×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 258

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mask / Hood Black

    Láka vás predstava zahaliť svoju tvár do tejto latexovej masky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje očné bielko, a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás. Nech už sú vaše latexové fantázie a predstavy akékoľvek, táto maska ich naplní. Je vyrobená z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants 2901358 Black

    Aké sú vaše najhorúcejšie nohavičky vo vašom šatníku? Nech už sú akékoľvek, stavíme sa, že rozhodne nie sú také horúce ako tieto latexové nohavičky od LateX. Sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a disponujú praktickým zipsom, ktorý sa pne cez rozkrok a končí až v hornej časti zadku. Necháte svoj náprotivok, aby ho rozopol?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster with Suspenders Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s popruhmi na podväzky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LatexWear Latex Lingerie Set Black

    Viete, čo je isté? Že latexové obliečky sú tie najviac sexi kúsky! Táto súprava spodnej bielizne je vyrobená iba z latexu najvyššej kvality a padne vám ako druhá koža. Použitý latex je veľmi pružný, takže je zaručené pohodlné padnutie. Zlaďte súpravu s ďalšími doplnkami a staňte sa nezabudnuteľne vzrušujúcou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Berú vás trošku divokejšie bondage hry a potrpíte si na kvalitné doplnky? Tento Bondage Hook by ste nemali prehliadnúť! Tvorí ho obojok z kvalitnej nerezovej ocele prepojený s hákom a guľôčkom, ktorá sa strčí viete kam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po tej najmenšej klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Mini V2 Black

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice so zábavným a zároveň stimulačným zdobením ružovými alebo čiernymi silikónovými hrotmi. Každá z klietok FlexiSpike je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké krúžky. Tak už ďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové mini šaty s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šaty vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Nádherná BDSM sada v luxusnom vínovom prevedení! Nájdete v nej všetko, do ako správna Mistress alebo správny Majster potrebujete. Všetko je uložené v praktickom a diskrétnom puzdre pripomínajúce cestovnú tašku alebo kufrík, a je navyše vybavené pútkom pre ľahký úchop.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Madical play patrí medzi obľúbené hrátky pani Isabelly Sinclaire. Chcete ich tiež skúsiť? Toto speculum zariadenie v štýle zrkadielok sa vám na to bude hodiť. Jediným stlačením rukoväte s 3 zaoblenými pacôčkami sa rovnomerne otvoria a umožnia vám nahliadnuť do utajených útrob, tak to využite po svojom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luxusná súprava pre všetkých milovníkov soundingu, teda stimulácia močovej trubice zvnútra. Obsahuje 14 dilatátorov od značky Penisplug z vysoko kvalitnej nerezovej ocele v prekrásnom úložnom puzdre. Všetky dilatátory sú hladké, leštené a priamo stvorené na potešenie. Na každom z nich je pre lepší prehľad vyrytý priemer a určite oceníte aj zaoblené špičky pre ľahké zavádzanie a ploché rukoväte pre ľahkú manipuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger 2040573 Black

    Bič pre horkosladké potešenie! Je malý a príjemne sa s ním manipuluje. Jeho rukoväť zdobia krásne cvočky a disponuje množstvom mäkkých kožených povrázkov. Ak ste začiatočníci, je pre vás úplne ideálny. Zvládnete s ním jemné ťahy a horúce výprasky.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Nechajte sa spútať a držať pod dvojitým pevným zámkom, ktorým disponujú tieto krásne putá Mister B Cuff! Vaše zápästie budem pevne spojená a pokiaľ sa majiteľ klíčkov nerozhodne vás oslobodiť, nebudete mať žiadnu šancu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nasaďte mu ružovú klietku a zamknite ho ako princeznú do veže! Je to dokonalý nástroj, do ktorého uzamknete jeho penis a vďaka ružovej farbe ho zbavíte aj pocitu mužnosti. Svojmu nositeľovi dopraje pohodlie a bezpečnosť, pretože je vyrobená z polykarbonátového zdravotníckeho materiálu, je ľahká, hypoalergénna, odolná a zabraňuje iba erekcii, nie fyziologickým potrebám.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Body with Zipper Black

    Láka vás predstava obliecť si toto sexi latexové body s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že body vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené je z kvalitného latexu, je pružné a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Milujete luxus, eleganciu a zlatú farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrásny čierno-zlatý kufor obsahujúci všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa mohli oddávať svojmu obľúbenému BDSM pokušeniu! Otvorte sa luxusný kufrík a kochajte sa pohľadom na prehľadne vyskladané odolné pomôcky z kvalitnej vegánskej kože. Kufrík si zamykajte na zámok, aby nebolo narušené vaše súkromie.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Snívate o nebezpečnej, kvalitnej a profesionálnej pomôcke na semenníky? The Humbler Steel BDSM Humility Device je pranier na semenníky s odnímateľným naťahovačom a drvičom. Má dve praktická očká na stranách na pripevnenie napríklad lana, takže osud vášho otroka bude len vo vašej moci. Doplňte si svoju BDSM zbierku o túto dômyselnú pomôcku z nerezovej ocele!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Toto zariadenie je určené oveľa pokročilejším milovníkom! Klietka je pohodlná, pokiaľ je jej nositeľ nevzrušený, ale pri vzrušení „hryzie“ a bráni tak všetkému zakázanému. Hroty klietky sú tupé, takže nespôsobujú zranenie, ale odtlačky samozrejme zostať môžu. Klietka má tiež odnímateľný 7 mm plug do penis s otvorom na moč. Tak komu zveríte kľúče od zámku?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Floor Pillory

    Perfektná sada na pranier nielen pre začiatočníkov! Súprava sa umiestňuje na podlahu a je veľmi ľahko zostaviteľná. Potom k nej stačí pripojiť obojok a putá na zápästie a na členky. Rám je možné dĺžkovo nastaviť rovnako ako všetky putá, ktoré majú pracku. Splňte si svoje nebezpečné sny!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Chcete sa hrať na psíka a pánička? Budete potrebovať análny kolík s chvostíkom! Tento silikónový kolík s gumovým chvostíkom má príjemný tvar a bude držať na svojom mieste. Puppy Tail je ručne odlievaný a môže sa od obrázku trošičku líšiť, tak nečakajte a doprajte si svoj chvostík pre zábavné psie hry!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage sada pre profesionálne otrocké hrátky. Len sa pozrite, ako sa leskne! Tento pranier s putami na ruky a obojkom je komplet vyrobený z tej najkvalitnejšej leštenej nerezovej ocele. Upevňovacie prvky sú na silné magnety a štipce, čo je veľmi praktické, a karabíny možno aj odskrutkovať. Vyskúšajte si svoje obľúbené hrátky na profi úrovni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Chcete ho naozaj zamknúť a zabrániť mu sa vyslobodiť? Táto luxusná klietka vám to umožní! Jedná sa o kvalitný produkt značky Kiotos z prekrásnej nerezovej ocele, ktorý sa prispôsobí veľkosti penisu vďaka rôzne veľkými krúžkom. Povrch je hladký a aj dlhodobé nosenie bude teda pohodlné. Lapte vtáčika do klietky, zamknite a prevezmite moc nad jeho vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 258

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.