×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 288

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Deluxe Collar SLAVE

    Perfektné označkovanie vášho otroka či otrokyne! Tento obojok z kvalitného PVC s menovkou „slave“ pôsobí veľmi zmyselne a lákavo! Navyše sa ľahko zapína, čistí a nastavuje podľa potreby.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Päť náhradných zámkov pre MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Mini Flogger Black

    Nastáva čas trestania a odmien a tento bič v štýle pokarhaní je must have! Vyrobený je z imitácie kože a je dokonalým doplnkom pre dominantné / submisívne hry. Rukoväť je zakončená pútkom, ktoré bude pohodlne držať okolo zápästia a povrázky sú 15 cm dlhé, takže váš náprotivok dostane presne to, čo si zaslúži - jemné hladenie alebo tvrdé trestanie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Eye Mask Black

    Viete, že keď obmedzíte zrak, tak zvýrazníte iné zmysly a vychutnáte si ešte väčšie vzrušenie? Skúste to napríklad s touto luxusnou a veľmi vkusnú maskou od Ouch !, ktorá bude nielen vyzerať úžasne elegantne, ale bude aj úžasne pohodlná a oči úplne zatemní. Užite si tajomné a zmyselné očakávania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Crop with Feather Tickler Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Toto šimrátko s plácačkou v jednom by vám k tomu rozhodne nemalo chýbať! Môžete ním svoj náprotivok jemne láskať alebo prejsť k trochu drsnejšiemu dráždeniu. Nachystajte si nezabudnuteľnú predohru!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Chcete trochu zakryť svoju tvár, ale nie úplne? Táto čierna maska na celú hlavu je mierne priehľadná a príjemne tenká, aby vám umožnila dýchať nosom a neobmedzila ani zrak. Perfektne sa hodí na fetiš párty a ocenia ju hlavne začiatočníci pri bondage hrách.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Safety Scissor Čierna

    Bezpečnostné nožnice vhodné pre vzrušujúce chvíle otroctva. Ich prednosťou je na vlas rovnaký dizajn nožníc, ktoré používajú zdravotníci, avšak na rozdiel od nich majú tieto nožnice tupé konce, takže ku koži krásne priľnú, ale nebodnú ju. Umožňujú rýchle a bezpečné uvoľnenie zo zväzovacích hier.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BETAtex PE Gloves Transparent 100 pack

    Najviac multifunkčné rukavice na svete! Hodí sa na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a ich pomerne hrubý povrch sľubuje odolnosť proti roztrhnutiu.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line 7 Rivet Flogger 70cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento dlhý bič v štýle pokárania, ktorý vie pohladiť aj potrestať. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Soft Eyemask Red

    Vytvorte si ešte viac vzrušujúci zážitok zahalený do temnoty, ktorá zvyšuje sexuálnu túžbu. Táto maska sa môže zdať ako nenápadný doplnok, ale verte, že si s ňou užijete nevšedné zážitky. Vďaka elastickej páske perfektne padne a je pohodlná.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps Prism Rose Gold

    Nádherný dráždivý šperk na vaše bradavky! Tieto svorky budú pri nosení vyzerať naozaj sexy a luxusne. Ich ružovo-zlaté prevedenie a sklenené koncové hranoly podčiarknu vašu osobnosť a čo viac, budú vás neuveriteľne dráždiť! Vďaka nastaviteľným posuvným koncom si určíte tlak, takže bude len na vás, ako veľmi vaše bradavky potrápite.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A701 Mask Black

    Chcete byť naozaj zvodná, aby vás zbožňoval ešte viac? Tu je váš nový sexi trik! Stačí nasadiť čiernu, zvodnú masku a začať zmyselnú show. Ukážte mu váš vzrušujúci vzhľad a verte, že táto noc bude provokujúca a koketná!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Blue 100 pack

    Zmyselne modré a super multifunkčné! Tieto rukavice z nitrilu sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Satin Eye-Mask Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto nádherná saténová maska na oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Nachystáte si s ňou veľmi intenzívny zážitok, pretože vás vezme do skutočnej temnoty, ktorá zvýrazní vašu sexuálnu túžbu. Vychutnajte si s ňou tú najviac sexy predohru všetkých čias.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentne zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a vyrobené sú z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps with Chain Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers With Feathers Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s pierkami. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok na možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    Praktická pomôcka pre nežné SM hry romanticky založených partnerov. Tieto krásne plyšové putá vo fialovej farbe sú nádherne mäkkučké, a preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení. Môžete ho využiť ako pekný darček a možno budete prekvapení, akú radosť partnerke alebo partnerovi urobia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Pink

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Blindfold with 3 Rivets

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto masku na oči so cvočkami? Akonáhle obmedzíte zrak, zvýrazníte ostatné zmysly, to musíte vyskúšať!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Empress Black Lace Mask Black

    Premýšľate, ako ešte viac podčiarknuť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná aj na dlhodobejšie nosenie a skvele padne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na párty.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230038 Silver

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajomný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit zmyselnosti a neistoty zároveň. Hodiť sa bude k vašej obľúbenej bielizni alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Black

    Táto sada sviečok bude nielen výstredná elegantnou ozdobou, ale tiež doplnkom pre vaše BDSM hry. Objavte zmyselne nebezpečné hry s ohňom a horúcim voskom. Namierte sviečku na chrbát, ramená, zadok, stehná alebo brucho partnera a nakvapkajte horúci vosk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Red

    Chcete v spáli vyskúšať niečo nové, ale doteraz nemáte žiadne skúsenosti? Začnite s putami! Tieto sú úplne ideálne pre všetkých začiatočníkov, a to nielen preto, že sa dajú ľahko otvoriť, ale aj pre ich vzhľad a chlpaté prevedenie. Hrajte sa objavujte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Mask 2480263 Black

    Pre zmyselné zvádzanie! Upútajte pozornosť s touto nádhernou čiernou vyšívanou maskou. Dokonale zvýrazní vaše oči a dopraje vám nádych tajomna. Zaväzuje sa na stužku, čo znamená, že perfektné sedí. Vyrobená je za 100% polyesteru a na tvári je príjemná aj na dlhšie nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou plácačkou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to je prevziať kontrolu a ovládnuť svoju lásku a objavte svoje dominantné či submisívne stránky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMama Fetish Beginner Hand Cuffs Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto minimalistické putá? Sú vhodné predovšetkým pre začiatočníkov, ale nielen pre nich!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Satin Blindfold Purple

    Či už chcete podpichovať a potešiť, pridajte do mixu túto krásnu masku. Vyrobené z fialového saténu pre väčší sex-appeal, jemná a zmyselná – ideálna na nosenie po celú noc.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Flogger 45cm Red

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento červený bič v štýle pokarhaní, ktorý vie pohladiť aj potrestať. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230048 Copper

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama s Venetian Eyemask Side Flower Black

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bondage Safety Scissors

    Milujete zväzovanie a hrátky s lanami? V tom prípade by vám nemali chýbať tieto špeciálne nožnice na rýchle a bezpečné oslobodenie z povrazov, pások alebo akýchkoľvek iných mäkkých materiálov. Nožnice majú zaoblenú špičku a šikmú rukoväť, takže s nimi nikdy nezraníte pokožku. Sú perfektné pre situácie, keď potrebujete rýchlo prepustiť svojho zajatca. Odložte si nožnice na nočný stolík alebo medzi erotické pomôcky, budú sa hodiť.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 288

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.