×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 219

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Latex Play Men's Briefs Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Red

    Je čas na psie kusy! Objavte svoju fetiš neposlušnú stránky a naplňte svoje nesplnené túžby. Táto perverzná psia maska je veľmi pohodlná na nosenie, pretože je príjemne ľahká. Ľahko sa nasadzuje a má odnímateľný náhubok, ktorý môžete svojmu psíkovi nasadzovať a dávať dole, ako sa vám zapáči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    K jednej časti pripútate členky a k časti druhej pripojíte dildo, ktoré potom zasuniete do análu alebo do vagíny. Pre všetkých, ktorí prahnú po poriadnom ponižovaní a hlbokých zážitkoch. Alebo vám je to málo? Skúste jednu časť priskrutkovať k podlahe, fantáziám sa medze nekladú a verte, že s týmto doplnkom si veľa svojich fantázií splníte.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Chcete vziať svojmu vtáčikovi slobodu? Táto krásna klietka cudnosti z nerezovej ocele bude tým pravým doplnkom. Je ručne leštená, čo jej dodáva luxusný vzhľad a jej priemer je 35 mm a krúžok na semenníky má 45 mm. Vychutnajte si svoj obľúbený pocit, keď jednoducho nemôžete stvrdnúť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Všetko, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna čierna taštička v sebe totiž ukrýva plácačku, obojok, kolík, masku na oči, hogtie kríž, vodítko a putá na ruky aj na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Master Series prichádzajú s dildom na náhubku a spájajú tak dve obľúbené hračky do jednej extra účinnej. A čo viac, náhubok je nafukovací a môžete ním podľa potreby zaplniť celé ústa vašej polovičky. Vo chvíli, keď bude náhubok nafúknutý, pristúpte k prenikaniu a doprajte svojej polovičke pohľad na celú akciu pekne zblízka. Že je to vzrušujúce? Tak nečakajte a vyskúšajte to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Skirt with Open Backside 32cm Long Black

    Láka vás predstava obliecť si túto sexy latexovú mini sukňu odhaľujúcu zadoček? Ak to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu aj pozadie! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že sukňa vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobená je z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Naťahováky bradaviek

    Naozaj nebezpečné naťahovače bradaviek!

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Názov tohto produktu presne zodpovedá jeho účelu! Naplňte ústa vášho otroka takou tekutinou, akú si zaslúži, a donúťte ho prehltnúť každú kvapku. Tento neobvyklý a inovatívny náhubok sa pohodlne prispôsobí veľkosti hlavy, môžete len poriadne utiahnuť a aj uzamknúť. Flexibilný lievik bude držať vo vzpriamenej polohe vďaka záchytnému popruhu, ta ak prebuďte svoj sadizmus a dajte nám potom vedieť, akou tekutinou ste svojho otroka potrestali.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Čo vás v oblasti sexuálnej hier baví najviac? Sú to hry s cudnosťou? Pokiaľ áno, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečný postroj cudnosti z pravej kože as kovovou retiazkou a visiacim zámkom. Tieto nebezpečne cudné nohavičky sú nastaviteľné a absolútne sexi. Kovové detaily v kombinácii s retiazkami a zámkom dávajú jasne najavo, že túto hru myslíte naozaj vážne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Milujete zmeny a tiež zväzovanie? S týmto kvalitným lanom môžete svoj objekt túžby zviazať každý deň iným spôsobom! Jeho dĺžka je úžasných 100 metrov, čo vám zaručí naozaj divoké a rôznorodé zväzovanie. Nechajte sa zviazať a užite si trošku japonskej vášne.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Buďte zlý. Buďte naozaj zlý, toto totiž bude fakt bolieť. Či už na semenníkoch alebo na penise, je to jedno. Ostré hroty sa zaryjú do kože a keď použijete aj zámok, nebude cesty von. Užite si bolesť, trápenie a nebezpečenstvo presne tak, ako to máte radi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Bed Restraints - Sada na spútanie

    Krásna a všestranná sada na otrocké hry. Konajte tak, ako vám to diktuje vaša túžba, buďte hraví, prevezmite kontrolu a pripútajte pomocou sady Scandal svoju polovičku k akejkoľvek posteli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Táto kožená vecička nie je módny doplnok, i keď vám nepochybne pristane! Strict Safety Net Male Chastity Belt nie je nič iného než pás cudnosti, s ktorým vašej polovičke zabránite v akýchkoľvek hrách s penisom a dokonca aj erekcii. Kožený materiál pôsobí luxusne a sieťovaná časť umožňuje nielen pekný pohľad na väzňa, ale tiež mu nebráni v nadýchnutí sa čerstvého vzduchu. Pás je, samozrejme, uzamykateľný a popruhy sú pre dokonalé padnutie nastaviteľné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Táto klietka Tap Cage je vybavená dutou sondou do močovej trubice. Všetky tekutiny vychádzajúce z penisu tak budete mať pod úplnou kontrolou. Pripevnite ku klietke silikónovú hadičku a naložte s tekutinou, ako uznáte za vhodné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Veľa a radi cestujete? Na vašich cestách by vám nemal chýbať tento úžasný doplnok, ktorý vymysleli skúsení znalci zo Sport Fucker. Táto pomôcka je kompaktná, zmestí sa do kufra aj do batohu a zároveň je tiež neuveriteľne silná, praktická a užijete si s ňou veľa zábavy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Prahnete po tom, aby bol váš vták lapený do klietky? Táto Black Label Brutus klietka ju skutočná klietka a nie len tak nejaká klietka. Je vyrobená z robustnej nerezovej ocele a je ukrytá v luxusnej krabičke, ktorú bude radosť otvorť. Pripevnite zámok a nezabudnite na to, že keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Rozperná tyč ich hodí vždy! Takto je navyše veľmi pekná a vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele s čiernym povrchom pre dokonalý BDSM dojem. Disponuje 4 pevnými krúžkami, ku ktorým môžete pripevniť napríklad vaše obľúbené putá. Zaobstarajte si nutnosť všetkých BDSM zbierok!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Pripadajú vám chlpaté putá ako hračka pre deti? V tom prípade je na čase si zaobstarať kvalitné policajné putá od Black Label, vyrobené z nerezovej ocele. Svoj náprotivok nimi pripútate k posteli alebo kamkoľvek inam. Putá sú v krásnej luxusnej krabičke a už ich rozbaľovanie sa stane vzrušujúcou predohrou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Elegantný a účinný kolík z pravej kože s nafukovacím balónikom.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    Zamknite ho! Táto klietka z polykarbonátu sa prispôsobí veľkosti a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Stačí otočiť kľúčikom a nositeľ sa z nej jednoducho a jednoducho neodstane! Veľkou výhodou je, že zámok je zabudovaný v tele klietky a nemusíte tak používať prídavný visiaci zámok. Klietka je hygienická a vďaka ventilačným otvorom sa ľahko udrží v čistote. Ideálny spôsob, ako dlhodobo svojmu submisívnemu náprotivku odoprieť prístup k penisu a vzrušeniu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Pocíťte vzrušenie, ktoré vám môže poskytnúť stimulácia močovej trubice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    Hľadáte pohodlnú klietku cudnosti vhodnú na dlhodobé nosenie? Brutus Airmesh Cage je na to perfektný, pretože je vyrobená z kvalitného ľahkého plastu a má premyslene vytvorené vetracie otvory. Sotva si všimnete, že ste uväznení! Teda len dovtedy, kým vás niečo vzruší…

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Black

    Je čas na psie kusy! Objavte svoju fetiš neposlušnú stránky a naplňte svoje nesplnené túžby. Táto perverzná psia maska je veľmi pohodlná na nosenie, pretože je príjemne ľahká. Ľahko sa nasadzuje a má odnímateľný náhubok, ktorý môžete svojmu psíkovi nasadzovať a dávať dole, ako sa vám zapáči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 219

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.