×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 240

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LateToBed BDSM Line Barbed Flogger 76cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento bič v štýle pokárania, ktorý vie pohladiť aj potrestať. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Milujete luxusné a skvostné vecičky? Tento obojok s vodítkom vás uchváti svojim úžasným dizajnom! Je vyrobený z kvalitnej vegánskej PVC-kože s nádherným hadím vzorom, ktorý má odlesky do neónovo ružovej, budete ho zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto obojkom s vodítkom, ktoré je nutnosťou pre všetkých BDSM milovníkov! Skombinujte ho s ďalšími doplnkami z kolekcie Glow in the Dark a užite si prekrásne vášnivé zážitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Chcete rozbehnúť tú najzmyselnejšiu hru s bradavkami? Vyberte si tieto magnetické guličky a bude to jazda! V balení nejdete hneď 4 guličky, teda dva páry (8 mm a 10 mm) nech si vyberiete väčší alebo menší, v oboch prípadoch okúsite úžasný tlak. Vyrobené sú z kvalitnej nerezovej ocele a vyvíjajú skutočne silný tlak, tak si ho užite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Milujete elegantné a štýlové doplnky? Presne také sú aj tieto zmyselné putá z príjemného saténu z kolekcie Fifty Shades of Grey. Zdobené sú čiernou čipkou a sú očarujúce a módne. Vyskúšajte, aký je to pocit mať spútané ruky a odovzdajte sa všetkým svojim vášňam.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Počuli ste už o soundingu? Je to stimulácia močovej trubice zvnútra, ktorá prináša intenzívne pocity a uspokojenie. Viviana je pomôcka vhodná práve na túto praktiku. Je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu bez obsahu škodlivín a vďaka svojmu hladkému povrchu a priemeru 6 mm je vhodná aj pre začiatočníkov a objaviteľov. Poďte sa baviť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Hranice medzi bolesťou a potešením sa stierajú so svorkami na bradavky s retiazkou a závažím. Preskúmate s nimi rôzne pocity a nastavíte si zovretie podľa svojich preferencií. Navyše vyzerajú naozaj skvostne vďaka kombinácii striebornej a čiernej farby. Užite si vzrušujúce hravé vzrušovanie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Black/Silver

    Milujete luxusné a skvostné vecičky? Tento obojok s vodítkom vás uchváti svojim úžasným dizajnom! Je vyrobený z kvalitnej vegánskej PVC-kože s nádherným hadím vzorom, ktorý má odlesky do žiarivo striebornej, budete ho zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Chcete sa pohrať s bradavkami a objaviť ich vzrušujúci potenciál? Vezmite si na pomoc tieto elegantné a účinné svorky! Disponujú dvojitými skrutkami, ktorými stačí otočiť a začať uťahovať priečne tyčky pevnejšie k bradavkám. Užite si neuveriteľné príjemné pocity a hrajte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Crop SLUT Large Black

    Chcete, aby vaša nová plácačka niečo na vašom náprotivku zanechala? Táto krásavica od značky Ouch! vám vaše želanie splní! Stačí jeden poriadni plácanec a slovo "SLUT" na koži zostane príjemne bolestivým spôsobom. Prevedenie plácačky je elegantné a manipulácia ľahká, tak poďte svoje šľapke poriadne nasekať.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Feather Tickler Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto elegantné pierkové šimrátko s pôvabnou kovovou rukoväťou. Mäkké morčenie pierko umocní dráždivé pocity, tak sa pripravte na nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Stlačte a ucítite! Tento obojok je dosť nebezpečný, má totiž 16 tupých špičiek, ktoré sa budú pomaly zapichovať do krku v závislosti od ťahania za spojovaciu reťaz. Gumové koncovky na bodkách bolesť trochu zmierňujú, ale ak chcete byť super zlí, môžete ich jednoducho zložiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Viete, že štipce na bielizeň nemusia byť nutne len na bielizeň? Táto reťaz drevených kolíčkov sa prispôsobí prirodzeným krivkám a tvarom tela a bude príjemne bolestivo ťahať za kožu. Až to bude polet, môžete ich okamžite zložiť. Ak milujete BDSM hrátky s kvapkou bolesti, nemala by vám táto vychytávka v zbierke chýbať!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, kto milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto plácačka nádhernej, sýto červenej farby so zlatým detailom v podobe praktického očka. Uchopte ju a získajte moc!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 5 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Slapper Synthetic Leather Paddle XL 48cm

    Dlhá a silná plácačka s „chrbticou“! Kovová vnútorná časť (hovorme jej chrbticu) drží túto plácačku vzpriamenú, čo spôsobí silnú a hryzavú bolesť pri údere. Nechajte svoj náprotivok kňučať, zatiaľ čo bude rovný povrch PU kože dopadať na jeho telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto kapucňu cez celú hlavu? Vyrobená je z materiálu najvyššej kvality a pozor, nemá žiadne vďaka ani otvory!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Figurujú vo vašich fantáziách otvorené nozdry? Vdýchnite svojich prasacím snom život s týmto hákom do nosa! Zmestí sa takmer do všetkých nosov a prirobiť k nemu môžete lano alebo akékoľvek iné obľúbené náčinie. Urobte sa svojho submisívneho náprotivku prasa, ktoré priviažete napríklad k reťazi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Vzrušujúca hračka pre penis, semenníky, anál aj hrádzu, a to naraz! Ball Cage s análnym kolíkom od Black Velvets kombinuje erekčný krúžok s krúžkom na semenníky, ktorý je prepojený pomocou robustnej retiazky s príjemne tvarovaným análnym kolíkom. Užite si pohodlné nosenie, skvelý vzhľad a dokonalú podporu erekcie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A746 Cuffs

    Perfektný doplnok pre vášnivý večer? Sexy štýlové putá! Nachystajte večeru, zapáľte sviečky a potom sa oddajte svojim vášňam. Tieto putá sú neposlušné pôvabné, kombinujú zlatú farbu a čiernu krajku - vrchol elegancie. A ako naložíte s odnímateľnou retiazkou?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Milujete tvrdé a drsné údery? Tak pozor, táto plácačka má vyvýšené body pre presné a veľmi štiepavé bodnutie. Je tenká, ale dokonale účinná! S čistým srdcom ju odporúčame hlavne stredne pokročilým alebo pokročilým milovníkom a milovníčkam.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Máte chuť na niečo, čo vám zdvihne adrenalín a rozbúri zmysly? Zároveň si potrpíte na kvalite? Potom si určite nenechajte ujsť tento ohromujúci Rimba Horse Whip bič! Je to znamenitý pomocník z pravej kože as úžasnou dĺžkou 45 cm, s ktorým budete vyzerať ako úplný profesionál či profesionálka z odboru BDSM bez toho, aby ste museli tráviť roky tréningom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Origin Handcuffs Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Putá vám k tomu rozhodne nesmú chýbať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Toto vodítko rozhodne nie je len tak hocijaké! Je totiž pripojené k perfektne zakrivenej svorke na pysky ohanbia. Svorka sa otvára pomocou pružiny, nasadzuje sa okolo pyskov ohanbia a potom sa jednoducho zaklapne. Ten alebo tá, ktorá bude držať vodítko s remienkom na zápästí, bude mať všetku moc v ruke!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU617

    Láka vás objavovanie nových zážitkov alebo ste snáď už sounding vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, a to vďaka pevnému kovu a pôsobivému tvaru. Vychutnajte si toto riskantné a netradičné dobrodružstvo, pri ktorom dráždite tie najcitlivejšie miesta na vašom tele.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto vakom na semenníky. Je extrémne flexibilný a okrem iného vám pomôže zabrániť predčasnému vyvrcholeniu. Objavte s ním nové zážitky a užite si, ako vaše semenníky svietia v tme!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Diamond Choker with O-Ring Black-Red

    Ozdobte sa týmto výstredným obojkom a dajte svetu najavo, čo máte rád/a. Červené trblietavé kamienky vytvárajú úžasný vzhľad, a práve vďaka nim sa obojok hodí nielen na nezbedné večery, ale aj ako doplnok k akémukoľvek outfitu. Vychutnajte si ten tajomne zvodný pocit, keď ho budete mať na sebe!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Cotton Rope 20m Black

    Plánujete si so svojou drahou polovičkou kinky večierok a premýšľate, čo všetko by sa vám mohlo hodiť? Dajte na naše rady a do košíka si pridajte aj toto vysoko kvalitné lano s príjemne mäkkou textúrou. Bez lana to totiž určite nebude ono!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Brat Sensory Fingertips

    Vystrčte pazúriky a nastolte svojmu erotickému stretnutiu novú dynamiku pomocou Brat Sensory Fingertips. Majú nádherný ženský a elegantný dizajn a objavíte s nimi šteklivé pocity, ktoré môžu prejsť v intenzívne dráždenie alebo mierne mučenie. Či tak alebo onak, tieto rose-gold končeky prstov vám dodajú správnu dávku drzosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Milujete trošku bolestivé vzrušovanie? Nasaďte si na prst tento nevídaný návlek a stimulujte pokožku svojej polovičky malými ostrými hrotmi. Perfektne padne na prst a manipulácia je s ním veľmi jednoduchá. Navyše je vyrobený z plastu, takže je aj príjemne ľahký.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 240

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.