×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 286

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Chcete si rozhnevať bradavky? Tieto vibračné prísavky na bradavky vám s tým hravo pomôžu! Vyrobené sú z hladkého ABS plastu a vysoko kvalitného hebkého silikónu a po tom, čo sa prisajú sa vedia rozvibrovať až vo 10 000 otáčkach za minút. Viete, čo vás čaká? Dráždivé orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových prežitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnímipomůckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle důtek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým provázkům, ktoré vie udrieť aj pohladkať alebo posteklit. Tak uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožené putá

    Mimoriadne jemné kožené putá Devil Sticks s kožušinovým vnútrom. Veľmi kvalitné a naozaj jemné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Hot vibračné potešenie močovej trubice! Tento vibračný a flexibilný dilatátor je tu pre všetkých, ktorí milujú sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného bezšvového silikónu a je veľmi príjemný na dotyk. Jeho zaoblená špička vám umožní ľahké zavádzanie a vďaka svojej pružnosti sa dilatátor dokonale prispôsobí vášmu telu. Vyberte si z 10 vibračných režimov pre rozmanité zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Pre efektívne spútanie celého tela! Táto kombinovaná opierka od Bad Kitty sa umiestni pod váš krk a spojí sa cez putá s členkami a zápästím. Príjemné polstrovanie mäkkým plyšom vám zaistí maximálne pohodlné a pevné suché zipsy zas dokonalé uchytenie. Popruhy, ktoré vedú k pútam na členky, môžete nastaviť do požadovanej dĺžky a putá na zápästie sú vďaka karabínam odnímateľné. Súčasťou balenia je aj maska na oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    Nie je náhubok ako náhubok a nie je dildo ako dildo. Tento náhubok s dildom vám ponúkne vzrušujúce možnosti, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Dildo na náhubku je z príjemného silikónu a má dômyselný zvlnený povrch. Popruh okolo hlavy je zo syntetickej kože a jeho dĺžka sa dá pre dokonalé padnutie nastaviť. Tak otvorte ústa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Suspender Belt 2870150 Black

    Zmyselná klasika z lesklého vinylu ako nevyhnutnosť vo vašom šatníku! Tento podväzkový pás od Black Level je kompletne vyrobený z čierneho lesklého vinylu a má 6 nastaviteľných podväzkových popruhov. Pružné vsadenie na zadnej strane zaistí dokonalé padnutie a pohodlné nosenie a vďaka zapínaniu pás kedykoľvek ľahko a rýchlo zložíte a späť nasadíte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Extreme Zipper Mask with Eye and Mouth Zipper - Maska na tvár

    Akonáhle vojde pán do izby a navlečie vám masku, tak poslúchnete na slovo. Táto maska dá vášmu pánovi moc, či môžete prehovoriť, alebo budete mlčať, a tiež či sa môžete pozerať, alebo budete v tme.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Nádherný doplnok pre mučenia vulvy! Prevezmite kontrolu na vagínou vašej submisívny partnerky a doprajte si ten pocit, kedy je celá len vaše. Ona bude mať naopak pocit odovzdanosti, čo je jednoducho sexi. Čo tak vziať do ruky vibrátor? Ďalej už to bude len na vás.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Flogger

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý bič v štýle důtek? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobený z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte svoj náprotivok, aby ho pevne uchopil a začal rozdávať rozkazy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Čierna

    Hľadáte niečo, v čom sa vaše semenníky budú zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxballs je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchytí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jeden jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne, ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má stimulačný korálkovitý tvar a super štýlový vzhľad, pretože koncové viečko zmyselne ozdobí váš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Flogger with Chain Tassel with Rhinestone Handle

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí tento luxusný retiazkový bič s rukoväťou zdobenou lesklými kamienkami. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Soaker Piss Plug

    Dômyselná erotická pomôcka pre všetkých odvážlivcov, ktorí sa neboja skúšať nové veci. Možností, ako sa s tohto hračkou pohrať, je kopec, takže zapojte svoju fantáziu a doprajte svojmu náprotivku alebo sami sebe poriadnu spŕšku. Plug je vyrobený z najkvalitnejšej nerezovej ocele, ktorá je nielen krásna na prvý pohľad, ale aj bezpečná pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Ball Gag with Silicone Dong Black

    Milujete ten pocit, keď máte veci pod kontrolou a žilami vám prúdi pocit sily a moci? S týmto rubíkom všetky tieto emócie ešte znásobíte! Pomôže vám umlčiť váš submisívny náprotivok, a ešte mu úst umiestnite realistické dildo, čo ocenia aj tie najskúsenejší milovníci a milovníčky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Značka Rimba prichádza s úžasnou novinkou, ktorou je prírodný latex v kvapalnom stave.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Leash Black

    Zažite svoje najtajnejšie fantázie a zvoľte si takú rolu, ktorá vás najväčšmi vzrušuje. Tento produkt od značky Bijoux Indiscrets je inšpirovaný klasickým BDSM a predstavuje všetku zmyselnosť otroctva. Maze Leash je vyrobený z polyuretánu a recyklovaných materiálov, takže je 100% vegan. Podľahnite súčasným módnym trendom a tradičnej erotike v podobe tohto elegantného a zmyselného doplnku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Aj neposlušné doplnky môžu byť krásne a elegantné a tento obojok je toho dôkazom. Vyrobený je zo strieborného saténu a čiernej čipky a je prepojený so svorkami na bradavky. Noste ho pod oblečením ako svoje vzrušujúce tajomstvo a prebuďte všetky svoje erotické túžby!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Roztiahnite svojej polovičke nohy a zaistite ich k tejto tyči tak, aby zostali roztiahnuté, ako dlho budete chcieť! Táto šikovná rozperná tyč totiž disponuje putami na členky, ktoré pohodlne pojmú nohy a vďaka kvalitnej PU-koži budú príjemné aj na dlhšie nosenie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Twitchy Palm - Plácačka

    Pevná plácačka v krásnom, čierno-striebornom prevedení vhodná pre vaše extra hry. Plácačka je z jednej strany potiahnutá príjemne mäkkým saténovým materiálom v striebornom prevedení.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podporte a udržte si svoju tvrdosť! Erekčný krúžok z nerezovej ocele najvyššej kvality má potenciál byť vašou nesmrteľnou erotickou pomôckou na celý život. Zovrie váš penis pri koreni a posilní tak erekciu a zintezívni vyvrcholenie, ale použiť ho môžete pokojne aj na semenníky. Disponuje tiež malým krúžkom, na ktorý sa dá prirobiť závažie, alebo ho využite akokoľvek inak podľa vašej fantázie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Dog Leash Chain

    Držte si svoje nezbedné šteňa pod kontrolou s týmto dômyselným vodidlom od Mistera B. Jeho rukoväť je vyrobená z kože a kovové vodidlo je dostatočne silné a dlhé, aby ste svojmu psíkovi mohli dať aj trochu "slobody".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto putá na členky, ktoré sú ľahko použiteľné a vyrobené sú zo silnej a odolnej vegánskej kože. Poslúžia vám aj ako sexy doplnok na bežné nosenie, ale predovšetkým si s nimi užite vytúžené otrocké zážitky.  

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením. Vyžaruje z nich aura luxusu, ktoré jednoducho nemožno odolať. Tak podľahnite výraznému farebnému kontrastu s nádychom pôvabu, sily a vášne.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá na členky vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), takže ich môžete rozpojiť a pripútať každú nohu zvlášť napríklad k posteli alebo k radiátoru.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Hľadáte ideálny bič na dráždenie, výprask a nastolenie poslušnosti? Tento pletený bič z umelej kože a s koncovými strapcami sa stane vaším obľúbeným doplnkom na zvýraznenie dominantnosti. Vďaka koncovej slučke ho budete môcť pohodlne nosiť na zápästí a vychutnávať si svoju moc s bičom s dĺžkou neuveriteľných 145 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto putá na zápästie, ktoré sú ľahko použiteľné a vyrobené sú zo silnej a odolnej vegánskej kože. Poslúžia vám aj ako sexy doplnok na bežné nosenie, ale predovšetkým si s nimi užite vytúžené otrocké zážitky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 286

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.