×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on

Položky 65 až 96 z celkom 331

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On pripínací penis 25cm

    Pripínací penis Big Daddy Hollow Strap-On black je vhodný pre pokročilých, lesbické hry, tak aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Body Dock SE Fantasy Kit

    Postroj s jedinečným upínacím systémom a dômyselne zahnuté dildo k tomu! Body Dock SE Fantasy Kit obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste mohli okamžite realizovať svoje vášnivé sny. Postroj umožňuje jednoduchú výmenu dild a ich bezpečné udržanie za všetkých okolností. Dvojica dild je vyrobená z luxusného silikónu, dildá sú pevné a pružné a môže ich pomocou koncových prísaviek pripojiť k sebe navzájom.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Stay-Put Harness

    Hľadáte cenovo dostupný postroj na splnenie všetkých vašich fantázií? Tento vychytaný kúsok Stay-Put je ideálny predovšetkým pre nováčikov. Vyrobený je z mäkkého neoprénu, ktorý nedráždi pokožku a je príjemný a elegantný. Nylonové popruhy si budete môcť nastaviť podľa vašej veľkosti a do o-krúžku na kovových západkách vložíte svoje obľúbené dildo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 7.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Fat Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Snívate o tom, aby váš penis bol vždy tvrdý a pripravený na akciu? Niektoré priania sú nesplniteľné a iná zas áno. To vaše splní toto duté realistické dildo pripevnené k pružnému, nastaviteľnému a pohodlnému postroju. Zahoďte obavy, toto dildo sa bude páčiť vám i vašej drahej polovičke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on

    Chcete sa dostať na vrchol potešenia? V tom prípade budete potrebovať profesionálne pomôcky ako je tento kožený strap-on od značky Zado. Jeho kvalitné spracovanie vás ohromí a obľúbite si ho iste aj pre nastaviteľnú veľkosť a mierne polstrovanú semišovú kožu so štýlovými detailmi, vrátane ružového lemu. Splnenie vašich fantázií je nadosah!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Double Penetration Strap On Harness Black

    3 dildá na jednom strap-on! Užite si pocit, kedy prenikáte a sama ste pri tom úplne naplnená. Tento postroj má hneď 3 odnímateľné dildá, 2 nich poteší nositeľku, a to ako v análi, tak vo vagíne, a posledným dildom bude penetrovať svojho partnera či partnerku. Znie vám to, ako niečo, po čom už dlho túžite? Naplňte svoje túžby a dildá si v postroji ľubovoľne meňte podľa toho, ako vám to bude najviac vyhovovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Perfektné prenikanie obohatené o vibrácie a možnosť nafukovania časti pre nositeľku! Užite si s týmto diaľkovo ovládateľným strap-onom bez postroja, ktorý bude perfektne rozumieť vášmu telu. Je príjemne na nosenie, kratší koniec bude držať vaginálne svaly a môžete si ho dokonca nafúknuť podľa svojich potrieb.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Vibrating Hollow Strap-On with Balls Purple

    Chceli by ste sa cítiť v posteli o niečo sebaistejšie, mať nekonečne dlho erekciu a penis väčší než Dalibor Janda? Prestaňte snívať a zaobstarajte si tento pripínací penis z kolekcie Fetish Fantasy, ktorý váš náprotivok očarí nielen svojimi rozmermi, realistickým spracovaním, ale aj vzrušujúcimi vibráciami! Postroj je pre nositeľa veľmi komfortný, pretože je elastický a ľahko sa prispôsobí väčšine veľkostí a udrží 19 cm dildo na mieste aj pri divokejšom vyvádzaní. V špičke dilda sa potom nachádza vibračný motor, ktorý poláska tie najskrytejšie miestečka, a vašu polovičku tak dostane do raja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties with Suspender 2493608 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný a hlavne strategicky umiestnený výstrih.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 11" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Ružová

    Účinne zakrivené, výrazne ružové, vibračné dildo, ktoré poteší váš bod G a klitoris zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Diva

    Jedinečný postroj kombinujúci čipkovú eleganciu a nezbedný otvor cez zadoček. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy pre podväzky a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Strapless Strap-On Double Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si naplno užiť so svojou partnerkou či výmenu rolí so svojím náprotivkom? Prizvite si do spálne Herrules, ku ktorému nebude potrebovať žiadny postroj. Disponuje 10 omamnými vibračnými režimami pre oboch a obe a vyberať si z nich budete pomocou diaľkového ovládania. Tak na čo ešte čakať? Splňte si svoje erotické sny!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Chýba vašim párovým erotickým hrátkam šťava a nejaké to extra vzrušenie? Tak pozor, predstavujeme 3 v 1 multifunkčný vibrátor, s ktorým sa pohráte v páre aj sólo. Vie toho naozaj veľa a za nás je rozhodne najlepšia schopnosť dvojitého prieniku v prípade, že ho nasadíte na penis, ale to rozhodne nie je všetko!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Flesh

    Radi by ste si navzájom urobili radosť? K tomu sa vám bude skvele hodiť toto realistické duté dildo so semenníkmi! Je pripevnené na pružný a pohodlný strap-on a hodí sa úplne pre všetkých. Spestrite s ním svoje milostné hrátky a objavte nový svet rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    3 motory sú niečo ako 3 oriešky pre Popolušku, ktoré potešia bod G, bod P a klitoris! Tento strap-on myslí proste na všetko, rozumie ľudskej anatómii, má ohybný krk, je pevný a flexibilný zároveň a úroveň jeho vibrácií si budete voliť skrz ovládač. Našli ste to, čo hľadáte!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Láka vás vymeniť si v spálni role? Tento strap-on bez popruhu pre vás bude ideálnou pomôckou. Má dva použiteľné konce, jeden určený pre nositeľku a druhý pre jej partnera. Vibrátor je príjemne ergonomicky tvarovaný, drží na svojom mieste a má 10 režimov silných vibrácií vrátane špeciálneho režimu Burs Mode. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte svoju hračku cez USB kábel.

    87,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Telová

    Doprajte svojej polovičke najvyššiu úroveň penetrácie s týmto zmyselným pripínacím dildom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Láka vás výmena rolí a chcete to urobiť vo farbách dúhy? Love Dildo so strap-onom bude ideálnou pomôckou priaznivcov Pride! Dildo je vyrobené zo silikónu hebkého na dotyk, neobsahuje ftaláty a zdobia ho jasné dúhové farby v kombinácii s univerzálnou čiernou. Postroj si upravíte podľa svojich proporcií a už vám nebude nič brániť tomu realizovať vaše vášne.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Lingerie Unique Grey

    Viac, než ľan postroj! Toto je luxusný, decentný a nadčasový kúsok spodného prádla s lahodne transgresívnym vzhľadom. Na rozdiel od iných postrojov, má 2 pružné a odolné kroužky a funguje aj ako očarujúce spodné prádlo. Vložte doň jedno alebo dve dildá a realizujte svoje erotické fantázie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Elastic Harness

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj na pripojenie vibračného alebo nevibračného dilda do priemeru až 5 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-on Harness 2493446 Red

    Štýlový otvorený strap-on postroj od Bat Kitty pre intenzívne zážitky! Má vyzývavú červenú farbu a štýlový kožený vzhľad a zadné šnurovanie. Veľkosť je nastaviteľná, takže padne S až L a je univerzálne kompatibilná s rôznymi dildami a vibrátormi s prísavkou. Stačí rozopnúť predné patentky a do kovového krúžku vložiť obľúbené dildo. Ďalší scenár si potom už vymyslíte sami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Double Penis Mouth Gag

    Nie je kolík ako kolík! Tento je vybavený realistickým dildom, ktorého dlhšiu časť môže do úst dostať či nositeľ alebo nositeľka alebo ten druhý z páru. Ako to bude prebiehať u vás? Tak či tak si s týmto kolíkom užijete veľa nebezpečne vzrušivej zábavy s výrazným nádychom BDSM.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on 2001012 Black

    Umožnite si úžasné potešenie z prirážania! Tento nastaviteľný postroj je vyrobený z veľmi kvalitnej kože a pochádza z dielne značky Zado. Skombinujete ho s obľúbenými dildami či vibrátormi, ktoré majú koncovú prísavku či základňu, vďaka ktorej budú držať v kovovom krúžku (4 cm a 5 cm). V tomto postroji sa budete cítiť sexi a nebezpečne zároveň!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strap on Duo

    Vymeňte si úlohy a užívajte si to obaja! Dvojitý vibrátor vyrobený z purpurového klzkého materiálu vás bude tešiť vaginálne a váš náprotivok buď análne, alebo vaginálne, ak je tou šťastnou žena. Podľahnite kúzlu dvojitého prenikania za prítomnosti zmyselných vibrácií v 3 rýchlostiach.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Čo takto vyskúšať dvojnásobné potešenie? Poslúži vám na to táto úžasná pomôcka, poďme sa na ňu pozrieť zblízka! Disponuje krúžkom, ktorý si nasadíte na koreň penisu (alebo na semenníky) a okamžite tak posilníte svoju erekciu. Zároveň získate druhý penis a vysnívaná dvojitá penetrácia sa premení na skutočnosť! Poriadnu šťavu potom dodá mini vibrátor s 10 rýchlosťami!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme 7" Silicone Hollow Strap-On

    Buďte mužom, akým ste vždy chceli byť. Fetish Fantasy Extreme Silicone Hollow Strap-On je ideálny doplnok nielen pre začiatočníkov, ale pre všetkých, ktorí túžia po ultra vášni a zážitkoch. Dildo je duté a veľkosť postroja nastaviteľná, takže sa prispôsobí každému a bude vždy držať na svojom mieste. Silicone Hollow Strap-On je vyrobený zo 100% zdravotného silikónu, takže je bezpečný pre telo a hypoalergénny, navyše sa tento materiál rýchlo zahreje na telesnú teplotu. Užite si ten najrealistickejší zážitok, o akom sa vám doteraz mohlo iba zdať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 331

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.