×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania a potrápia vaše cecíky. Predstavujú Roll Royce medzi svorkami na bradavky a sú navrhnuté tak, aby vám poskytli intenzívny tlak. Zaťahajte za sexi retiazku a sledujte, čo sa bude diať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Diamond Pin Grey

    Tak krásne a tak nebezpečné! Tieto magnetické svorky na bradavky vám zaistia jemné, ale pevné zovretie. Ako bolestivý tlak dokážete vydržať? To je len na vás! Každopádne vyskúšajte svorky ochladiť v mrazničke alebo zahriať v miske s teplou vodou, nové zážitky na seba nenechajú dlho čakať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Deep Throat Gag Black

    Ako udržať ústa otvorené? Jedine s týmto pôvabne-nebezpečným rubíkom si zaistíte, že váš submisívny náprotivok nezavrie pusu a zároveň nebude môcť hovoriť nieto volať o pomoc. Roubík tvoria dva stredové pevné krúžky z kvalitnej nerezovej ocele, ktoré pomôžu submisívnym milovníkom a milovníčkam vzdať sa kontroly. Čo bude nasledovať? Nechceme predvídať budúcnosť, ale myslíme, že deep throat.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hand Cuffs Reptile Gold/Pink

    Milujete luxusné a skvostné vecičky? Tieto putá vás uchvátia svojim úžasným dizajnom! Sú vyrobené z kvalitnej vegánskej PVC-kože s nádherným hadím vzorom, ktorý má odlesky do neónovo ružovej, budete ich zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Blindfold Black

    Hľadáte masku na oči, ktoré by ladila s vášmu latexovému outfitu alebo doplnkoch? Vyberte si túto od značky Rimba! Je jednoduchá, ale super účinná, zakrytím zraku totiž zvýrazní všetky ostatné zmysly. Vyrobená je z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Zvodná kombinácia tajemna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodia sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníkov a ponúkajú perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nippel Clamps with Peacock Feather Trim

    Najkrajšie svorky na bradavky v našom sortimente! Súhlasíte? Ak áno, rozhodne vás rovnako ako nás dostali nadýchané pávie pierka, ktoré sú neskutočne pôvabné a elegantné. Hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilých milovníkov a milovníčky a úžasne zvyšujú pocit erotickej stimulácie. Navyše sú ideálne aj ako erotický darček pre váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Solid Ball Gag Black

    Čo myslíte, pristal by tento postroj s rubíkom vášmu otrokovi alebo otrokyni? Obopne celú hlavu a ústa prekryje rúškom s nepriedušným štetcom v tvare guličky. Vaše BDSM chvíle s ním dostanú nový rozmer, žiar i zmysel. Navyše vyzerá úplne podmanivo, a ešte prináša vytúžené ticho. Vychutnajte si v bezmocnosti!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Breathable Ball Gag Black

    Čo myslíte, pristal by tento postroj s rubíkom vášmu otrokovi alebo otrokyni? Obopne celú hlavu a ústa prekryje rúškom s priedušným štetcom v tvare guličky. Vaše BDSM chvíle s ním dostanú nový rozmer, žiar i zmysel. Navyše vyzerá úplne podmanivo, a ešte prináša vytúžené ticho. Vychutnajte si v bezmocnosti!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný papuľou aligátora, čo znamená, že vaše bradavky skúsnu ako aligátory čeľusť. Tlak svoriek je nastaviteľný pomocou skrutiek a môžete si vybrať ľahké stlačenie alebo poriadne uštipnutie. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Patríte medzi milovníkov BDSM a ostrých pocitov? Práve pre vás je tu tento bič Rimba Horse Whip z kvalitného plastového materiálu. Svojím tvarom zaručuje maximálnu presnosť pri úderoch a jeho dĺžka 65 cm vám umožní dosiahnuť aj do tých najvzdialenejších zákutí na tele vášho submisívneho náprotivku a dať mu to najlepšie a najbolestivejšie, po čom túži. Rukoväť a koncové pútko dodávajú biči nielen elegantný vzhľad, ale taktiež zaisťujú príjemnú manipuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Ankle cuffs

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmito putami na nohy svietiace v tme. Sú pohodlné na nosenie a majú aj karabínku, ktorú ich môžete pripojiť k sebe navzájom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Balance Pin Black

    Tak krásne a tak nebezpečné! Tieto čierne magnetické svorky na bradavky vám zaistia jemné, ale pevné zovretie. Ako bolestivý tlak dokážete vydržať? To je len na vás! Každopádne vyskúšajte svorky ochladiť v mrazničke alebo zahriať v miske s teplou vodou, nové zážitky na seba nenechajú dlho čakať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Rose Gold

    Zvodná kombinácia tajemna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodia sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníkov a ponúkajú perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto elegantné putá z umelej kože? Majú nastaviteľnú veľkosť a hodí sa ako pre začínajúcich, tak skúsených milovníkov a milovníčky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Trochu sa v poslednom čase nudíte? Skoncujte s tím s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užíť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto plácačkou svietiacou v tme. Príjemne vám padne do ruky a svoj protivník môžete s ho pomocou tešiť, dráždiť aj ovládať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps G3 Rose Gold

    Je to šperk? Nie tak celkom! Tieto elegantné svorky v pôvabnej rose-gold farbe slúžia na intenzívnu stimuláciu bradaviek, ale aj iných častí tela podľa vašej fantázie a kreativity. Na pohodlné nosenie majú aj drobné silikónové krytky a zakončené sú láskyplným príveskom v tvare srdiečka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps G2 Rose Gold

    Je to šperk? Nie tak celkom! Tieto elegantné svorky v pôvabnej rose-gold farbe slúžia na intenzívnu stimuláciu bradaviek, ale aj iných častí tela podľa vašej fantázie a kreativity. Pre pohodlné nosenie majú aj drobné silikónové krytky a zakončené sú niekoľkými korálkami, ktoré po nasvietení svietia v tme.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Solid Ball Gag

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto štetcom svietiacim v tme. Skombinujte ho s ďalšími doplnkami z kolekcie Glow in the Dark a užite si prekrásne vášnivé zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Elastrator 100 Rings Red

    Milujete mučenie bradaviek? Tieto krúžky prehĺbia vašu vášeň! Spôsobujú totiž sladkú bolesť a pocit, ktorý nebude mať obdobu. Vezmite si na pomoc špeciálne kliešte as ich pomocou na bradavky nasaďte malý pevný krúžok, ktorý ich bolestivo obopne a stiahne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Sex and Mischief Brat Flogger

    Chcete porušovať pravidlá a dopriať sebe alebo svojmu náprotivku vzrušujúce potrestanie? Tak jedine s týmto nádherným bičom Brat Flogger! Má 30 pramienkov z umelej kože, ktoré vie pohladiť, ale tiež poriadne švihnúť. Chopte sa praktické rose-gold rukoväte a ovládnite situáciu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Heart Nipple Ties

    Zmyselný doplnok, z ktorého vám srdce zaplesá! Tieto očarujúce ozdoby na bradavky vás budú dráždiť, vzrušovať aj skrášľovať. Predstavujú zvodný prejav vášne s elegantným dizajnom. Pripevnite si ich na bradavky a vychutnajte si nielen ich sexy a romantický vzhľad, ale aj stimulačný tlak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps G1 Rose Gold

    Je to šperk? Nie tak celkom! Tieto elegantné svorky v pôvabnej rose-gold farbe slúžia na intenzívnu stimuláciu bradaviek, ale aj iných častí tela podľa vašej fantázie a kreativity. Pre pohodlné nosenie majú aj drobné silikónové krytky a zakončené sú pôvabnou korálkou, ktorá po nasvietení svieti v tme.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Face Harness Strap Toilet Lid Gag Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento postroj na tvár s odnímateľným štuplem. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pinwheel Gold

    Chcete pri svojich intímnych hrátkach okúsiť dotyk tajomna? Postup je nasledujúci: vezmite si do ruky túto elegantnú pomôcku z kvalitnej nerezovej ocele a prechádzajte s ňou po pokožke vášho náprotivku. Bude záležať len na vás, aký tlak na koži vyviniete a ako veľmi to bude alebo nebude bolieť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Forbidden Removable Rose Gag Black

    Hľadáte v našom sortimente niečo viac než len obyčajný kolík? Dovoľte nám predstaviť vám tento zvodný fetiš doplnok pre vaše zmyselné erotické hry. Je to okrúhly kolík s nádhernou odnímateľnou ružou. Stane sa vašou ozdobou alebo prostriedkom určujúcim podriadenie?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Statement Flogger Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento elegantný flogger, teda bič v štýle pokarhaní. Jeho jemné ale pevné pramene povznesú vaše potešenie do nových výšin a už teraz ich vedia byť ako dobrý, tak zlý. Vyberte si škádlením a trestaním!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Addict Braided Flogger 75cm Black

    Chcete okúsiť tie najtemnejšie a zároveň najintenzívnejšie sexuálne zážitky? Vyberte si z kolekcie Fetish Addict to, čo je vášmu srdcu a potešeniu najbližšie! Čo tak tento nebezpečný bič pre odvážnych? Tvorí ho niekoľko pevných prútov s koncovými strapcami, s ktorými bude váš výprask naozaj nezabudnuteľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crimson Tied Charmed Heart Padlock Nipple Clamps Red

    Nie sú svorky ako svorky, tieto od ostatných vynikajú svojimi príveskami visiacich zámkov v tvare srdiečka. Zdajú sa vám láskyplné? Tak bacha, svorky vedia aj pekne uštipnúť! Ich tlak je nastaviteľný pomocou skrutiek a hroty potiahnuté vinylom pre bezpečné uchopenie. Doprajte svojej partnerke či partnerovi také intenzívne zovretie citlivých bradaviek, aké si zaslúži!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Daggers Double Chain Nipple Clamps Silver

    Bolestivé potešenie a estetický pôvab zároveň! Tieto svorky na bradavky predstavujú perfektný spôsob, ako sa ozdobiť, dodať si šmrnc a zároveň zažiť príjemný tlak na bradavkách. Kovová dvojitá retiazka s hrotmi priamo nabáda k zaťahaniu, tak to urobte!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 175

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.