×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 312

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Chcete ho naozaj zamknúť a zabrániť mu sa vyslobodiť? Táto luxusná klietka vám to umožní! Jedná sa o kvalitný produkt značky Kiotos z prekrásnej nerezovej ocele, ktorý sa prispôsobí veľkosti penisu vďaka rôzne veľkými krúžkom. Povrch je hladký a aj dlhodobé nosenie bude teda pohodlné. Lapte vtáčika do klietky, zamknite a prevezmite moc nad jeho vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage sada pre profesionálne otrocké hrátky. Len sa pozrite, ako sa leskne! Tento pranier s putami na ruky a obojkom je komplet vyrobený z tej najkvalitnejšej leštenej nerezovej ocele. Upevňovacie prvky sú na silné magnety a štipce, čo je veľmi praktické, a karabíny možno aj odskrutkovať. Vyskúšajte si svoje obľúbené hrátky na profi úrovni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Razom bude akýkoľvek váš outfit zaujímavejší a šmrncovejší! Stačí si obliecť tieto latexové ružové rukavice a i ten najvšednejší večer bude nezabudnuteľný. Sú vyrobené z vysoko kvalitného latexu, ktorý úžasne pruží a vyzerá sexi. Aj na detailoch záleží!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Skirt with Open Backside 32cm Long Black

    Láka vás predstava obliecť si túto sexy latexovú mini sukňu odhaľujúcu zadoček? Ak to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu aj pozadie! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že sukňa vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobená je z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    K jednej časti pripútate členky a k časti druhej pripojíte dildo, ktoré potom zasuniete do análu alebo do vagíny. Pre všetkých, ktorí prahnú po poriadnom ponižovaní a hlbokých zážitkoch. Alebo vám je to málo? Skúste jednu časť priskrutkovať k podlahe, fantáziám sa medze nekladú a verte, že s týmto doplnkom si veľa svojich fantázií splníte.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Chcete vziať svojmu vtáčikovi slobodu? Táto krásna klietka cudnosti z nerezovej ocele bude tým pravým doplnkom. Je ručne leštená, čo jej dodáva luxusný vzhľad a jej priemer je 35 mm a krúžok na semenníky má 45 mm. Vychutnajte si svoj obľúbený pocit, keď jednoducho nemôžete stvrdnúť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacou tyčou majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Všetko, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna čierna taštička v sebe totiž ukrýva plácačku, obojok, kolík, masku na oči, hogtie kríž, vodítko a putá na ruky aj na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Pripadajú vám chlpaté putá ako hračka pre deti? V tom prípade je na čase si zaobstarať kvalitné policajné putá od Black Label, vyrobené z nerezovej ocele. Svoj náprotivok nimi pripútate k posteli alebo kamkoľvek inam. Putá sú v krásnej luxusnej krabičke a už ich rozbaľovanie sa stane vzrušujúcou predohrou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Všetko, čo ste kedy chceli v rámci BDSM vyskúšať, v jednej jedinej sade od Secret Play! Poďte si vychutnať obmedzovanie slobody, preberanie moci a tiež aj trochu bolesti. Všetky doplnky v pôvabnej kovovej krabičke sú vyrobené zo 100% vegánskej kože a užijú si ich začiatočníci aj pokročilí. Prekonajte limity svojej fantázie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste vypustili na slobodu svoje vnútorné neposlušné šteniatko! Táto sada obsahuje silikónový náhubok v tvare kosti, pružný análny kolík s chvostíkom a polstrovaný nastaviteľný obojok vrátane vôdzky. Ráčte vyvádzať a neposlúchať, ale tiež poslúchať, pretože presne to šteniatka robia!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Master Series prichádzajú s dildom na náhubku a spájajú tak dve obľúbené hračky do jednej extra účinnej. A čo viac, náhubok je nafukovací a môžete ním podľa potreby zaplniť celé ústa vašej polovičky. Vo chvíli, keď bude náhubok nafúknutý, pristúpte k prenikaniu a doprajte svojej polovičke pohľad na celú akciu pekne zblízka. Že je to vzrušujúce? Tak nečakajte a vyskúšajte to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Naťahováky bradaviek

    Naozaj nebezpečné naťahovače bradaviek!

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Radi skúšate možnosti svojej močovej trubice? Nezabúdajte na to, že na to potrebujete náčinie tej najvyššej kvality. Hodiť sa vám môže táto sada dilatátorov určených na sounding z nerezovej ocele. Objavte s ňou intenzívne potešenie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparentná

    Doprajte svojim semenníkom úžasný šok s Nutter Electro Sacksling. Tento dômyselný prístroj prináša to najlepšie z rôznych svetov a vytvára tak jednu absolútne fantastickú sexuálnu hračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Názov tohto produktu presne zodpovedá jeho účelu! Naplňte ústa vášho otroka takou tekutinou, akú si zaslúži, a donúťte ho prehltnúť každú kvapku. Tento neobvyklý a inovatívny náhubok sa pohodlne prispôsobí veľkosti hlavy, môžete len poriadne utiahnuť a aj uzamknúť. Flexibilný lievik bude držať vo vzpriamenej polohe vďaka záchytnému popruhu, ta ak prebuďte svoj sadizmus a dajte nám potom vedieť, akou tekutinou ste svojho otroka potrestali.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Čo vás v oblasti sexuálnej hier baví najviac? Sú to hry s cudnosťou? Pokiaľ áno, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečný postroj cudnosti z pravej kože as kovovou retiazkou a visiacim zámkom. Tieto nebezpečne cudné nohavičky sú nastaviteľné a absolútne sexi. Kovové detaily v kombinácii s retiazkami a zámkom dávajú jasne najavo, že túto hru myslíte naozaj vážne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Buďte zlý. Buďte naozaj zlý, toto totiž bude fakt bolieť. Či už na semenníkoch alebo na penise, je to jedno. Ostré hroty sa zaryjú do kože a keď použijete aj zámok, nebude cesty von. Užite si bolesť, trápenie a nebezpečenstvo presne tak, ako to máte radi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Milujete zmeny a tiež zväzovanie? S týmto kvalitným lanom môžete svoj objekt túžby zviazať každý deň iným spôsobom! Jeho dĺžka je úžasných 100 metrov, čo vám zaručí naozaj divoké a rôznorodé zväzovanie. Nechajte sa zviazať a užite si trošku japonskej vášne.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Bed Restraints - Sada na spútanie

    Krásna a všestranná sada na otrocké hry. Konajte tak, ako vám to diktuje vaša túžba, buďte hraví, prevezmite kontrolu a pripútajte pomocou sady Scandal svoju polovičku k akejkoľvek posteli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Snívate o nezabudnuteľných erotických zážitkoch? Je potrebné sa na ne pripraviť a vybaviť! Vhodným doplnkom určite bude aj tento produkt na zachytenie v perfektných pozíciách pre najslastnejšie uhly prieniku. Tvorí ho mäkká opierka krku a polstrované vankúšiky na uchytenie nôh. Udržia vaše nohy hore, a aj napriek voľnosti pohybu vám poskytne možnosť zmyselne hlbokých prienikov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 312

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.