×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu vďaka svojmu korálkovému tvaru a vďaka zaoblenej špičke bude prenikanie ľahké a príjemné. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nová úroveň hrania sa doktora! Táto pomôcka je totiž vibračná a tiež svietiaca, takže vám pomôže vidieť presne tam, kam vidieť chcete alebo potrebujete. Má teda integrované LED svetlo a zavádzať ju môžete vaginálne alebo análne. Pomôže vám roztiahnuť otvor až na 2 cm a horná čepeľ je lepší výhľad priehľadná!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    Takže na kolená, je to jasné? Tieto putá zaistia, že stehná a členky budú pripútané k sebe a ich nositeľ či nositeľka sa nebude môcť postaviť. Čo sa bude diať ďalej? Využijete aj O-krúžky a pripevníte k nim ďalšie príslušenstvo? Alebo svoj náprotivok spútate poležiačky na chrbte a doprajete mu dych vyrážajúci orálny sex?

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto krásnou sadou na spútanie k posteli s putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% veganské! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kovovú klietku na penis? Je vyrobená z vysoko kvalitnej nezerovej ocele a disponuje aj visiacim zámkom s klíčkami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomický naťahovač semenníkov v tvare presýpacích hodín! Jeho výrobca sa chvastá, že sa jedná o najlepší naťahovač semenníkov na trhu, pretože má pomerne široký oválny vnútorný tvar a obopne vaše vrecúško veľmi zmyselne. Vyrobený je z kvalitného pružného flexTPR, takže si zachová svoj úchop po celú dobu nosenia.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 10 Folded Pinwheel Black

    Nebezpečný ostrý veterníček pre všetkých milovníkov sexy bolesti! Je tvorený z 10 koliesok s bodlinami a je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele striebornej a čiernej farby. Hračka je to pevná a kvalitná, tým si môžete byť istí! Vyskúšajte ju kdekoľvek na telo a prebúdzajte si neuveriteľne zmyselné pocity.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Milujete hry na doktora? Ako správny doktor či doktorka sa musíte vybaviť touto špeciálnou pomôckou. Toto rozťahovač je vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a bolo špeciálne vyvinuté pre osobné použitie. Použite ho na nahliadnutie do vagíny alebo do ritného otvoru, záleží, čo práve budete prezerať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Dômyselný kožený náhubok cez celú hlavu so silikónovou guľou o priemere 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je úžasný silikónový naťahovač semenníkov navrhnutý tak, aby dômyselne natiahol vaše guľky. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu Pure Platinum, takže je úžasne mäkký, hladký a zároveň dostatočne pevný. Zaistite si intenzívne orgazmy a príjemné natiahnutie s jedným z najdlhších a najobľúbenejších ballstretcherov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného príjemného silikónu, ktorý je veľmi ľahký, poddajný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z niekoľko častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nebezpečných pletených chvostíkov v jednom bičíku! Milujete dominantne-submisívnu zábavu a najviac zo všetkého vás baví, keď to trochu bolí a štípe? Tento kvalitný bičík z mäkkej kože má rukoväť, ktorá vám vďaka cvočkom pohodlne padne do ruky a tiež praktické koncové putko. Uchopte ho a zmocnite sa deviatich pletených chvostíkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Clear

    Hľadáte klietku cudnosti, ktorá by vám úplne perfektne padla? Brutus Cyborg Cock Cage je prispôsobiteľná, takže si ju nastavíte podľa svojich osobných potrieb. Navyše je vyrobená z kvalitného pevného plastu a hodí sa aj na dlhšie nosenie. Takže komu odovzdáte kľúče?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna a pôvabná čierna taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Sú vaše sny poriadne divoké a BDSM je vaša obľúbená disciplína? Tak pozor, tento kolík by sa vám mohol vážne hodiť! Okrem gagu do pusinky nositeľa či nositeľky má tiež VAC-U-LOCK koncovku z nerezovej ocele. Inak je vyrobený z kvalitnej kože a jeho dĺžka je nastaviteľná. Akú svoju obľúbenú Vac-u-lock či Hang hračku k nemu pripevníte ako prvú?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Čo tak poškodiť semenníky? Neo TALL je vysoký naťahovač semenníkov pre všetkých s penisom, ktorí už majú nejaké skúsenosti s naťahovaním. Vyrobený je z vysoko kvalitného čistého platinového silikónu, takže je dostatočne pevný a zároveň príjemne mäkký a hladký. Vychutnajte si ako úžasne padne a všetky skvelé pocity s tým spojené!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Vibračné dráždidlo tvorené oceľovými guličkami vás polaská nielen v močovej trubici, ale aj pokojne na akékoľvek citlivé časti tela. Extra stimulačná textúra sľubuje poriadne rajcovanie a kvalitná nerezová oceľ zas dlhú živostnosť a bezpečnosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Potrebuje vás submisívny náprotivok trochu vystrašiť, alebo snáď aj potrestať? Tento kovový bič je nebezpečný na prvý pohľad! Na pohľad druhý v sebe rukoväť skrýva oceľoví análne koráliky na zmyselné dráždenie zadných vrátok. Prechádzajte bičom po tele, kým sa po dotyku studenými zlatými prameňmi neobjaví husia koža z toho, čo môže nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 3 Piece BDSM Set Reptile Gold/Pink

    Milujete luxusné a skvostné vecičky? Táto BDSM sada vás uchváti svojim úžasným dizajnom! Obsahuje obojok, vodítko a putá na ruky a členky, jednoducho všetko, čo nutne potrebujete do svojej BDSM zbierky. Všetky pomôcky sú vyrobené z kvalitnej vegánskej PVC-kože s nádherným hadím vzorom, ktorý má odlesky do neónovo ružovej, budete ich zbožňovať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Brace Ball Gag

    S týmto rubíkom domina či dominant neprejaví žiadne zľutovanie so svojím náprotivkom! Vložte guľôčku do úst, povoľte skrutky, nasaďte nerezovú časť a zase skrutky utiahnite. Hladká lišta sa usadí okolo zadnej časti krku a nerezová oceľ bude príjemne studiť. Je vhodný aj na dlhodobé nosenie, a hlavne je neuveriteľne cool!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Leash & Collar

    Snívate o nezabudnuteľných erotických zážitkoch? Je potrebné sa na ne pripraviť a vybaviť! Vhodným doplnkom určite bude aj tento obojok s vodítkom čierno-šarlátovej farby. Vyrobený je z kvalitnej vegánskej kože a pôsobí veľmi luxusne, takže vaše hrátky budú nielen sexy, ale aj sofistikované.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Snívate o pohodlnom naťahovači varníkov? Airballs Air-Lite je príjemne mäkký kroužok na varníky, ktorý sa pohodlne nosí, pretože je ľahký a pružný. Má niekoľko otvorov, ktoré zabraňujú rýchlemu opotrebovaniu a robia naťahovač ešte príjemnejšie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto kovové putá s visiacimi zámkami? Majú nádherný luxusný vzhľad a dostať sa z nich bez kľúča bude nemožné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cock Cage I

    Uzamknite svojho potešiteľa! Táto klietka z kolekcie Fetish Collection nielen, že vyzerá úplne skvele, ale aj svojmu nositeľovi poskytne bezkonkurenčné pocity prameniace z nútenej sexuálnej abstinencie. Nie je totiž tajemstvom, že klietka zabraňuje dosiahnutiu erekcie a najmenší pokus o vzrušenie bude dosť bolieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Chcete sa hrať v tme? S týmito doplnkami rozhodne zažiarite! V sade nejdete hneď tri: bič, pokarhanie a masku na oči. Vychutnajte si všetko vzrušenie aj dráždivú bolesť, ktorú s nimi zažijete a nechajte ich, aby priniesli svetlo do vášho erotického života!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp je perfektná pomôcka pre milovníkov BDSM a fetišov, ktorí si radi užívajú hravé a bolestivé obmedzenie. Nie je to nič iné ako nebezpečný drvič semenníkov vyrobený z odolného materiálu. Intenzitu zovretia si môžete prispôsobiť, a teda aj upraviť tlak zvierania, aby ste dosiahli maximálne vzrušenie. Je to skvelá pomôcka na rozširovanie vašich hraníc, zlepšenie erotického zážitku a dosiahnutie nových úrovní stimulácie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Kam až necháte tento kolík zájsť? Záleží na tom, ako veľmi je hlboké vaše hrdlo. Deep Throat Screwed kolík posunie vaše BDSM hry na novú úroveň. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a kože, takže je odolný a tiež pohodlný na nosenie. Guľôčka je nastaviteľná pomocou skrutkovania a je len na vás, či nositeľovi či nositeľke rubíku zaistíte pohodlie alebo pravý opak.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Milujete luxusné a zároveň štýlové a účinné doplnky? Tento obojok splní vaše požiadavky! Je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a disponuje odnímateľnou vôdzkou. Najlepšia však je krásna pracka v dúhovom vzhľade. Milovať ho bude aj váš submisívny náprotivok, to je jasné!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.