×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky hladký

Položky 97 až 128 z celkom 3924

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nexus Douche Bulb - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) Nexus Douche Bulb je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Fucking Machine with Remote Control Black

    Už vás nebaví stále len myslieť na zmyselné prirážanie a chcete to zažiť na vlastnej dierke, či už je to vagína alebo anál? Je na čase si splniť všetky želania šukacím strojom pre každú príležitosť! Toto nie je obyčajný vibrátor, je to kráľ prirážania a hlbokých ťahov o rozsahu až 6 cm. Pridáte si k tomu ešte niektorý zo 7 vibračných režimov? Prestaňte sedieť v kúte a čakať, vezmite svoje šťastie a potešenie do vlastných rúk.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim John e-stim butt plug

    Hladký, kovový, zužujúci sa análny kolík od obľúbenej značky Mystim. Určený je predovšetkým na elektro-stimuláciu a v jeho špičke nájdete oddelený kladný aj záporný pól. Bude vo vás tak vyvolávať mäkké mravčenie, ale pokojne aj rytmické pulzovanie, záleží len na vás, aké tempo si zvolíte. Jedno je však isté, pocity, ktoré zažijete, budú dokonalé! Objavte nové, neočakávane úžasné orgazmy!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Flogger Black

    Prémiový bič v štýle pokarhaní za bezkonkurenčnú cenu! Chcete si vychutnávať príjemnú bolesť alebo ju dokonca poskytovať? Omotajte si okolo zápästia pútko a chopte sa biča, ktorý vám bezpečne padne do ruky. Mäkkými povrázkami potom môžete svoj náprotivok nežne hladkať alebo mu/jej dopriať sexi výprask!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Prísavky na bradavky

    Bradavky sú veľmi citlivá erotogénna zóna mnohých žien, a preto by bolo chybou podceňovať ich stimuláciu. Títo prísavky z gélového materiálu sú tá pravá pomôcka na tento účel.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Super Slick - Vibrátor Strieborná

    Kvalitný a zároveň lacný vibrátor v striebornom prevedení je vyrobený z príjemného plastového materiálu. Tento strieborný vibrátor má ľahko nastaviteľnú reguláciu vibrácie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Žiada si váš klitoris alebo vari sa celé telo relaxačné či vzrušujúce vibrácie? Poloqueth Mini Magic Wand je dokonalým nástrojom na odpočinok po dlhom náročnom dni! Nie je totiž novinkou, že vibrácie uvoľňujú unavené a namáhané svaly, zmierňujú bolesti a pri použití na intímnych miestach prinášajú aj rýchle vzrušenie s nádherným vyvrcholením. Mini Magic Wand vaše telo potrebuje, relaxujte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Gia Black

    Túžite po silných vibráciách, ale nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstaráte vibračnú hlavicu alebo vibrátor? Lush Gia je riešenie! Je to elegantná hračka, ktorá je z jednej strany vibrátor pre G-bod a z druhej strany vibračná hlavica. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a samostatné ovládanie pre každý koniec. Vychutnajte si ju z oboch strán.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage - Vibračný silikónový návlek na penis

    Premeňte svoj penis na stroj potešenia! Tento revolučný vibračný návlek vám prinesie okrem zväčšenia hrúbky aj pevnejšiu erekciu a výbušné vyvrcholenie pre vás i partnerku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Donut Rings Assorted

    Milujte sa do nekonečna! Táto trojka erekčných krúžkov vám k tomu pomôže, lebo každý z krúžkov posilní a predĺži erekciu. Vyrobené sú z príjemného a pružného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo a pohodlný na nosenie. Prekvapte svojou partnerku nekonečnou výdržou ešte dnes večer!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v anále? S Paloqueth Anal Thrusting plug sa vaše želanie stane skutočnosťou. Rozsah jeho ťahu je 1 cm a skrz bezdrôtový diaľkový ovládač budete môcť pridať tiež vibrácie. Užite si novú úroveň vášho zadečkového potešenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Small

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Vibrating Ring Original

    Vibračný krúžok z jemného gélu pre spríjemnenie vášho intímneho života.

    5,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Guľôčky Trilogy majú úplne ideálnu váhu na posilnenie svalov panvového dna.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag - Roubík

    Náhubok patrí k základnej výbave pre S/M sex. Je mimoriadne vzrušujúce, keď vám váš pán alebo pani dá tento kolík z tvrdého plastu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Tri Ring Cock Cage - Erekčný krúžok

    Špeciálny trojitý erekčný krúžok pre mužov na penis a semenníky.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Silicone Extension 5cm

    Snívate o dlhšom penise a maximálne výdrži? S týmto návlekom bude vaše prianie vypočuté! Má pôvabný realistický tvar s výrazným žaluďom a žilkami a predĺži vaše mužstvo o úžasných 5 centimentrov! Zároveň podporí výdrž, poskytne vám oporu a príjemný tesný pocit. Win-win pre vás i vašu partnerku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 3924

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.