×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 270

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Level Vinyl Dress with Lace 2851547 Black

    Zvodný klenot vo vašom šatníku! Tieto krásne krátke šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z čierneho vinylu. Majú pôvabnú čipkovú vsadku v tvare písmena V, ktorá tvorí hlboký dekolt. Priliehavý strih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vyzdvihne vaše sebavedomie na maximum!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Milujete otrocké hrátky a rozhodne sa ničoho nebojíte? A čo drevené väzenie pre genitálie? Táto pomôcka nie je rozhodne pre slabšie povahy! Vyrobená je z hladkého dreva, a okrem prirodzenia do nej uzamknete aj zápästie, tak s ňou naložte podľa svojich nezbedných predstáv.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Silver Seems 2851601 Black

    Neuveriteľne sexi šaty pôvabného strihu! Majú krátku dĺžku a pochádzajú z dielne značky Black Level. Pozornosť v týchto šatách rozhodne upútate na strieborné ozdobné švy, ktoré zdobia vrchný živôtik aj pás. Otvorený chrbát, hlboký výstrih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vám pomôže cítiť sa sebavedome a omamne zvodne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Hound Dog Hood with Removable Muzzle Red

    Je čas na psie kusy! Objavte svoju fetiš neposlušnú stránky a naplňte svoje nesplnené túžby. Táto perverzná psia maska je veľmi pohodlná na nosenie, pretože je príjemne ľahká. Ľahko sa nasadzuje a má odnímateľný náhubok, ktorý môžete svojmu psíkovi nasadzovať a dávať dole, ako sa vám zapáči.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste iba okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, sála z nich nebezpečia a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Toto Speculum tvoria 3 hroty, ktoré dohromady tvoria guľatú sondu. Skúsite to s ním?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Top with Zipper Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový top s predným zipsom? Ak to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu aj poprsie! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že top vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Chcete posunúť hranice stimulácie? Pokiaľ ste už prepadli soundingu, stimulácii močovej trubice zvnútra, skúste niečo viac – eletkro-stimuláciu! Táto vibračná uretrálna pomôcka poskytuje neuveriteľný a jedinečný pocit vo vnútri a mimo genitálií. Vysiela elektro vlny do penis a močovej trubice. Nebojte sa a poďte to skúsiť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte 3 hroty a otáčajte maticou, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibrujúci dilatátor určený na vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra. Užite si jeho super dlhú dĺžku a prvotriedny flexibilný silikón, ktorý bude vášmu telu dokonale vyhovovať a zároveň výborne prenášať vibrácie cez celú hračku. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 rýchlostí, aby ste objavili vášeň, ktorá sa vo vnútri vášho penisu ukrýva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto zlatá rozperná tyč vybavená červenými putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Skirt with Open Backside 32cm Long Black

    Láka vás predstava obliecť si túto sexy latexovú mini sukňu odhaľujúcu zadoček? Ak to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu aj pozadie! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že sukňa vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobená je z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Razom bude akýkoľvek váš outfit zaujímavejší a šmrncovejší! Stačí si obliecť tieto latexové ružové rukavice a i ten najvšednejší večer bude nezabudnuteľný. Sú vyrobené z vysoko kvalitného latexu, ktorý úžasne pruží a vyzerá sexi. Aj na detailoch záleží!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    K jednej časti pripútate členky a k časti druhej pripojíte dildo, ktoré potom zasuniete do análu alebo do vagíny. Pre všetkých, ktorí prahnú po poriadnom ponižovaní a hlbokých zážitkoch. Alebo vám je to málo? Skúste jednu časť priskrutkovať k podlahe, fantáziám sa medze nekladú a verte, že s týmto doplnkom si veľa svojich fantázií splníte.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Chcete vziať svojmu vtáčikovi slobodu? Táto krásna klietka cudnosti z nerezovej ocele bude tým pravým doplnkom. Je ručne leštená, čo jej dodáva luxusný vzhľad a jej priemer je 35 mm a krúžok na semenníky má 45 mm. Vychutnajte si svoj obľúbený pocit, keď jednoducho nemôžete stvrdnúť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Všetko, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna čierna taštička v sebe totiž ukrýva plácačku, obojok, kolík, masku na oči, hogtie kríž, vodítko a putá na ruky aj na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Pripadajú vám chlpaté putá ako hračka pre deti? V tom prípade je na čase si zaobstarať kvalitné policajné putá od Black Label, vyrobené z nerezovej ocele. Svoj náprotivok nimi pripútate k posteli alebo kamkoľvek inam. Putá sú v krásnej luxusnej krabičke a už ich rozbaľovanie sa stane vzrušujúcou predohrou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 270

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.