×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Level Vinyl Men Pants 2890330 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto mierne pružné šortky v klasickom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú praktický a erotický kovový zips v prednej časti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasické putá v štýlovom prevedení! Sú skvele pevné a ich kožený vzhľad v kombinácii s retiazkou a kovovými detailmi v rose gold farbe im dodávajú šarm. Z vnútornej strany sú príjemne polstrované plyšom a každé z nich má krúžok na pripevnenie retiazky cez karabíny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Funnel Black

    Milujete posúvanie hraníc? Tento postroj na hlavu je na to priamo určený. Vyrobený je z pevnej a kvalitnej PU kože a jeho súčasťou je hravý lievik cez ktorý nakŕmite svoj submisívny náprotivok, ktorý nebude veľmi danej tekutine uniknúť. Až bude hotové, lievik odstráňte a vymeňte ho za špunt na retiazke, aby náhodou niečo neuniklo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Natiahnite svoje semenníky a užite si vzrušenie! Tento okrúhly krúžok Lockable Ball Stretcher od značky Rebel sa nasadí na semenníky a uzamkne sa pomocou priloženého kľúča. Alebo chcete niečo viac? Skúste krúžok pred použitím zahriať (v horúcej vode) alebo ochladiť (v studenej vode).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Milujete hrátky s putami a všetko ostatné s tým spojené? Táto sada vypočuje vaše túžby a splní vaše vášnivé priania! Zasuňte popruhy pod matrac a ľahko a rýchlo a prispôsobte jej konkrétnym rozmerom. Potom si nasaďte putá z umelej kožušiny, ktorá je mäkká a nadýcha a oddajte sa svojim vášniam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, pretože je ľahká, priedušná, zároveň bezpečná pre telo a má sexy dizajn. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, kedy je jeho penis len a len váš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Táto pôvabná vôdzka s obojkom má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ho svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Black Ninja Latex Disposable Gloves

    Univerzálne čierne latexové rukavice vhodné pre rôzne erotické kratochvíle, ale aj pre kaderníkov a kaderníčky, kozmetičky, kuchárky a kuchára alebo tatérov. Dobre priľnú k ruke vnútri sú chlórované, takže nespôsobujú alergické reakcie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, toto zariadenie z kvalitnej nerezovej ocele rozhodne nie je vhodné pre jemné a nežné duše. Je tu pre tých najväčších neposlušníkov, ktorí sa ničoho neboja a nechajú si pokojne zamknúť aj svoje čeľuste. Vložte náustok do pusu, skúsnite a pomocou šesťhranného kľúča nastavte veľkosť otvoru a utiahnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Elastrator

    Desíte sa, čo v našom sortimente robia tieto pôvodne veterinárne kliešte? Ale no tak, nechceme kastrovať králiky, chceme vám ponúknu pomôcku pre vzrušujúcu hru s bradavkami.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Zip-up Mouth and Lock Black

    S týmto postrojom na hlavu zostane vaša pusa zatvorená! Tvorí ho sexy spleť popruhov z vysoko kvalitnej PU kože, ktoré sú vďaka prackám pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Ponorte sa do vášnivého sveta BDSM, ktorý bude plný tichého dobrodružstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený kolík z vegánskej kože má príjemnú silikónovú guľôčku, ktorá je pre submisívny náprotivok pohodlná aj na dlhšie nosenie. Splňte si s ním svoje erotické sny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň. Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktory je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénna. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sa pre príjemné padnutie dodávajú v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zábrante svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Čo si počnete bez rúk? Až budú spútané za vašim chrbtom a vy s nimi nebudete môcť nijako pohnúť? Tento postroj na spútanie rúk obopne vaše paže aj chrbát a bezpečne ich udrží na mieste. Je ideálne, keď sa chcete vzdať kontroly! Navyše je pomerne pohodlný, pretože popruhy a putá sú nastaviteľné.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Máte chuť na prasačinky? Je asi jasný, že bez tejto masky to poriadne prasačinky nikdy nebudú! Je skvele pružná a mäkká, takže sa veľmi pohodlne nasadzuje a príjemne sedí. Ušitá je z ružového neoprénu a ňufák má odnímateľný. Cítiť sa v nej budete skvele a pohodlne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš náprotivok skutočne nemohol pohnúť rukami? Vieme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantná klietka cudnosti pre mužov. Už sa nemusíte obávať nevery a zároveň svojho milenca môžete trochu potrápiť.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Collar - Kožený obojok Čierna 5cm

    Obojok z prémiovej kože od obľúbenej značky Kiotos je ideálnou voľbou pre začínajúcich otrokov, ale aj pre skúsených milencov, ktorí vedia, čo chcú.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže mať váš náprotivok a jeho/jej orgazmy pod úplnou kontrolou? Tento vkusný pás je vybavený praktickým nástavcom na upevnenie obľúbenej masážnej hlavice. Tá bude neúprosne smerovať svoje vibrácie priamo na vulvu a vďaka nastaviteľnosti nástavca môžete použiť aj akýkoľvek iný vibrátor z vašej zbierky. A čo viac, na páse sa nachádzajú 3 kovové krúžky, ktoré využijete na pripútanosť!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 0254207 - Kožený obojok Čierna

    Kvalitný, nastaviteľný, kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Milujete nebezpečie a nič vás nevzruší toľko ako mučenie a bolesť? S touto pomôckou si užijete veľa zábavy! Je to drvič semenníkov určený všetkým, ktorí milujú bolesť tak veľmi, že si trúfnu aj na hroty a skrz priehľadný materiál to všetko chcú vidieť na vlastné oči. Robte len to, čo máte radi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Men Pants Biker 2890488 Black

    Túžite po tom ukázať krásy svojho tela v tomto sexi lesklom kúsku oblečenia? Budete v ňom na vrchole zvodnosti a podčiarknete svoje prednosti! Tak do toho a oblečte si tieto príjemne pružné šortky v motorkárskom štýle. Sú zmyselne priliehavé a majú polstrované prešívanie s kovovým zipsom v prednej časti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s háčikom a dĺžkou 40 cm. Disponuje voľne pohyblivými gumovými krúžkami, takže si nastavíte tlak podľa svojich potrieb. Jej priemer a 5 mm a koncový háčik slúži na zavesenie závažia. Produkt je hypoalergénny a ideálny na oblasť hrudníka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Chcete zažiariť a zároveň ukojiť svoje sexuálne túžby? Hľaďte na túto BDSM sadu, ktorá ponúka všetko, čo milovníci a milovníčky drsnejších hier potrebujú. Navyše každý z produktov po nasvietení omamne žiari v tme! Skúmajte svoje vášne a nachystajte si intímne a možno aj trochu tajomné prostredie s touto jedinečnou sadou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.