×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 65 až 96 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    Najnovšia verzia COBRA Libre II je hračka pre náročných mužov. Ked váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY II, tak vaším telom prestúpi skvelý pocit vzrušenia.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Original Value Pack

    Výhodné balenie so všetkým čo potrebujete pre dokonalý zážitok s Fleshlight Pink Lady Original!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Flesh

    Je čas splniť si svoje erotické fantázie! Máme pre vás toto úchvatne mäkké a pružné torzo z luxusného Fanta Flesh materiálu, ktorý by ste sotva rozoznali od ľudskej pokožky. Má veľké okrúhle prsia pre stláčanie aj vsunutie penisu do škvírky medzi nimi a zabudnúť nesmieme ani na dve tesné dierky so stimulačnou vnútornou textúrou pre potešenie z každého centimetra prenikania. Doprajte si realistický zážitok, po akom túžite!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Rád ste svojím pánom a strojcom svojho šťastia? S Power-Bator si nastavíte potešenie, ako budete chcieť. Vyberte si úroveň ťahov, sexi stonanie i zahriatie. Jedinečná technológia dostane vaše intímne chvíľky na novú úroveň. Vychutnajte si to podľa svojich predstáv!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Milujete to pusou? Moto Stroker bude vaša nová láska! Disponuje totiž funkciou automatického pohybu a vibrácií a vaše ruky si tak budú môcť konečne oddýchnuť. Vychutnáte si 5 rôznych vibračných režimov a prírazy vo 2 vzrušujúcich režimoch. Nájdite dokonalý rytmus a oddajte sa realistickým ústam, ktoré vás vyložene pohltia!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Najnovšia verzia masturbátoru Leten, ktorý urobí všetku prácu za vás. Jeho jedinečná technológia tzv. samozaťahovania nahradí mechanickú ručnú prácu a vďaka extra silnému motoru si môžete užívať až 380 ťahov za minútu. Futuristický dizajn modelu X-9 bude príjemný vášmu oku, rovnako ako funkcie tejto pomôcky budú príjemné vášmu penisu. Odnímateľný rukáv z TPE materiálu zaručuje hygienickosť masturbátoru, pretože ho môžete ľahko vyňať a umyť. Vďaka priloženému náradiu rukáv potom pohodlne vrátite do požadovanej polohy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    Chcete a potrebujete si urobiť radosť? Potešiť sa hračkou, ktorá vám bude robiť dobre, a ktorá vám dopraje z vašej masturbácie urobiť nezabudnuteľné zážitky? Otouch Airturn 2 je kvalitný masturbátor pre náročných mužov. Mäkký otvor pojme vaše mužstvo, silný a zároveň tichý motor zrealizuje vaše najdivokejšie fantázie simulácie orálneho sexu a vaša spokojnosť bude len vo vašich rukách.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #6 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má sexy bacuľaté krivky a vagínu plnú stimulačných vrúbkov, ktoré vás naozaj potešenie. Je pôvabná a je ako skutočná a nechýbajú jej ani pevné prsia akurát do ruky. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktorý budete hladkať, maznať aj przniť.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Snívate o intenzívnych zážitkoch? Vaše sny vám dokáže splniť jedine tento masturbátor s 2 neuveriteľne silnými motormi. Ponúkne vám funkciu prírazov a rotácií, ktoré vychádzajú z pokročilej technológie, akú svet ešte nevidel. Vyberte si zo 7 funkcií prírazov a rotácií alebo aktivujte funkciu Turbo, ktorá vám okamžite dopraje tú najväčšiu silu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Milujete deep throat? A kto nie! Tento unikátne navrhnutý masturbátor má realistický tvar hrdla a je vyrobený z materiálu Fanta Flesh, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Ste pripravení na najlepšiu fajku vášho života?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    Milujete, keď to mlaskne? Poplácajte tieto mäkučké okrúhle zadok a vychutnajte si vzrušujúce opojenie, ktoré vám dopraje dokonale vymodelovanie vagína a anál a tiež sexy vibrácie. Oba otvory pre vás budú kedykoľvek pripravené! Mäkučké okrúhle zadok vám potom splní sen, ktorého hlavným predmetom je ono zmyselné mlasknutie!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Victoria. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Victoria June a jej vagína bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať  tiež s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá oobdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Zo všetkého najviac na svete milujete zmyselné sanie vášho penisu? Táto malá, avšak mocná a výkonná diskrétna masturbačná hračka bude počúvať vaše túžby. Vyrobená je z pružného, priehľadného a kvalitného TPE materiálu a vďaka koncovému krúžku bude pekne držať. Do malého otvoru zasuňte mini vibrátor a potom sa chopte ovládač a diktujte si úrovne sania a vibrácií!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, alebo ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky MANTY udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Gusto Navy

    Viac ako obyčajný masturbátor. Tento váš nový strojca potešenia vám ponúkne moderné funkcie aj vzhľad, a hlavne realisticky textúrovaný vnútorný rukáv, do ktorého bude radosť vkĺznuť. Objavte sania a vibrácie pre nádherné zážitky!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Black

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, či ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky Manta udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Vzťah na diaľku alebo akékoľvek odlúčenie je jednoducho náročné. Chýba vám objatie, spoločne strávený čas, ale tiež sex a jej jedinečná kvetinka. Spríjemnite si tieto ťažké okamihy! So sadou Clone a pussy si vytvoríte dokonalú repliku jej vagíny, ktorá sa v kombinácii s bielym nadstavcom stane vaším najobľúbenejším masturbátorom. A čo je najlepšie - jeho výroba bude zábavná, vzrušujúca a nezabudnuteľná!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Skutočné potešenie? Ozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential v8m ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Či už vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, vyskúšajte ho a zmeňte svoj život.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Užite si realistický zážitok so všetkým vrátane vášnivého stonania a nemravných slov s týmto hovoriacim masturbátorom od Pipedream! Okrem vášnivého stonania vám ponúkne 20 sexy fráz a 10 rôznych vibračných režimov, táto kombinácia očarí nielen váš penis, ale aj vašu myseľ! Doprajte si nový level masturbácie a nechajte si od Talk Back Super Storek prehovoriť do duše, k vášmu srdcu a predovšetkým k vášmu penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má sexy bacuľaté krivky a vagínu plnú stimulačných vrúbkov, ktoré vás naozaj potešenia. Je pôvabná a je ako skutočná a nechýbajú ho ani pevné prsia akorát do ruky. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktorý budete hladkať, maznať aj przniť.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Pump One

    Páni, hľadáte niečo, čo vám konečne urobí nekonečne dobre? Pozrite sa na tento elegantný a skvostný masturbátor z hodvábne hebkého a mäkkého silikónu. Okrem úžasných 3 sacích režimov vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, otepľovaciu funkciu a vnútornú stimulačnú textúru si jednoducho zamilujete! Potešte sa!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom FeelApolonia. Ako už názov napovedá, spoločníčkou vám bude prekrásna Apolonia Lapiedra a jej vagía bude len vaša. Masturbátor môžete spárovať tiež s Keonom a užiť si s ním interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Parádna kuřbička aj príjemné teplo! Masturbátor 01 od Wyne vám pohodlne padne do ruky a vzruší vám svojou textúrou aj tvarom vagíny. Ponúkne vám 5 vibračných režimov v 3 rýchlostiach, 3 sacie režimy, a funkciu zahrievania až na 42 °C. Váš penis bude ako v raji. Každá z funkcií má svoje vlastné ovládanie a vy ich tak môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Tak zasuňte a preneste sa do vlastného sveta slasti - len vy a Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    Vydajte sa na dobrodružnú cestu plnú vzrušenia s masturbátorom Feel Alexis. Ako už napovedá názov, spoločníčkou vám bude prekrásna Alexis Fawx a jej vagína bude iba vaša. Masturbátor môžete tiež spárovať s Keonom a užiť si interaktívne potešenie, ktoré nemá obdobu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Skutočné potešenie? Naozajstná slasť? Kedykoľvek? Áno! Áno! Áno! Pulse Solo Essential vám ukáže úplne nový svet masturbácie a jeho všestranný dizajn poteší úplne každý penis. Keď vám bude stáť alebo nie, pulzujúca technológia vás rozvášni a naštartuje. Ťažko to popisovať, poďte to vyskúšať a zmeňte svoj život.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.