×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Chcete skúsiť, čo vaše bradavky ešte vydržia a čo už nie? Tieto vysoko kvalitné svorky umožňujú pripojenie až 6 magnetických závaží a vyrobené sú z luxusnej nerezovej ocele. Zvládnete až 330 g? Nezostáva než to vyskúšať!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Hľadáte štýlový a kvalitný naťahovač semenníkov? Tento od značky Strict je vyrobený z kože a nielen, že skvele vyzerá, ale dodá vášmu riadu ten správny punc! Stačí ho nasadiť okolo semenníkov, zavrieť pomocou patentov a zaistiť tak bezpečné uchytenie. A potom príde tá chvíľa, kedy na koncový krúžok spájajúci 3 retiazky môžete zavesiť závažie alebo treba pripevniť vodítko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Gas Mask Rebreathing Bag with Valve

    Hľadáte doplnky k vašej plynovej maske? Vyskúšajte toto vrecko, ktoré sa pripája k hadici plynovej masky a na druhom konci má uzatvárací ventil. Má nádhernú gumovú vôňu, ktorú ocenia predovšetkým gumoví fetišisti. Používa sa na spestrenie hrátok spojených s kontrolou dychu tým spôsobom, že do vaku vydýchnete a znovu sa nadýchne a hladina kyslíka klesne. Ventilom na druhom konci potom regulujete prívod čerstvého vzduchu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kvalitná klietka na penis so sexi vzhľadom! Je vyrobená z nerezovej ocele a v jej balení nájdete všetko, čo na uväznenie takého neposlušného vtáčika budete potrebovať. Nezabraňuje fyziologickým potrebám a je vhodná i na dlhodobé nosenie. Spievajte svojmu vtáčikovi sladko a lapte ho do klietky!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Peerless Link Chain Handcuffs

    Odolné putá z masívnej nerezovej ocele od značky Triune. Užite si svoje obľúbené hry s týmito kvalitnými putami, ktoré sú vyrobené tak, aby svojmu nositeľovi boli pohodlné a zároveň plnili svoj účel.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste skúsený odvážlivec a milujete elektro-sex a tiež stimuláciu močovej trubice zvnútra? Táto flexibilná sonda vám urobí veľkú radosť! Je vyrobená z patentovaného vodivého ho silikónu a jej poslaním je prinášať príjemné elektro-pocity. Nezáleží na tvare a veľkosti penisu, sonda sa vám perfektne prispôsobí vy si vychutnáte každučký jej kúsok!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Hra na psíka a pánička Mistra B proste nikdy neomrzí a vás tiež nie! Užito si tento análny kolík so psím chvostíkom z vysoko kvalitného hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Kolík sa ľahko zavádza, je pohodlný ai pri dlhšom nosení a sľubuje veľa zábavy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Análny alebo vaginálny háčik s guľôčkou s priemerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravení na záťaž? Tento na prvý pohľad nenápadný kožený krúžok v sebe ukrývy závažie o 650 gramoch, s ktorým skúsite gravitačný zákon na vlastných semenníkoch!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Chcete byť naozaj zlý na svoj náprotivok? Zmučte jeho penis aj semenníky týmto ultimátnym zariadením! Je to akrylový drvič, ktorý je zlý v tom najlepšom slova zmysle. Bude pomaly stláčať gule medzi dve akrylové dosky a penis zostane odhalený. Len pozor, toto je fakt už pre pokročilých CBT hráčov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Uzamknite toho zbytočného vtáka a nepúšťajte ho von! Stell Black Brutal Chastity Cage je nástroj na uzamknutie penisu. Je to pomerne ťažká klietka a nedovolí svojmu nositeľovi sa vzrušiť. Je skutočne brutálna, je tvrdá, ťažká a uzamknutý penis sa z nej sám rozhodne von neodstane!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Milujete ten pocit, keď váš submisívny náprotivok veľmi dobre vie, kto je šéf alebo šéfová? Uväznite ho do tohto celotelového vreca a okoreňte svoj nebezpečne milostný BDSM život.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibrujúca pomôcka určená na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vďaka svojmu špirálovitému povrchu v kombinácii s vibráciami vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Vyrobená je z kvalitnej čistej ocele, ktorá zaručuje bezpečnosť a eleganciu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Potrpíte si na štýlové doplnky? Tejto kinky sade sa žiaden nevyrovná! Diskrétna a krásna kabelka v sebe skrýva hneď 7 rôznych produktov pre nezbedné BDSM vyvádzanie. Je ideálna pre objaviteľov týchto hier, otvorí vám dvere do BDSM sveta jemným, avšak vášnivým spôsobom. Nenechajte sa prehovárať a ráčte objavovať nové spôsoby vzrušenia.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    Zbierate si do svojej zbierky SM erotických pomôcok len doplnky prvotriednej kvality a vzhľadu? Vašej pozornosti by nemali uniknúť tieto pokarhania! Kombinujú tradičné kožené šnprky a brúsenú rukoväť v tvare sklenené guľôčky. Radosť sa pozrieť i použiť!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Speculum Large

    Chcete nahliadnuť do análu vášho náprotivku? Použite toto veľké spekulum s 2 čepeľami z leštenej nerezovej ocele. Otáčaním skrutky na zadnej strane rukoväte jednoducho zväčšíte alebo zmenšíte veľkosť otvoru. Zahrajte si sexu hru na doktora a popustite uzdu svojej fantázii.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blueline Prisoner Cock Cage

    Cítite nutkavú potrebu mať pod svojou kontrolou penis vášho náprotivku? Alebo naopak potrebujete, aby niekto prevzal moc nad vašim penisom? V oboch prípadoch teraz určite hľadáte nástroj, s ktorým si splníte svoje sny a on je priam tu! Táto uzamykateľná klietka z nerezovej ocele sa stane väzením aj nástrojom moci zároveň!

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste len okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, srší z nich nebezpečenstvo a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Tento Rectal vám pomôže preskúmať vás náprotivok, naozaj to chcete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X U-Ring Clear

    Špeciálny väčší krúžok pre klietku cudnosti CB-X. Jeho priemer je 5,4 cm a ocenia ho predovšetkým muži, ktorým bežné krúžky v balení nestačia.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Chcete sa pozrieť dovnútra? Roztiahnite jej pysky doširoka s touto nebezpečnou pomôckou. Vyrobená je z odolnej a kvalitnej nerezovej ocele bez obsahu niklu a hodí sa ku kombinácii so všetkými lubrikantmi. V hornej i spodnej časti sú dve kompresné skrutky a po stranách sú rady ďalšie skrutky, ktoré sa budú mučivo zapichovať do citlivého tkaniva pyskov ohanbia. Vezmite do ruky imbusový kľúč a nastavte skrutky tak, aby pomôcka držala na svojom mieste!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pinwheel Set

    Veterníkom nemusí byť len sladký zákusok, ale aj príjemne nebezpečná hračka. Táto luxusná sada v pôvabnom penáliku obsahuje nožičku a k nej 4 nadstavce (jednoduché koliesko, dvojité, trojité a posledné dokonca s 5 radmi ostňov). Prechádzajte po koži svojho náprotivku a vychutnávajte si bolestivé vzrušenie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Ride Me Mouth Gag Black

    Potrebujete utíšiť svoj náprotivok a zároveň naplniť svoj otvor lásky? V tom prípade potrebujete tento kolík s lesklým čiernym dildom z vonkajšej strany. Odolný nastaviteľný kožený popruh sa zapína za hlavou a kovové cvočky okolo úst vytvárajú sexy vhľad. Tak naplňte svojmu náprotivku ústa štepcom a na sadnite na dildo v tesnej blízkosti jeho tváre!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

    Vyvolať strach, zapáliť vášeň a vymyslieť si vlastný vzrušujúci scenár! V tejto maske dostane vaša fantázia nekonečne priestoru na to realizovať to, po čom v BDSM túžite. Je príjemne mäkká a pružná, nemá žiadne zipsy ani šnúrky, nasaďte ju na hlavu a je to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Skrutkujte, kým to nebude poriadne bolieť! Táto pevná „hračička“ uchopí vaše semenníky a zmyselne ich zaťaží. Okrem toho má aj vnútorné tupé hroty. Nezostávajte len pri semenníkoch, ráčte použiť tohto krásavca aj na penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Či už je váš pôvod z kráľovskej rodiny, alebo nie je, tieto svorky na bradavky budete pre ich krásu a zlobivosť milovať! Pripomínajú malé kráľovské korunky a sú v prostrednej časti na magnet, takže budú bradavky dokonale zvierať a stláčať. Ony korunky potom dodávajú kráľovský BDSM záblesk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Speculum with Air & Liquid Tube Black-Gold

    Aj hrátky na doktora môžu byť štýlové, pokiaľ si k nim vezmete na pomoc toto speculum v elegantnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. Ľahko sa zavádza a pohodlne rozťahuje ako vagínu, tak anál. Použite 2 skrutky pre optimálne nastavenie a využite aj hornú trubičku pre vzduch či kvapalinu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.