×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podporte a udržte si svoju tvrdosť! Erekčný krúžok z nerezovej ocele najvyššej kvality má potenciál byť vašou nesmrteľnou erotickou pomôckou na celý život. Zovrie váš penis pri koreni a posilní tak erekciu a zintezívni vyvrcholenie, ale použiť ho môžete pokojne aj na semenníky. Disponuje tiež malým krúžkom, na ktorý sa dá prirobiť závažie, alebo ho využite akokoľvek inak podľa vašej fantázie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Dog Leash Chain

    Držte si svoje nezbedné šteňa pod kontrolou s týmto dômyselným vodidlom od Mistera B. Jeho rukoväť je vyrobená z kože a kovové vodidlo je dostatočne silné a dlhé, aby ste svojmu psíkovi mohli dať aj trochu "slobody".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto putá na členky, ktoré sú ľahko použiteľné a vyrobené sú zo silnej a odolnej vegánskej kože. Poslúžia vám aj ako sexy doplnok na bežné nosenie, ale predovšetkým si s nimi užite vytúžené otrocké zážitky.  

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento kolík a náhubok zároveň? Upína sa na celú hlavu a je pre pohodlné padnutie nastaviteľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá na členky vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľové hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), takže ich môžete rozpojiť a pripútať každú nohu zvlášť napríklad k posteli alebo k radiátoru.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masívne policajné manžety na palce z kovu a s 2 kľúčmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Hľadáte ideálny bič na dráždenie, výprask a nastolenie poslušnosti? Tento pletený bič z umelej kože a s koncovými strapcami sa stane vaším obľúbeným doplnkom na zvýraznenie dominantnosti. Vďaka koncovej slučke ho budete môcť pohodlne nosiť na zápästí a vychutnávať si svoju moc s bičom s dĺžkou neuveriteľných 145 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto putá na zápästie, ktoré sú ľahko použiteľné a vyrobené sú zo silnej a odolnej vegánskej kože. Poslúžia vám aj ako sexy doplnok na bežné nosenie, ale predovšetkým si s nimi užite vytúžené otrocké zážitky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Diabolské magnetické guľôčky zabalené do prvotriedneho silikónu pre silné a štipľavé potešenie! Sin Spheres sú 2 ultra magnetické guľôčky, ktoré dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak. Umiestnite ich na bradavky alebo na akékoľvek iné miesto, ktoré budete chcieť rozhnevať a pozor, nie je to je len tak nejaké stlačenie, bude to sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento náhubok, ktorý zvýši pocit bezmocnosti a umlčí svojho nositeľa. Zvýšte ním svoje vzrušenie a zamilujte si sexi dizajn s pôvabnými zlatými detailmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento obojok s retiazkovým vodítkom. Páči sa vám tak predstava, že vás váš náprotivok vodí, ovláda a núti vás robiť nezbedné veci? Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s miernou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a nie je divu, vyskúšať by sa malo všetko! Len pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda príde táto sada, ktorá obsahuje hneď 3 dilatátory z kvalitného silikónu. Začnite tým najtenším a „prepracujte“ sa až k tomu najširšiemu!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Zapojte do hry nos a ústa! Tento zvodný postroj je totiž vybavený háčikmi nielen do úst, ale aj do nosa, čo znamená, že tieto otvory udržia zvodne otvorené za každú cenu. Vďaka nastaviteľným prackám postroj na hlavu pekne padne a vytvorí vzrušujúcu dynamiku sily, vášne a naplní vaše BDSM túžby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Unikátna mini magnetická reťaz na bradavky, ktorá vám dať okúsiť doposiaľ nepoznané dobrodružstvo To, čo vie, sa nedá porovnať s ničím iným, žiadne svorky ani nič podobné nemajú takú funkčnú silu a dizajn. Magnety dokonale uštipnú a nemusí to byť len na bradavkách! Pripravte sa na intenzívnu stimuláciu, bolesť a vášnivú BDSM atmosféru!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Whip No.3 60cm

    Klasické kožené pokarhania s dĺžkou strapcov 60 cm. Kúpte si odolnú a predovšetkým účinnú pomôcku pôsobiacu elegantným vzhľadom a dodajte svojim obľúbeným BDSM hrátkam autenticitu. Pokarhania sú vyrobené ručne v Českej republike a ich výrobca stavia kvalitu na prvé miesto.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, i dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumový policajný obušok pre tie najprísnejšie výprasky! Niekto tu hneval? Zavolajte políciu, potrebuje spútať a tiež dostať poriadne na zadok obuškom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Nájsť ten pravý náhubok môže byť niekedy oriešok, avšak Ouch! Solid Ball Gag má slušný potenciál sa ním stať. Tvoria ho kvalitné kožené remenčeky s elegantným prešívaním a 10 otvormi pre nastavenie dĺžky. Skúste ho svojmu neposlušnému náprotivku a uvidíte, že to bude ono.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparentná

    Hľadáte niečo, v čom sa vaše semenníky budú zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxball je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchopí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Flogger 2492822 Black

    Hľadáte bič pre dokonalý a nezabudnuteľný výprask? Tento flogger z Fetish Collection je krásny, šikovný a účinný. Je vyrobený z kvalitnej mäkkej imitácie kože a je zakončený slučkou, ktorá sa pohodlne omotá okolo vášho zápästia. Vychutnajte si jemné ťahy, ale aj tvrdé a neúprosné bičovanie.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Zahrajte sa na doktorov s týmto nástrojom od Dusedo. Toto ružové speculum, teda vaginálne zrkadlo, slúži na sprístupnenie všetkých stien a maternicového čapíku, ale ako s ním naložíte vy, bude len na vás!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na zápästie. Vyrobené sú z vegánskej kože a disponujú D-krúžkami a karabínkami pre spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Milujete ten pocit, keď máte veci pod kontrolou a žilami vám prúdi pocit sily a moci? S týmto rubíkom všetky tieto emócie ešte znásobíte! Pomôže vám umlčiť váš submisívny náprotivok a vďaka jeho extra veľkosti ho ocenia aj tie najskúsenejší milovníci a milovníčky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Čo nesmie chýbať v žiadnej výbave BDSM nadšenca? No predsa obojok s vôdzkou! Tento od značky Coquette disponuje kovovou retiazkou bez obsahu niklu, je odolný, bezpečný a perfektne vyzerajúci. Či už chcete byť dominantným voči svojmu milencovi, alebo radšej padnúť k jeho nohám, sexi obojok Coquette Fantasy je dokonalým doplnkom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento kolík, ktorý udrží ústa vášho suba stále otvorené. Vyrobený je z kvalitného silikónu a vegánskej kože. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je tu, plný vášne a očakávania na vašu dierku! Je to o niečo dlhšia verzia než klasický Cum Stopper, ktorej sa dožadovali priaznivci značky Sport Fucker. Použiteľná dĺžka je teda až 45 mm, čo nepochybne pozdvihne vaše soundingové hrátky na novú úroveň. Cum Stopper je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu a používať ho môžete ako v pokojnom, tak v stoporenom stave svojho penisu. Pružný krúžok bude hračku držať na svojom mieste a celková konštrukcia spomalí vašu ejakuláciu a posilní orgazmus. Používajte iba v kombinácii so sterilnými lubrikantmi a po každom použití dôkladne pomôcku očistite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.