Catnail budete mať ostrejší pazúrik než akákoľvek mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Vegan Leather Studded Catmask Black

    Ste mačička, ktorá rada vystrkuje pazúriky? V tom prípade by vám nemala chýbať táto úchvatná mačacia maska z vegánskej kože. Má zvodné špicaté ušká a ozdobné kovové cvočky. Nasaďte si ju a dodajte si nádych zvodnej mačacej zmyselnosť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Táto pomôcka je tak malá, že ju môžete použiť na rôzne účely! Vďaka malej veľkosti ju ocenia predovšetkým začiatočníci, ale samozrejme môže slúžiť aj skúseným objaviteľom. Spoznajte nové zážitky a vnemy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Hľadáte naozaj intenzívne svorky? Tieto od Rimba môžete použiť nielen na bradavky, ale pokojne aj na genitálie. Majú nebezpečné koncové pazúriky, ktoré sa zaryjú do bradaviek a keď potom ešte zaťaháte za retiazku, všetky pocity budú mnohonásobne silnejšie. Vďaka textúre sa vám s nimi bude pohodlne zaobchádzať aj pokiaľ budete mať prsty od lubrikantu. Doprajte si vzrušujúcu bolesť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Miluje soundig? S týmto dilatátorom ho budete milovať ešte viac! Táto netradičná a pomerne riskantná kratochvíľa (stimulácia močovej trubice zvnútra) si vyžaduje špeciálne pomôcky ako je napríklad táto. Stimuluje citlivé nervové zakončenia a ponúka neuveriteľné zážitky. Vždy pamätajte na opatrnosť, dezinfekciu a sterilizáciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Chcete plácačku, ktorá bude budiť rešpekt? Táto z kolekcie Black Label je krásna, robustná a pohodlne vám padne do ruky. Jedna jej strana je hladká a druhá naopak extrémne nebezpečná vďaka kovovým cvočkom. Cvočky nie sú nijak ostré, ale rozhodne nie sú nežné. Uchopte rukoväť a začnite zjednávať poriadok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk od značky Kiotos. Tyč je zakončená veľkými krúžkami, ku ktorým sú pripevnené odolné kožené putá na zápästie. Putá disponujú zámkami, môžete tak svojho otroka dôkladne spútať a zabrániť pohybu rúk. Behajú vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali robiť s touto tyčkou? Neváhajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D34 Red-Black

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne i celé hodiny.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Velcro Hand and Leg Cuffs Black

    Hľadáte putá, s ktorými by ste si splnili všetky svoje erotické túžby, vrátane tých o niečo tvrdších? Máte ich! Toto sú kožené, pohodlné putá s kožúštekom, ktoré sa vďaka suchému zipsu prispôsobia veľkosti vášho zápästia a členkov. Prirobte putá ku krížu alebo kamkoľvek inam, karabínky vám dajú veľa možností!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Máte radi nebezpečné BDSM hrátky alebo sa ich ešte len chystáte vyskúšať? V oboch prípadoch by vašej pozornosti nemal uniknúť tento krásny a účinný bičík. Jeho dlhá a príjemná rukoväť je zakončená 2 prúžkami z umelej kože, ktoré pri údere vytvoria ohromujúci sexy zvuk. Uchopte ho do ruky, použite koncovú slučku a ukážte svojmu náprotivku, ako dokonale svoju novú zbraň viete ovládať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní a horúcom vosku, či šteklení? Váš sen sa s touto sadou stáva skutočnosťou, nechajte sa unášať tým úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď naplníte svoje tajné erotické fantázie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Collar and Leash Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto nádherné vodítko s obojkom s rozkošnou mašličkou vyžarujúcou auru roztomilosti, sofistikovanosti a príťažlivosti. Dovoľte svojmu náprotivku, aby vás na vodítku sprevádzaný novým nezbednými zážitkami, ktoré zapália vaše vášne ako nikdy predtým!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Zaexperimentujte si s týmto skutočne špeciálnym erekčným krúžkom na penis, ktorý je efektívne prepojený so svorkami na bradavky.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Chcete si svoje vzrušujúce vyvádzanie spestriť kvalitnými putami? Tieto čierne kožené putá od Devil Sticks si určite obľúbite! Ich minimalistické prevedenie je univerzálne, rovnako ako čierna farba a sú vyrobené z vysoko kvalitnej kože. Vnútorný príjemný kožúštek vám zaistí pohodlie a voliteľná dĺžka pohodlné padnutie. Nechajte sa spútať!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Nasaďte si tento deštník do močovej trubice a vychutnajte si nové vzrušujúce zážitky! Váš orgazmus bude ešte intenzívnejší a leštenú nerezovú ocel si zamilujete na prvý pohľad aj na prvé použitie. Deštníková čiapočka zmyselne zakryje špičku vášho penisu a dodá vašim hrátkam štýl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená maska z vegánskej kože zakryje zrak a zvýrazní tak všetky ostatné zmysly. Vyskúšajte, o koľko intenzívnejšie bude dráždenie s zakrytými očami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Single Handcuff & Thumb Lock

    Sú pre vás obyčajné putá na zápästí tak trochu málo? My sme to tušili, a preto sme do sortimentu zaradili aj tieto špeciálne putá pre náročných. Spútajú zápästie k sebe (to je jasný) a okrem toho k sebe spútajú aj palce. Jednoducho totálna spútanosť!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Dog Tail Butt Plug

    Chcete zažiariť a zároveň ukojiť svoje sexuálne túžby? Pozrite sa na tento jedinečný análny kolík s chvostíkom, ktorý svieti v tme! Kolík je vyrobený zo silikónu prvotriednej kvality, takže je príjemne mäkký, príjemný na dotyk a bezpečný pre telo. Vdýchnite život svojim erotickým fantáziám a zavrťte chvostíkom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Loop Paddle

    Táto jedinečná plácačka urobí dojem, verte nám! A vlastne nielen dojem! Môže urobiť aj poriadnu boliestku, ak si váš otrok zaslúži trest. Je tvorená z prehnutého pásku z PU kože a úder slučkou potom bude teda ešte o niečo intenzívnejší ako čímkoľvek iným.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Black

    Krásny čierny obojok vyrobený z kvalitnej kože. Na krku bude vyzerať neskutočne skvelo, pretože ho zdobia strieborné ozdobné cvočky a disponuje tiež o-krúžkom, ku ktorému ľahko pripnete napríklad vôdzku. Nasaďte ho svojmu otrokovi a podľahnite fantáziám!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Nasaďte si sexy štýlový červený obojok s vôdzkou a nechajte svoje fantázie stať sa skutočnosťou. Tento obojok z červenej vinylovej kože s čiernym lemovaním bude vyzerať úplne divoko. Z prednej strany a na bokoch disponuje krúžkami pre pripnutie vôdzke skrz karabínu. Tak nechajte svojho pána, nech sa chopí vôdzky a užite si vzrušenie, ktoré vás isto iste čaká a neminie.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 147

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.