×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Dáte do toho všetko? Ak áno, nebudete ľutovať! Táto klietka na penis z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je oveľa lepšia než všetky iné klietky. Vnútorné hroty budú spôsobovať intenzívnu bolesť po celej dĺžke penisu v oblasti žaluďa. Uzamknite vtáčika do klietky cez upevňovací krúžok a pristrihnite mu krídelká.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851644 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom, variabilnou šnurovačkou a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a tenké odnímateľné ramienka. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo po šnurovačke na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a končí na dekolte. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Blonde Ponytail Bondage Hood Black

    Aké sú vaše fetišistické fantázie? Figurujú v nich kone? Alebo možno práve táto maska? Račte si ich splniť, táto mäkká kožená kukla vám k tomu s radosťou pomôže. Zakryje tvár, ale oči nechá voľné, rovnako tak nos a ústa. Dlhá blond parochňa pripevnená k hornej časti dotvára očarujúci efekt a vy môžete vlasy použiť aj napríklad na dráždenie a šteklenie. Skúmajte svoje túžby a vdýchnite im život!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Transparent Powernet 2851610 Black

    Sexy hra lesklého a priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level vás postavia do centra pozornosti. Ušité sú z lesklého materiálu, ktorý kontrastuje s tylovými priehľadnými časťami. Priliehavý strih s prepracovanými košíčkami zvýrazní vašu siluetu a nastaviteľné ramienka sľubujú pohodlné padnutie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shirt Black

    Láka vás predstava obliecť si toto sexi latexové tielko? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a povahu. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tielko vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené je z kvalitného latexu, je pružné a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto rozperná tyč vybavená putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Po akcii ju ľahko a rýchlo rozložíte na 3 časti. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Zmyselný kolík pre naplnenie vašich divokých fantázií! Vyrobený je za 100% silikónu najvyššej kvality, takže je úplne bezpečný, netoxický a má neutrálnu chuť. Remienok je z kvalitnej kože a na vašich tvárach skvele vynikne. Vychutnajte si pohodlné nosenie, nasadzovanie, a predovšetkým všetky sexy zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs with Sleeve Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy s návlekom na penis? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Hľaďte na toto úchvatné škrabátko z vysoko kvalitnej nerezovej ocele! Dostanete sa s ním aj na ťažko prístupné miesta a svoj náprotivok ním poškriabete pokojne po celom tele. Zaoblená rukoväť vám perfektne padne do ruky a vy budete držať BDSM doplnok, ktorý po koži prejde ako mačacie či tigrie pazúr.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Lace 2851547 Black

    Zvodný klenot vo vašom šatníku! Tieto krásne krátke šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z čierneho vinylu. Majú pôvabnú čipkovú vsadku v tvare písmena V, ktorá tvorí hlboký dekolt. Priliehavý strih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vyzdvihne vaše sebavedomie na maximum!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Chcete spoznať svoje limity? Toto závažie na semenníky na to bude priamo ideálne! Zemská príťažlivosť bude pracovať a odolný kovový materiál si vyberie svoju daň. Zvládnete aj pridanie koncových guľôčok na retiazky? Vyskúšajte, kam až môžete zájsť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Milujete otrocké hrátky a rozhodne sa ničoho nebojíte? A čo drevené väzenie pre genitálie? Táto pomôcka nie je rozhodne pre slabšie povahy! Vyrobená je z hladkého dreva, a okrem prirodzenia do nej uzamknete aj zápästie, tak s ňou naložte podľa svojich nezbedných predstáv.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Silver Seems 2851601 Black

    Neuveriteľne sexi šaty pôvabného strihu! Majú krátku dĺžku a pochádzajú z dielne značky Black Level. Pozornosť v týchto šatách rozhodne upútate na strieborné ozdobné švy, ktoré zdobia vrchný živôtik aj pás. Otvorený chrbát, hlboký výstrih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vám pomôže cítiť sa sebavedome a omamne zvodne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte 3 hroty a otáčajte maticou, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibrujúci dilatátor určený na vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra. Užite si jeho super dlhú dĺžku a prvotriedny flexibilný silikón, ktorý bude vášmu telu dokonale vyhovovať a zároveň výborne prenášať vibrácie cez celú hračku. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 rýchlostí, aby ste objavili vášeň, ktorá sa vo vnútri vášho penisu ukrýva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with 3 Wide Buckles 2851598 Black

    Najhorúcejšie módne výstrelok vo fetiš oblasti! Tieto krátke šaty rukávov od Bleck Level sú kompletne vyrobené z čierneho vinylového materiálu, ktorý perfektne kontrastuje so striebornými prackami. Majú úchvatný priliehavý strih a otvorenú prednú časť, ktorú pohromade držia 3 široké pásiky s prackou. Oblečte si ich a užite si ten pocit sexi zvodnosti!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto zlatá rozperná tyč vybavená červenými putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Razom bude akýkoľvek váš outfit zaujímavejší a šmrncovejší! Stačí si obliecť tieto latexové ružové rukavice a i ten najvšednejší večer bude nezabudnuteľný. Sú vyrobené z vysoko kvalitného latexu, ktorý úžasne pruží a vyzerá sexi. Aj na detailoch záleží!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.