×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex

Položky 161 až 192 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Clamps Uni-Polar 7873 2 pack

    Plastové svorky vrátane kábla od značky Rimba. Sú vhodné pre zdrojové boxy Rimba (7850/7880/7890). Každý z kanálov je bipolárny, iba čierny kábel sa rozdeľuje + do -, jednotlivé káble sú potom jednopólové. Vyrobené sú z plastu.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 35mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim 2B Digital Link Set

    Digital Link Interface je systém digitálneho rozhrania napájaného cez USB. Navrhnuté bolo tak, aby vám umožnilo pripojiť váš 2B priamo k počítaču cez USB. Jeho súčasťou je USB Memory Stick obsahujúci inštrukcie (v anglickom jazyku), ako nainštalovať Digital Link Interface Cable spolu s rôznymi ovládačmi (napr. Commander 3, E-Stim Connect..), ktoré potom umožnia ovládanie 2B cez PC alebo Mac, zatiaľ čo UpLink2 vám umožní aktualizovať váš 2B na najnovší firmware.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Electro Straps

    Prepadli ste elektro-stimulácii a chcete si rozšíriť svoju zbierku pomôcok? Toto je pár nastaviteľných textilných pásikov na penis s maximálnou kontaktnou plochou tvorenou vnútornými drôtikmi. Pred použitím ich mierne navlhčite a použite napríklad na výprask, ak to bude potrebné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim New Black Collection Large

    Táto hračka poteší predovšetkým pokročilejších milovníkov elektro-stimulačných hrátok. Užite si plný pocit a divokú elektro-stimuláciu vo svojom nenásytnom análku či vagíne túžiaci po vzrušení. Dômyselný guľovitý tvar, kvalitný materiál a luxusný saténový povrch, taký je New Black!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adaptor Plug 3003 from 3,5mm Female to 2,5mm Male

    Pomôcka na napojenie hračky inej značky k Rimba zdroju napájania.

    11,90 €

    3,89 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Užívate si elektrostimuláciu a chceli by ste ju prepojiť s mierne bolestivými hrátkami? Zoznámte sa so Spiny Spencerom od obľúbenej značky Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Electro Ballstretcher Parachute Bi Polar 7856

    Luxusný naťahovač semenníkov z pravej kože pristane všetkým zvrhlíkom. Na trh s ním prichádza značka Rimba a nesľubuje nič iné než dokonalé elektro-stimulačné šoky. Vďaka prackám bude vyzerať nielen super esteticky, ale tiež si budete môcť vybrať požadovanú a vhodnú veľkosť. Jeho súčasťou je tiež 2,5mm vstup, ktorý je kompatibilný so zdrojovými Rimba boxami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Lead Wires for Electrodes Extra Robust 2mm Plug 160cm

    Mystim káble, s ktorými prepojíte samolepiace elektródy alebo hračky s 2 mm koncovkou od iného výrobcu s Mystim zdrojmi. Tento kábel má na jednej strane koncovku Mystim a na druhej strane dvojicu 2 mm koncoviek a je vystužený pružným medeným drôtikom, vďaka ktorému je mimoriadne silný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Spare Replacement Cable

    Bezpečnosť počas elektro-stimulačné hry zaisťujú aj nerozbité a dobre fungujúce doplnky vrátane káblov. Tieto pružné náhradné kapely 2 mm majú veľa využití a pri elektrostimulačných hrách sú často nevyhnutné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Niekedy sú tie najdesivejšie hrátky a praktiky zároveň tie najpríjemnejšie! Táto unipolárna elektro-uretrálna pomôcka je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele a má hladký povrch. Slúži ich stimulácii močovej trubice zvnútra a nabídne vám intenzívne elektro pulzovanie, ktoré dosť možno bude stačiť na to, aby váz zaplavil silný a nezabudnuteľný orgazmus!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Nastaviteľné erekčné slučky, s ktorými podľahnete zmyselnej elektro-stimulácii. Sú vyrobené z pevnej kovovej cievky a ponúkajú vynikajúcu vodivosť a úplné pohodlie pri nosení. Navlečte ich okolo akejkoľvek časti tela a zosilnite svoje sexuálne vnemy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Lead Wire for 2mm Plug to Phone Jack 120cm

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Tento kábel je určený pre hračky s phone jack konektormi. Nie jednej strane má Mystim konektor (samec) a 2,5 mm phone jack (samica) sa nachádza na druhej strane. Jeho dĺžka je cca 120 cm a balenie obsahuje 1 ks.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-stim MicroSound 6mm

    Revolúcia v oblasti soundingu! Dipstick je elektro-stimulačná pomôcka s jemným zúžením. Je luxusne lesklá, hladká s jemnými výrezmi v oblasti rukoväte a s koncovou zaoblenou špičkou. Elegantná a kvalitná nerezová oceľ predstavuje ten najlepší materiál pre tieto hry, tak pripojte Dipstick k svojmu elektro-stimulačnému zdroju a vydajte sa na cestu za potešením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Leather Penis Strap 7855

    Spomínate na deväťdesiatky a ich módu? Tento doplnok tam tiež patrí! Prvý krát sa na trhu objavil v neskorých deväťdesiatych rokoch a odvtedy sa stal obľúbenou a vyhľadávanou pomôckou. Je vyrobený z 2 kožených popruhov, ktoré dopĺňajú kovové patenty. Keďže sa jedná o eletro-stimulačnú hračku samozrejmosťou je tiež olovený vodič a 2,5 mm mono jack na pripojenie ku zdroju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Lead Wire for 2mm Plug to Banana Plug 2 pcs

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Sú určené pre hračky s 4 mm banana konektormi (samica) od 2 mm (samec) do 4 mm (samec). 2 kusy v balení.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 3

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvo pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektrosexuálne hrátky. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektrosexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa hýčkať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v ten istý čas. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electrodes for Cluster Buster 80 x 40 mm

    Samolepiaca Mystim elektróda na viac použití. Možno ich pripojiť ku všetkým Sultry Subs, ktoré sú súčasťou Cluster Buster.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Vajíčko Egg-Cellent umožňuje veľmi hlboké preniknutie a stimuláciu vagíny každým pohybom svalov. K tomu pridajte ešte úžasnú elektro-stimuláciu a výsledkom nemôže byť nič iného než ohromujúci orgazmus.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Electro Whip

    Máte radi ako elektro-sexuálne hrátky, tak BDSM? V tom prípade by vám nemal chýbať tento vodivý silikónový bičík od KinkLab, ktorý je určený všetkým, v ktorých sa tieto dve vášne spájajú. Tento nový prírastok do ElectroErotic rodiny má 10 silikónových chvostíkov a konektor vhodný pre všetky modely KinkLab Neon Wand. Takže už to nebude len o bičovaní, ale aj o príjemných elektro-stimulačných impulzoch.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Rocking Force Buttplug L

    Užite si všetky zážitky, ktoré vám dopraje tento bipolárny elektro-stimulačný análny kolík Rocking Force. Vďaka svojej sile bude tým najmocnejším koňom vo vašej stajni erotických hračiek a vzhľadom na to, že káble sa do neho zapájajú z boku, môžete ho pohodlne nosiť aj dlhší čas. Rocking Force je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu, ktorý je hebký a aj bezpečný pre telo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Sultry Subs Receiver je príslušenstvom pre Cluster Buster, s ktorým si užijete na diaľku ovládané elektro-sexuálne hry. Jedná sa o základňu, vďaka ktorej budete môcť ovládať všetky svoje obľúbené elektro-sexuálne hračky od Mystim. Nechajte sa rozmaznávať alebo mučiť neobmedzeným počtom pomôcok, ktoré vďaka tejto vychytávke môžete využívať v rovnakom čase. Stačí si len vybrať požadovaný program a uistiť sa, že Sultry Subs používate pod odlišnými číslami kanálov (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste skúsený odvážlivec a milujete elektro-sex a tiež stimuláciu močovej trubice zvnútra? Táto flexibilná sonda vám urobí veľkú radosť! Je vyrobená z patentovaného vodivého ho silikónu a jej poslaním je prinášať príjemné elektro-pocity. Nezáleží na tvare a veľkosti penisu, sonda sa vám perfektne prispôsobí a vy si vychutnáte každučký jej kúsok!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire Mystim Round Plug to 4mm Banana Plug Junction Female 160cm

    Kábel s dĺžkou 160 cm s pružným medeným drôtom, vďaka ktorému je mimoriadne pevný a tiež odolný. Na 4 mm pomôcky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Bi-Polar General Purpose Clamp

    Chcete elektro-stimulovať len malú časť tela? Táto bipolárna elektro-svorka ElectraClamp je na to ideálna. Ponúka jemný úchop a použitie kdekoľvek od pása dole. Zvýšte svoje potešenie a objavte nové zážitky, bude to stáť za to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Uni-Polar General Purpose Clamps

    Táto dvojica svoriek je neprekonateľná! Oživí vaše milovanie a dodá mu iskru, a to doslova. Stačí ich pripojiť na elektro-stimulačný zdroj a ohňostroj môže začať. Používajte ich od pása dole, nastavte si ich otvorenie podľa aktuálnych potrieb a nechajte ich, aby vyvinuli tlak na citlivé miesta.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Rubber Adjustable Cock and Scrotal Loops

    Nastaviteľné erekčné slučky, s ktorými podľahnete zmyselnej elektro-stimulácii. Sú vyrobené z kvalitnej vodivej gumy a ponúkajú vynikajúcu vodivosť a úplné pohodlie pri nosení. Navlečte ich okolo akejkoľvek časti tela a zosilnite svoje sexuálne vnemy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroWand Large

    Hľadáte ďalšiu hračky do zbierky, ktorú by ste mohli pripojiť k vášmu elektro-stimulačnému zdroju? ElectroWand má izolovanú rukoväť, takže s ňou pohodlne zacielite na správne miesto. Má textúrovaný povrch pre ešte väčšie potešenie a hrať sa s ňou môžete podľa svojich predstáv. Pripravte sa na intenzívnu elektro-stimuláciu.

    269 €

    100,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ElectraStim Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops

    Nastaviteľné erekčné pásky z vodivej tkaniny sú tu pre všetkých, ktorí túžia po mäkkom obmedzení a intenzívnej elektro-stimulácie. Tieto unipolárne krúžky ElectraBand sú vyrobené z elastickej látky tkanej elektro-vodivými vláknami a ich posuvná pracka umožňuje ľahké nasadenie a nastavenie zovretia.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Rocket Electro Dildo

    Zamilovali ste sa do elektro-stimulácie? K svojmu elektro-stimulačnými zdrojmi môžete pripojiť k tomuto dildo s polo-realistickým tvarom a krásne hladkým a lesklým povrchom. Je pomerne veľké a disponuje stimulačnou špičkou, ktorá namasíruje váš G-bod či iná miestečka na tele.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.