×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Skutočné potešenie? Naozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential vám ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Keď vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, poďte to vyskúšať a zmeňte svoj život.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Chcete si chvíle sám so sebou užívať naplno? Prizvite si Pulsar a nechajte ho robiť svoju saciu prácu! Je to moderná erotická pomôcka s 3 režimami sania a 4 režimami vibrácií. Je vyrobený z vonkajšej časti z pevného ABS a z vnútornej z príjemného TPE materiálu. Urobte sa Pulsarom dobre, úžasne a skvelo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbácia bez práce! Táto jedinečná hračka je založená na automatickom a pravidelnom pohybe tam a späť pre skutočne autentické zážitky! Disponuje aj silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Nastavte si ho, do akého uhla budete potrebovať, zapnite si funkciu stonania a užite si vzrušujúci a realistický zážitok!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Snívate o zadočku, ktorý bude len váš a ktorý budete môcť przniť od rána do večera? Prestaňte s tým! Práve sa vaše sny stávajú skutočnosťou, máme pre vás totiž Extreme Bad Girl Vibrating Ass od značky Pipedream. Je to zadoček v životnej veľkosti vyrobený z príjemného a realistického materiálu Fanta Flesh. Mäkké a guľaté polky tohto zadočku sa nemôžu dočkať, kedy ich budete stláčať a plieskať. Predstavte si ten uspokojivý zvuk, keď napriahnete svoju chlípnu rúčku a poriadne svoju novú Extreme Bad Girl pacnete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliacej alebo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúcu skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Svojho Keona už dávno máte a nemôžete si jeho funkcie vynachváliť? V tom prípade nie nemal vašej pozornosti uniknúť tento multifunkčný vankúš, ktorý bude spolupracovať s vašim automatickým mastrubátorom a pomôže vám získať správny uhol pre ešte lepšie zážitky! Keona k nemu ľahko a rýchlo pripevníte a nebudete sa stačiť čudovať, akú príjemnú zmenu zvládne urobiť jeden vankúš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Puffy Mint Green

    Tenga prichádza s novinkou menom Puffy, ktorá vyniká svojou ultimátnou nadýchanosťou pre úchvatné pocity. Chopte sa silikónového puzdra jemného na dotyk a vkĺznite do okúzľujúceho mäkkého vnútra.

    149 €

    85,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Tak šikovný a elegantný! Tento automatický masturbátor posunie vaše potešenie do nových a ešte lepších výšin. Disponuje funkciou inteligentných ťahov a funkciou kontrakcií o 360 ° Toto jednoducho musíte zažiť na vlastný penis a dosť možno už potom nebudete chcieť inak!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom FeelNatalia. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Natalia Starrs a jej vagía bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať tiež s Keonom a užiť si s ním interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Zoznámte sa s najneuveriteľnejším, najintenzívnejším a najpokročilejším rotujúcim masturbátorom, aký bol kedy na svete videný!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zamilujte sa do luxusu, ktorý predstavujete tento inovatívny mastrubátor Inscup 2! Je skutočne krásny, diskrétny a má úžasné funkcie. Zahreje sa pre vás na omamných 43 stupňov a ponúkne vám 5 zmyselných kontrakcií a 7 vibračných vzorov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Neveríte, že existuje erotická hračka, ktorá vám splní každé prianie? Tak verte, v dnešnej dobe je všetko možné! Na trh prichádza jedinečný automatický Gonex, masturbátor v tvare vagíny s futuristickým dizajnom a jednoducho použiteľným ovládacím panelom s LED svetielkami. Ponúkne vám omamnú funkciu rotácií a pohybov hore a dole, ktorý pripomínajú prírazy. A pretože je potrebné stimulovať všetky zmysel, na svoje príde aj váš sluch vďaka funkcii stonania.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    Masturbátor roku 2022, ktorý si získal muža po celom svete konečne aj v našej ponuke! Jeho obľúbenosť nepozná medze a každý mesiac sa po celom svete predá viac ako 10 000 kusov. Máte tiež rád overené a vyskúšané veci? Tento masturbátor je tu priamo pre vás, aby vám (vás) urobil absolútne sakramentsky dobre, tak si to nechajte páčiť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete dať nový zmysel vašim chvíľkam sám pre seba? Zaobstarajte si tento masturábor a radujte sa z vylepšení! Ponúkne vám funkciu prírazov a rotácií o 10 rýchlostiach, a pretože tie najlepšie zážitky vychádzajú zo stimulácie všetkých zmyslov, má aj hlasovú funkciu. Vstúpte do nového sveta potešenie.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Vibrácie alebo lízanie? To je o čo tu beží! Pripravte sa na potešenie, ktoré vám vezme dych! Práve si prezeráte dokonalý masturbátor od Durexu s príjemnou vnútornou textúrou, ktorá strčí do vrecka vašu pravačku. Na výber máte z 3 režimov lízania a 7 vibračných funkcií a pripravte sa na to, že vám to pekne stúpne do hlavy.

    129 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Parádna kuřbička aj sexy stonanie! Masturbátor 03 od Wyne vás očarí plne automatickou stimuláciou penisu. Ponúkne vám 7 vibračných režimov, 3 sacie režimy, funkciu zahrievania a 3 zvuky stonania. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak si nasaďte priložené slúchadlá, zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti – len vy a Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbátor Airturn3 premení vaše sny o dokonalom masturbátore na skutočnosť! Pohodlne padne do ruky a vďaka vonkajšiemu silikónovému povrchu z neho nebude vykĺzavať. Ponúkne vám 3 funkcie sania a 6 vibračných vzorov (každý o 3 intenzitách). Medzi jednotlivými funkciami budeme prepínať veľmi ľahko a rýchlo pomocou 4 smerného joysticku v hornej časti. Nechajte sa dráždiť neuveriteľnou vnútornou textúrou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Milujete pôvabné prsnaté krásavice? V tom prípade budete milovať aj Vanessu, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom FeelBritney. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Britney Amber a jej vagía bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať tiež s Keonom a užiť si s ním interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Každý máme to svoje a ak to vaše sú nohy, predovšetkým chodidlá, ste práve na správnej adrese. Toto totiž nie je len obyčajná noha, disponuje vagínou na slastné prenikanie a pohyblivými prstíkmi, na ktoré pri troche fantázie môžete nalepiť nechty a namaľovať ich na obľúbenú farbu. Zamilujte sa do realistickej silikónovej nohy s vaginálnym otvorom, ktorý túži po vašom penise.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hannes Neo

    Ovládnite svoje telo a tiež myseľ s Hannesom Neo od Svakom! Je to šikovná erotická hračka, s ktorou preskúmate svet najmodernejšieho interaktívneho potešenia. Je totiž ovládateľný cez aplikáciu, ktorá vám dokonca umožní synchronizovať sa s online 2D obsahom. Alebo nechajte svojho partnera či partnerku, aby ho ovládal/az druhého konca sveta užite si novú úroveň sexu na diaľku.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Reagan Fox. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Reagan Fox a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zverte svoje potešenie moderným technológiám a vychutnajte si vzrušujúce prírazy na vlastný penis! S týmto inovatívnym mastrubátorom dostanete na výber zo 7 režimov a 3 rýchlostí teleskopickej funkcie a rotácií. Jeho okrúhly otvor privíta vaše prirodzenie absolútne príjemným materiálom a textúrované vnútro vám dopraje dokonalú stimuláciu. Praktické veko zaisťuje hygienické skladovanie a neupútava pozornosť zvedavých oči.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Voy Black

    Chcete niečo viac? Chcete to najlepšie? Chcete Arcwave Voy! Je prémiový kompaktný masturbátor z prvotriednych materiálov, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám a poteší vás chytrou technológiou. Upravte si jeho tesnosť a vychutnajte si vzrušujúcu cestu, ktorej cieľom bude dokonalý orgazmus.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Hľadáte masturbátor, ktorý by sa postaral aj o váš väčší penis? Tento prístroj si pre vás nachystal teleskopické a vibračné režimy, ktoré nepôjde nemilovať. Ukrýva v sebe skutočne silný motor a je pripravený vám poskytnúť ten najlepší zážitok. Poďte o ňom zistiť viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Komu by sa nepáčilo nechať sa každý deň povysávať do poslednej kvapky za sprievodu zmyselného stonania? Tento úžasný masturbátor je výkrikom moderných technológií! Ponúkne vám vibrácie, sania a stonanie, to všetko len pre vás a pre vaše výbušné orgazmy.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Parádna kuřbička aj sexy stonanie! Masturbátor 02 od Wyne má 4 motory, 10 vibračných režimov, 3 sacie režimy a 3 zvuky stonania. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak si nasaďte priložené slúchadlá, zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti – len vy a Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Solo Stroker Black

    Čo tak spestriť svoje chvíle sebauspokojenia? Tento masturbátor od Playboy vás bude unášať svojou vzrušujúcou silou. Bude vám v ňom naozaj príjemne, je totiž pekne mäkký a príjemne textúrovaný so špirálovitým pohybom. Vyberte si zo 7 rýchlostí sania a doprajte si slastné orgazmy, kedykoľvek budete mať chuť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Rachel Starr. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Rachel Starr a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať aj s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdoby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Marissa Male Masturbator Vibration, Heating, Sex Talk and Licking

    Absolútne kombo pre vaše dokonalé vyvrcholenie! Toto nie je len tak nejaký obyčajný masturbátor, je to moderná erotická pomôcka s úchvatnými funkciami, medzi ktoré patria vibrácie, zahrievanie, sex talk a lízanie. Jeho hodvábne jemná vnútorná časť sa veľmi rýchlo zahreje na prirodzenú teplotu a výkonný motor vám ponúkne 7 lízacích funkcií a 12 úrovní intenzity vibrácií. Tak sa chopte vonkajšieho ergonomického puzdra, choďte tú správnu pozíciu a zažite nezabudnuteľné vyvrcholenie.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Inovatívna hračka pre moderných mužov! Nezáleží na tom, či ju použijete sólo alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to. Je to úplne automatický masturbátor s výkonnými režimami vibrácie a naháňania (hladenie, pohybov, jednoducho ťahov). Chopte sa pevného puzdra s ovládajúcimi tlačidlami a zasuňte do hodvábne príjemného vnútorného rukávu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.