×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 33 až 64 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Masturbátor vynikajúci úžasnou "airbag" technológiou, ktorá sa nafukuje a dôkladne tak stimuluje váš penis. Táto technológia v kombinácii s výkonným vzduchotesným saním ohromí každý kúsoček vášho penisu a dovolí vám okúsiť ten najlepší masturbačný zážitok vášho života.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PRO vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu hore a dole, vibráciám a príjemnej zahrievacej funkcii. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Alice Masturbator

    Vychutnajte si dokonalý zážitok s Alicou, masturbátorom z kolekcie realistických masturbátorov Kokos. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Naplácajte jej a potom jej ukážte svoje chlapáctvo! Do vagíny alebo do prdelky? Ako chcete...

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Potešte sa nádherným párom sexy kozičiek, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy ich pomačkáte alebo medzi ne vsuniete svoj penis. Kokos Bouncing Titties je realistická hračka vyrobená z perfektne mäkkého a pružného materiálu podobajúceho sa ľudskej koži. Prsia ako také sú nielen príjemne veľké, autenticky zaguľatené, ale tiež pevné a prosíkajúce o to, aby ste sa s nimi pohrali.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Chcete dychberúcu naháňačku, pri ktorej nebudete musieť pohnúť prstom? Prestížna značka Jamyjob prichádza s ďalšou ohromujúcou novinkou, ktorou je tento šikovný masturbátor nabitý dych vyrážajúcimi funkciami. Doprajte svojmu penisu 10 režimov prírazov a 10 režimov rotácií a skúmajte širokú škálu pocitov od jemných až po intenzívne.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Moto Blower bude vaša nová láska pre chvíle sebalásky! Disponuje funkciou nasávania v 3 vzrušujúcich režimoch a tiež 5 vibračnými režimami a vaša pravačka si konečne oddýchne. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým pôžitkom, ktoré vás vyložene pohltia!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Nechajte si vziať dych týmto jedinečným masturbátorom Leten A380 Super. Jeho moderný dizajn v sebe ukrýva mocný stroj, ktorý vám poskytne realistické zážitky z vašich chvíľ sebalásky a vy sa už nikdy nebudete chcieť vrátiť len k svojej ruke. Vďaka silnej prísavke bude pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vďaka pohybom tam a späť sa vy nebudete musieť ani hnúť. Leten A380 Super je nabíjateľný, má odnímateľný umývateľný vnútorný rukáv, čo veľmi uľahčuje čistenie, lebo masturbátor nie je vodotesný a nemal by byť ponorený do vody.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    To, o čom ste snívali, je teraz nadosah. Nebojte sa vyblázniť. Vypočujte svoje túžby. Zoznámte sa Oknyeou. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Do vagíny alebo do prdelky? V oboch dierkach vám bude dobre, hoci v každej z nich inak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Moderný masturbátor v elegantnom prevedení, ktorý vás prekvapí svojimi výkonnými funkciami! Má realistický vaginálny vstup, ktorý je príjemne mäkký a hebký. Akonáhle do neho vstúpite privíta vás vnútorná stimulačná textúra a budete si môcť vybrať z 5 režimov prírazov o 5 rýchlostiach, čo bude dokonalá jazda hore a dole vďaka super silnému motoru. Naštartujte svoju fantáziu a rozbehnite to na maximum!

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Jedine s týmto masturbátorom sa vaše chvíľky, ktoré máte sám pre seba, stanú nezabudnuteľné a úplne perfektné! Bude pracovať za vás, takže vaše ruky si rozhodne oddýchnu. Prírazy, sanie a vibrácie, to je kombo, ktoré vám roztrasie kolená. Práve si prezeráte výbušninu, s ktorou necháte svoj penis doslova explodovať.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Ste sám a proste vám to chýba? To je jasné a pochopiteľné! Ani tá najšikovnejšia pravačka plne nenahradí ženskú vagínu či anál, tento masturbátor ich však nahradí úplne dostatočne. Je to prekrásny realistický trup s veľkými prsiami (DD), pôvabnou vulvou a zadočkom, ktorý prahne po vašom mužstve. Ukojte sa do sýtosti!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Hľadáte extrémne realistický zadoček a pičinku pre všetky svoje obľúbené polohy? Tento veľký zadoček sa už nemôže dočkať vášho plácania a do detailov vymodelovaná vagína zase túži po vašom penise. Vnútorná stimulačná textúra vám nachystá orgazmickú masáž a Fanta Flesh mateirál pripomínajúci kožu si obľúbite pre jeho mäkkosť a hladkosť. Objavte dokonalo skutočné pôžitky pri každom zasunutí!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    Najnovšia verzia COBRA Libre II je hračka pre náročných mužov. Keď váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY II, vašim telom prenikne senzačný pocit vzrušenia.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Luxusný multifunkčný masturbátor na uspokojenie všetkých vašich fantázií! Vie vibrovať o 10 režimoch, ponúkne vám 7 rýchlostí a vzorov zmyselného sania a stláčania av neposlednom rade aj erotické stonanie. Každá funkcia má samostatné ovládanie, tak sa chopte masturbátora a vyberte si, na čo máte práve chuť.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliaceja elbo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúi skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tanga je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, podívajte sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí ven ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete vnímať svoje potešenie všetkými zmyslami? S týmto masturbátorom ho ucítite na vlastný penis, budete počuť a tiež uvidíte! Priehľadné okienko vám umožní sledovať, ako si váš penis užíva rotáciu alebo prírazy a pripadá si ako v prostredí vzrušujúceho hlbokého hrdla. Zapnite režim búrky a vychutnajte si maximálnu možnú stimuláciu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Roztomilá sukienka a odhalená prdelka, to je CutiePies. Vyrobená je z ultra mäkkého a skvele príjemného TPE materiálu a jej super realistické detaily vás rozpália už pri obyčajnom pohľade. Vychutnajte si nekonečné hladenie a prenikanie!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Potešte sa nádherným párom sexy kozičiek, ktoré sa už nemôžu dočkať, až ich pomačkáte alebo dokonca medzi ne vsuniete svoj penis. Kokos Bouncing Titties je realistická hračka vyrobená z perfektne mäkkého a pružného materiálu podobajúcemu sa ľudskej koži. Prsia ako také sú nielen príjemne veľké, autenticky zaguľatené, ale aj pevné a prosia o to, aby ste sa s nimi pohrali.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj táto sexuálna mašina! Možno aj presne takej hračke zjete a teraz si konečne svoje mokré sny aj vyplníte. Čaká vás veľkolepé potešenie vďaka realistickým prírazom pôvabného autentického dilda! Račte sa zoznámiť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    Pôsobivo čierny a o niečo výkonnejší, taký je Tenga Flip Zero Strong Edition, pri výrobe ktorého boli použité ešte pevnejšie a kvalitnejšie materiály. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajú neodolateľný sací efekt. Telo Flipu Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickými nasávacími funkciami v kombinácii s vibráciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickým pohybom hore a dole v kombinácii s rotáciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Dokonalá hračka pre všetkých, ktorí majú penis! Volá sa Viggo a aj keď možno na prvý pohľad vyzerá trochu obyčajne, rozhodne obyčajný nie je. Má tie najlepšie vlastnosti, ktoré ocení každý penis. Z vonkajšej časti je skvele diskrétny a vo vnútri má super realistický textúrovaný TPE návlek pre maximálne vnemy. K tomu pridáva ešte 3 úžasné funkcie, ráčte ich objaviť.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Tento šťavnatý zadoček patrí kráske vašich snov, domyslite si k nej kohokoľvek, je to jedno, dôležité je chytiť ju za polovičky a vyblázniť sa v jej vagíne! Extreme Phat Ass White Girl je vaša nová láska so sladkým a guľatým zadočkom. Ten je útly a kontrastuje s ružovučkou vagínkou. A čo je najlepšie, je na dotyk podobný ľudskej koži, možno ešte o niečo príjemnejší. Vyrobený je totiž z mäkkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je hebký aj bezpečný pre telo. Bojíte sa, že by vás tento krásny zadoček čoskoro omrzel? Máme riešenie, je ním vibračná gulička, ktorá rozvibruje zadoček aj vagínu!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibračné vyfajčenie, pevné zovretie a sexy stonanie, s týmto masturbátorom vám bude skutočne nádherne. Ukrýva v sebe 2 motory, ktoré potešia váš penis 10 intenzívnymi vibračnými režimami a 7 režimami omamného sania. Jedinečná je tiež tlaková funkcia 2 tlakových vzduchových vankúšikov, ktoré variabilne zovrú penis o 7 režimoch. Pripojte slúchadlá alebo počúvajte stonanie nahlas, táto chvíľa je len vaša!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Teplo, vibrácie a nasávanie, to je trojka vzrušujúcich funkcií pre sólo hry, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Tento masturbátor od značky Rebel sa vás bude dotýkať príjemnou vnútornou bodkovanou textúrou a funkcia zahriatia až na 42 stupňov vás v kombinácii s 5 vibračnými režimami a 3 rýchlosti sania dostane do varu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Chcete niečo viac? Chcete výkonnú modernú pomôcku, ktorá vaše masturbačné chvíľky premení na nezabudnuteľné zážitky? Je na čase objaviť výkonný Elite Moto Milker! Jeho funkcia prerušovaného ťahu vás dostane do kolien. Vychutnajte si dokonalú búrku pocitov a prispôsobte si funkcie svojej aktuálnej nálade.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.