×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 125 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Nipple Adjustable Clamps Bullet Weights 2x100g

    Čo zvládnu vaše bradavky uniesť? Trúfnete si závažie s hmotnosťou 100 g? Pokiaľ áno, tak práve pre vás tu sú tieto svorky s 2 x 100 g pevným závažím. Pripravte sa na naozaj intenzívne pocity a nepopierateľné potešenie s touto výnimočnou sadou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Elegantný a minimalistický! Tento obojok vás dostane svojou jednoduchosťou, ktorá premení akýkoľvek váš outfit z obyčajného na nevšedný. Je vyrobený z mäkkej a poddajnej umelej kože a má hneď dve nastaviteľné pracky, ktoré ho robia výnimočným. Noste ho do mesta, do spálne, jednoducho kamkoľvek, kde chcete dať najavo svoj sexappeal.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Gold Plated

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto štýlové zlaté putá. Sú nastaviteľné a súčasťou ich balenia sú aj klíčky a úložný vak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Vstúpte do náruživého sveta BDSM! Každý milovník a milovníčky tohto druhu hrátok miluje spútávanie, ku ktorému sú putá jednoducho nevyhnutným doplnkom. Tieto putá na zápästie s prackami si budete môcť nastaviť tak, aby vám pohodlne padli. Najlepšia na nich je rukoväť, vďaka ktorej vás bude vás náprotivok doslova ovládať. Pripadá vám to neuveriteľne erotické? Presne také to totiž bude!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením as rozkošnou mašličkou. Vyžaruje z nich aura luxusu a nežné nezbednosti, ktoré jednoducho nemožno odolať. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • A-Gusto Neoprene Puppy Face Mask Red

    Chcete podporiť svoju fetišistickú stránku? Táto maska s jazýčkom je priam nevídaná! Je vyrobená z kvalitného mäkkého a pohodlného neoprénového materiálu, takže je veľmi pohodlná na nosenie aj pre dlhšiu dobu. Disponuje aj jazykom a odnímateľnou časťou a obvod je v zadnej časti nastaviteľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps C3 Rose Gold

    Je to šperk? Nie tak celkom! Tieto elegantné svorky v pôvabnej rose-gold farbe slúžia na intenzívnu stimuláciu bradaviek, ale aj iných častí tela podľa vašej fantázie a kreativity. Pre pohodlné nosenie majú aj drobné silikónové krytky a zakončené sú karabínkou, ktorá priamo nabáda k pripojeniu ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag with Plug Stopper Black

    Milujete pocit moci? Dajte priestor svojej dominantnej stránke a svojmu submisívnemu náprotivku nasaďte tento kolík, ktorý udrží jeho/jej ústa otvorené. Podhľad na neho/ni bude tak vzrušujúce! Zraniteľnosť a bezmocnosť na seba nenechajú dlho čakať a pokiaľ zatúžite po tichu, špunt na retiazke rozhodne príde vhod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Týkajú sa vaše erotické fantázie zajatí políciou? Prežite ich s týmito putami! Ľahko sa navliekajú a pevne sa uťahujú. Spojíte nimi zápästie alebo členky, a dokonca ich môžete použiť aj na paže. Vyrobené sú z pružného a pevného plastu, sú maximálne odolné a pohodlné. Až skončíte stačí ich prestrihnúť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Ankle Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na členky s rozkošnou mašličkou. Vyrobené sú z PU kože, zdobia ich zlaté detaily a disponujú D-krúžkami a karabínkami pre spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Hľadáte doplnok, ktorý podporí vašu nezbednú osobnosť? Tento obojok dodá vášmu vzhľadu nádych tajomna a zvodnosti. Vyrobený je z prepychovej umelej kože a tvorí ho spojené srdiečka, ktoré dokonca môžete uzamknúť, a ešte viac tak potvrdiť svoju submisiu. Noste ho ako symbol vášho záväzku alebo ako módny statement!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Thai Pain Sticks

    Hľadáte účinnú pomôcku pre mučenie bradaviek? Vyskúšajte túto thajskú tyč, ktorá bradavky síce stlačí, ale zároveň ich nechá prístupné k ďalšiemu škádlení. Je 50 cm dlhý pár kovových tyčí, ktoré sú spojené a vložia sa medzi ne bradavky. Následne stačí posúvať gumové krúžky smerom k bradavkám a zvyšovať tak vzrušujúci tlak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Urethral Plug and Ring

    Chcete dvojnásobnú stimuláciu? Prowler Red Urethral Plug and Ring je tu pre všetkých fajnšmekrov, čo chcú niečo viac. Vyberte si z dvojca krúžkov ten, ktorý vám perfektne padne, nechajte ním obopnúť základňu penisu a pripojte k nemu plug z nerezovej ocele. Plus zasuňte do močovej trubice a vychutnajte si všetky tie silne intenzívne pocity!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto pôvabné vodítko. Kombinácia vegánskej kože a lesklého ružovo-zlatého kovu je veľmi elegantná a svojou výstrednosťou priamo nabáda k objavovaniu erotického dobrodružstva, tak sa nechajte zlákať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Spiked Paddle Extra Large Black

    Chcete posúvať svoje hranice potešenia s kvalitnými BDSM produktmi? Vyskúšajte táto plácačka, s ktorou získate extrémnu kontrolu nad bolesťou i potešením. Môžete s ňou hladko hladkať alebo použiť silu a divoko búchať!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Doggy Style Strap Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento úchvatný kúsok opierka a prirážadlo zároveň. Hodí sa pre divoký doggy style sex a riadne okorení vaše zmyselné okamihy plné vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Toys Mattress Bondage Set Black

    Zapálite vo svojej spálni novú iskru vzrušenia! Táto elegantná čierna sada na spútanie je na to priam ideálna. Umožní vám zažiť BDSM hrátky takej úrovne, akú sami preferujete. Čierne popruhy sa ľahko a rýchlo pripevnia k matracu a vy potom svojho partnera či partnerku pripútate do takých polôh, aké vám bude našepkávať vaša nezbedná fantázia. Skúmajte nové hranice a zažite s touto sadou množstvo nových zážitkov.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps - Vibračné svorky na bradavky

    Poďte sa hrať, podpichovať, trápiť a spôsobovať zmyselné uštipnutia s týmito vibrujúcimi svorkami na bradavky. Tieto svorky vám umožnia určiť, koľko bolesti alebo potešenia váš náprotivok dostane, disponujú totiž skrutkou, ktorej sila utiahnutia je variabilná. Gumou potiahnuté konce bezpečne priľnú k bradavkám a vibrujúce guľky sú čerešničkou na torte.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Detained 2.0 Chastity Cage with Nubs Clear

    Najnovšia verzia obľúbenej mäkkej klietky na penis Detained! Je príjemná na nosenie a vybavená vnútornými vrúbkami pre vzrušujúce dráždenie penisu. Jej celogumové prevedenie predstavuje perfektný spôsob obmedzenia erekcie a flexibilného pohodlia zároveň. Schovajte ju diskrétne pod oblečením, hodí sa aj na cesty a je komfortná aj na dlhodobé nosenie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Pohodlná a ľahká kukla cez celú hlavu. Zvodne zakryje celú tvár a otvorená a prístupná nechá iba ústa. Navyše má všitý polstrovaný popruh, ktorý zaistí, že nositeľ či nositeľka skutočne nič neuvidí a zároveň nebude brániť dýchaniu. Ideálne pre hranie rolí alebo pridanie rúbika. Tak ako ju využijete? Buďte nezbední!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps L Black

    Zvýšte intenzitu svojich už tak vzrušujúcich scén! Tieto popruhy obopnú vaše stehná a následne sa pripnú k pyskom ohanbia a zmyselne ich roztiahnu. Ideálne pre hry plné ponižovania alebo pre hry na gynekológa. Splňte si svoje vysnívané fantázie ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stallion Riding Crop 18" Black

    Aké biče máte vo svojej zbierke? Nechýba vám náhodou jeden luxusný jazdecký bičík so zlatými detailmi? Hľaďte na tento skvostný kúsok, z ktorého srší nádych slastnej bolesti. Jeho textúrovaná rukoväť vám padne do dlane ako uliata a pevná stredová tyč zo skleného vlákna zaistí dostatočnú pevnosť aj pružnosť. Len si predstavte, ako zakončenie presne a rázne dopadá na kožu vášho náprotivku, vrr.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thorn Drip Candle Brown

    Okúste nádych gotiky, temnoty alebo upírstva s touto jedinečnou sviečkou! Thorn Pillar je erotická sviečka pre zmyselné teplotné hry. Horí 8 až 10 hodín, takže prináša dlhé chvíle plné dych vyrážajúcich scenárov. Zapáľte ju, vďaka nízkemu bodu topenia nebudete musieť čakať dlho, než budete môcť začať kvapkať vosk na telo vášho náprotivku.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug with Beaded Tip Urethral Sounding Black

    Vibračné silikónové háďa s textúrovaným koncom pre nezbedné potešenie vašej močovej trubice. Pýtate sa ako? No predsa zvnútra! Nechajte sa vzrušovať a hecovať super flexibilným silikónovým materiálom a predovšetkým silnými vibráciami, ktoré dosahujú až 12000 otáčok za minútu! Ochutnajte slastné nové zážitky.

    45,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Vzrušujúce vibrácie priamo vo vašej močovej trubici ! Trúfnete si? Tento pevný vibračný plug do penisu disponuje pohyblivým krúžkom na žaluď a je tu na to, aby vám poskytol intenzívne pocity, vzrušujúcu masáž a príjemné dráždenie. Všetko je vyrobené z bezpečných a príjemných materiálov, takže nemusíte mať obavy. Objavte novú úroveň hry!

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Fetish Collection Nipple & Clit Clamps 0530182

    Svorky Nipple & Clit Clamp z fetish kolekcie vás nielen zmyselne ozdobia, ale aj vás odzbrojia nádhernou horkosladkou bolesťou! Svorky na bradavky a svorky pre intímne partie sú pripevnené k retiazkam, ktoré vedú až k strečovému obojku s krúžkom.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Eggplant

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste si s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 125 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.