×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 97 až 128 z celkom 282

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste iba okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, sála z nich nebezpečia a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Toto Speculum tvoria 3 hroty, ktoré dohromady tvoria guľatú sondu. Skúsite to s ním?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Toto zariadenie je určené oveľa pokročilejším milovníkom! Klietka je pohodlná, pokiaľ je jej nositeľ nevzrušený, ale pri vzrušení „hryzie“ a bráni tak všetkému zakázanému. Hroty klietky sú tupé, takže nespôsobujú zranenie, ale odtlačky samozrejme zostať môžu. Klietka má tiež odnímateľný 7 mm plug do penis s otvorom na moč. Tak komu zveríte kľúče od zámku?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Chcete posunúť hranice stimulácie? Pokiaľ ste už prepadli soundingu, stimulácii močovej trubice zvnútra, skúste niečo viac – eletkro-stimuláciu! Táto vibračná uretrálna pomôcka poskytuje neuveriteľný a jedinečný pocit vo vnútri a mimo genitálií. Vysiela elektro vlny do penis a močovej trubice. Nebojte sa a poďte to skúsiť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Floor Pillory

    Perfektná sada na pranier nielen pre začiatočníkov! Súprava sa umiestňuje na podlahu a je veľmi ľahko zostaviteľná. Potom k nej stačí pripojiť obojok a putá na zápästie a na členky. Rám je možné dĺžkovo nastaviť rovnako ako všetky putá, ktoré majú pracku. Splňte si svoje nebezpečné sny!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Chcete sa hrať na psíka a pánička? Budete potrebovať análny kolík s chvostíkom! Tento silikónový kolík s gumovým chvostíkom má príjemný tvar a bude držať na svojom mieste. Puppy Tail je ručne odlievaný a môže sa od obrázku trošičku líšiť, tak nečakajte a doprajte si svoj chvostík pre zábavné psie hry!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage sada pre profesionálne otrocké hrátky. Len sa pozrite, ako sa leskne! Tento pranier s putami na ruky a obojkom je komplet vyrobený z tej najkvalitnejšej leštenej nerezovej ocele. Upevňovacie prvky sú na silné magnety a štipce, čo je veľmi praktické, a karabíny možno aj odskrutkovať. Vyskúšajte si svoje obľúbené hrátky na profi úrovni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Chcete ho naozaj zamknúť a zabrániť mu sa vyslobodiť? Táto luxusná klietka vám to umožní! Jedná sa o kvalitný produkt značky Kiotos z prekrásnej nerezovej ocele, ktorý sa prispôsobí veľkosti penisu vďaka rôzne veľkými krúžkom. Povrch je hladký a aj dlhodobé nosenie bude teda pohodlné. Lapte vtáčika do klietky, zamknite a prevezmite moc nad jeho vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Klietka Mini Me vám vezme nielen slobodu, ale tiež priestor! V8š vtáčik bude v úplne tesnom väzení, vy budete bezmocní a vaše túžby obmedzené, až to možno bude bolieť. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice. Každá z klietok Guardian je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké krúžky. Tak už ďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Sling Stand Kit

    Chcete zažívať zas a znova najlepší sex vášho života? Tak jedine s touto hojdačkou od Brutus. Je to celá sada, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa zhoupli do absolútnej rozkoše. Nie je potrebné žiadne vŕtanie do stien ani do stropu, nebudete počuť žiadne cinkanie reťazí, tešiť sa môžete na minimálny hluk, a teda aj diskrétnosť. A čo viac, nastavenie je rýchle a veľmi pohodlné, tak poďte na to!

    1 229 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zamknite vtáka do klietky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele! Táto klietka cudnosti disponuje uzamykateľným dizajnom a nastaviteľným krúžkom do 4 rôznych veľkostí. Pomocou systému doštičiek a kolíčkov zachytíte ochabnutý penis, ktorý nebude mať možnosť úniku. Poďte sledovať, ako ho klietka bude trápiť!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Snívate o tom, aby vás niekto pribil na kríž a potom mučil? Alebo naopak vy chcete byť ten/tá, kto niekoho mučí? Či tak alebo onak, bez kríža to nepôjde! Čo by ste povedali na tento kríž svätého Ondreja? Je príjemne polstrovaný a hodí sa aj menších miestností. Tvorí ho 5 samostatných kusov a zostavíte ho ľahko a rýchlo podľa vašich preferencií, stačí si vziať na pomoc vŕtačku.

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Ešte nemáte plynovú masku pre otrocké hrátky? Táto v štýle kukly nielen, že vyzerá neuveriteľne štýlovo, ale taktiež je fantastická pre zmyselnú depriváciu a hry s dychom. Škárujte ju s ďalšími obmedzovacími prostriedkami a nachystajte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacou tyčou majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips sú ručne tkané kožené biče, vyrobené s tou najväčšou starostlivosťou, zmyslom pre detail a dômyslom pre kvalitu. Vynikajú krásnou rukoväťou, zloženou z 2 tureckých uzlov.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Milujete vôňu novej gumy? V tejto maske na tvár vás doslova zaplaví! Veľkosť je univerzálna a maska je nastaviteľná, takže pohodlne padne. Maska je určená na fetišistické hry a nehodí sa ako ochrana dýchacích ciest. Nezabúdajte tiež na to, že hra s dychom je síce skvelá, ale môže byť aj nebezpečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacími popruhmi pod matracmi majú nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Klietka cudnosti pre pokročilých. Ak bude penis ochabnutý, nositeľ sa bude cítiť ešte relatívne pohodlne, ale ak sa penis začne zväčšovať, jeho nositeľ bude veľmi ľutovať! Hroty v klietke sú síce tupé a nespôsobujú žiadne vážne zranenie, ale to neznamená, že to nebude bolieť. Klietka nezabraňuje močeniu a má odnímateľnú 7 mm koncovú zátku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Hľadáte štýlové väzenie pre vášho vtáčika? Táto klietka cudnosti od Oxballs ho zahalí do kvalitného a pružného PLUS + SILICONE materiálu a bude sexi a pohodlné ju nosiť. Je teda z pružného materiálu (zmes silikónu a TPR), ktorý sa vám prispôsobí, a zdobená je falošným piercingom pre tvrďácky vzhľad.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutálna pomôcka pre všetkých, ktorí sa toho neboja, ale presne ten strach majú radi! Spútajte ruky a penis so žaluďom dokopy v tomto unikátnom dizajne s hmotnosťou 856 g z vysoko kvalitného dreva.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Radi skúšate možnosti svojej močovej trubice? Nezabúdajte na to, že na to potrebujete náčinie tej najvyššej kvality. Hodiť sa vám môže táto sada dilatátorov určených na sounding z nerezovej ocele. Objavte s ňou intenzívne potešenie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Snívate o tom, že váš penis bude zamknutý v klietke? Sny sa stávajú skutočnosťou s touto priedušnou a ľahkou plastovou klietkou cudnosti. Je o dosť pohodlnejšia ako klietky kovové a je tiež vhodná aj na dlhodobé nosenie. Jej priedušný dizajn uľahčuje čistenie, klietka je hygienická a bezpečná.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dámy, chcete sa na diaľku pohrávať so vzrušením vášho partnera? A páni, dovoľte to a náležite si to užite! Je tu Bond, stimulačný krúžok ovládaný cez aplikáciu alebo diaľkový ovládač, ktorý do vašej intimity prinesie nádych dobrodružstva a posunie vaše vzrušenie na novú úroveň.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparentná

    Doprajte svojim semenníkom úžasný šok s Nutter Electro Sacksling. Tento dômyselný prístroj prináša to najlepšie z rôznych svetov a vytvára tak jednu absolútne fantastickú sexuálnu hračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožený pás cudnosti s 2 visiacimi zámkami pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť je na oboch stranách nastaviteľná, taže sa dokonale prispôsobí veľkostí pásu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 282

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.