×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Aj ženy si môžu užívať uretrálne potešenie! S týmto dutým dilatátorom s odnímateľnou zátkou to pôjde bez problémov, pretože je vyrobený z toho najlepšieho silikónu s jemnou textúrou. Zároveň je tiež veľmi flexibilný a ľahko sa zavádza. Splňte si svoje erotické sny!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Plné ružové pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte si so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line High Padded Hand Cuffs Black-Red

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto šmrncovné putá s príjemným polstrovaním. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Hračka pre všetkých expertov na stimuláciu močovej trubice zvnútra! Tento dutý plug disponuje pohyblivým krúžkom a tiež odnímateľnou zátkou. Je vyrobený z vysoko kvalitného, hladkého silikónu a nezostáva nič viac, než s ním odštartovať vzrušujúcu zábavu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Hrátky s cumlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Tento silikónový doplnok pôvabne rozdelí vaše semenníky a stiahne váš penis u koreňa, čím podporí erekciu. Doprajte svojim semenníkom dráždivé pocity ťahania a stlačenia a nastavte si pohodlne veľkosť presne podľa vašich požiadaviek. Záleží len na vás, či si svoj penis a semenníky necháte stiahnuť pevnejšie alebo len ľahko, v každom prípade vám bude silikónový materiál úplne príjemný, pretože je ohybný, mäkký a hebký.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Subversion Mask With Open Mouth and Eye Black

    Chcete si užiť vzrušujúcu hru s pocitmi? Táto pohodlná celotvárová maska s otvorom na ústa a oči by vám k tomu rozhodne nemala chýbať. Ľahko a rýchlo sa natiahne cez celú hlavu a nechá odhalené ústa aj oči. Príjemná látka zakryje vašu tvár a vy budete tak trochu inkognito. Vychutnajte si s ňou tú najviac vzrušujúcu predohru všetkých čias.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikónové lano s dĺžkou 5 m! Je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a je veľmi príjemné a mäkké na dotyk. Ideálna pre vaše obľúbené otrocké hrátky, navyše čierna farba je super sexy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Pleasure Handcuffs Furry Black

    Chcete si užívať romantické a neposlušné hry s chlpatými putami a obzeráte sa po nejakom kvalitnejšom produkte? Pleasure Handcuffs rozumie vašim prianiam a potrebám! Dajú sa zamknúť, ale majú aj bezpečnostnú poistku, sú príjemné, hebké a vyzývajú k vyvádzaniu. Užite si s nimi podľa svojich erotických predstáv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8166

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a tvaru presýpacích hodín predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Pinwheel

    Predstavte si, ako držíte v ruke tento nebezpečne pichľavý nástroj as chirurgickou presnosťou prechádzate po tele vášho náprotivku. Hroty veterníka ostré ako britva sa budú zapichovať do jeho/jej pokožky a pokiaľ zvýšite tlak, bude to bolieť ešte viac!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bone Gag Black

    Potrebuje váš psíček kostičku? Značka Ouch! tomu rozumie a do svojho sortimentu zaraďuje tento náhubok ako psia kosť. Je z hladkého silikónu, neobsahuje ftaláty a upínacie popruhy majú nastaviteľnú dĺžku pre pohodlné padnutie. Dajte nový intenzívnejší rozmer vášmu erotickému dobrodružstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Slip 2890410

    Sexy sofistikovaný vzhľad a vysoký komfort pri nosení! Tieto slipy budete milovať, váš rozkrok v nich bude zmyselne napučaný, wow. Ušité sú v bi-elastického vinyle a neuveriteľne sa lesknú. Sú tiež skvele pohodlné, pretože materiál príjemne pruží, čo zaisťuje dokonalé padnutie.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Honí sa vám hlavou jedna bondage fantázia za druhou, kedy ste vy v hlavnej, dominantnej roli? Potom by vám nemalo chýbať toto lano, ak chcete, aby sa vaše sny stali skutočnosťou. S jeho pomocou svoj submisívny náprotivok zviažete do požadovanej pozície a získate nad ním moc. Predstavte si to a potom to urobte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Leash - Kovové vodítko s karabínkou a koženým pútkom

    Kovová vôzdka s karabínkou na jednom konci a koženým pútkom na pohodlnejšie uchopenie na druhom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Užívajte si svoje vášne a naplňte svoje túžby s touto pomôckou do penisu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Plug Penisstick od značky Kiotos je krásny na pohľad, pretože je neuveriteľne lesklý a tiež pomerne dlhý. Ľahko sa zavádza a priamo nabáda k zlobivým hrátkam, tak sa nenechajte prehovárať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Long Whip 110cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento super dlhý klasický bič. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Satin Look Collar Red

    Nádherný, štýlový a romanticky nebezpečný, taký je tento saténový obojček! Stužka a čipka spolu tvoria pôvabný kúsok, ktorý bude zdobiť váš krk elegantným spôsobom. Praktický krúžok potom umožňuje pripojenie vodidla alebo čohokoľvek iného, po čom budete práve túžiť. Vo fantázii sa medze nekladú.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trojica penisplugov z nerezovej ocele na objavovanie potešenie zo stimulácie močovej trubice zvnútra. Sú ideálne nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Sú pevné, nie sú duté a sú zakončené guľôčkou pre tie najpríjemnejšie pocity. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Crop 029 Red-Black 66cm

    Hľadáte dômyselný bič, ktorý by vám pomohol skrotiť váš submisívny náprotivok raz a navždy? Biče Devil Sticks vás zaujmú svojím štýlovým čiernočerveným prevedením, dlhou dĺžkou a neprehliadnuteľnou kvalitou. Sú vyrobené z pravej kože a do dlane vám padnú ako uliate. Pripravte sa na výprask!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Zvýšte citlivosť svojich bradaviek a pripravte ich na ďalšie hrátky! Tieto prísavky sú ideálne pre začiatočníkov a ich použitie je veľmi intuitívne. Pohodlne sa prisajú a svojim silikónovým materiálom vám uľahčí manipulácia. Použiť môžete aj malé množstvo lubrikačného gélu na vodnej báze.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Satin Look Collar Black

    Nádherný, štýlový a romanticky nebezpečný, taký je tento saténový obojček! Stužka a čipka spolu tvoria pôvabný kúsok, ktorý bude zdobiť váš krk elegantným spôsobom. Praktický krúžok potom umožňuje pripojenie vodidla alebo čohokoľvek iného, po čom budete práve túžiť. Vo fantázii sa medze nekladú.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Paddle Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto plácačka nádhernej, sýto červenej farby so zlatým detailom v podobe praktického očka. Uchopte ju a získajte moc!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Silk je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z hodvábia a je zmyselnou jemnou štruktúrou. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Deluxe je veľmi príjemné, pretože je vyrobené zo 100% bavlny a má zmyselnú a jemnú štruktúru. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou TPE konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Blindfold Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem táto sexi maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zintenzívnite ostatné zmysly. Dodajte vašim intímnym okamihom nový vzrušujúci rozmer!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikónové lano s dĺžkou 5 m! Je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a je veľmi príjemné a mäkké na dotyk. Ideálne pre vaše obľúbené otrocké hrátky, navyše červená farba je super výstredná.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Weighted Tweezer Nipple Clamps

    Prahnete po zmyselných doplnkoch na bradavky? Tieto svorky budete milovať pre ich tlak a neuveriteľné zážitky! Nastavte si zovretie a nechajte závažia, aby tlak ešte podporili. Svorky sú nielen šikovné, ale aj skvele vyzerajú, tak ich vyskúšajte, teraz je ten pravý čas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.