×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky PVC

Položky 65 až 96 z celkom 386

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 10.5" Flesh

    Preskúmajte každý centimeter legendárneho realistického dilda kráľovskej veľkosti od prestížnej značky Love Toys. Uspokojte sa s každou žilkou, krivkou a vybuleninou tejto presnej obrie repliky, ktorá vyzerá a pôsobí, ako by vaša fantázia ožila.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Čierny realistický vibrátor na dokonalú stimuláciu prostaty. Má zužujúci sa tvar a ponúkne vám rôzne vibračné režimy, medzi ktorými sa budete orientovať pomocou koncového otočného kolieska. Je vyrobený z PVC materiálu a vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bed Sheet Cover PVC Pink

    Milujete vlhké hrátky, ale má strach o svoju posteľnú bielizeň a prestieradlo? Zakryte ho týmto sexi ružový prestieradlom z vysoko kvalitného PVC. Jeho veľká veľkosť 200 x 220 cm dokonale ochráni vašu posteľ. Navyše je na dotyk super hladké a príjemné a ľahko sa čistí vodou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Bomber Black

    Záleží vám na tom, čo máte v zadku? A ako by nie! King Sized Anal Bomber vám dá skúsiť pocit dokonalého naplnenia. Je hladký, flexibilný a vhodný predovšetkým pres skúsenejších análnych milovníkov. Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je bezpečný pre telo. Objavte možnosti svojho análu a tiež silu gravitácie.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Black Hammer

    Čierny, realistický vibrátor od obľúbenej značky You2Toys vás dostane do kolien svojím spracovaním a tvarom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Užite si zábavu, vzrušenie a väčší penis zároveň. Táto jednoduchá a praktická pumpa od You2Toys vďaka vákuu dopraje vášmu penisu efektívnu pevnosť a veľkosť. Manipuláciu s ňou je veľmi jednoduchá a osvojíte si ju počas prvého použitia. Pohráte si osamote alebo s partnerkou? Je to na vás!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 4 Inch Mini Cock Beige

    Máte radšej menšie gašparky a veríte vo veľké divadlá? Ten malý doktórik pre vás bude ideálny! Je to ručne modelované dildo, ktoré vyzerá ako skutočný penis. Vďaka svojmu zakriveniu vám môže dopriať stimuláciu G-bodu alebo prostaty. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom či rovnom povrchu as Dr. Skinom si tak užijete sólo aj paru! Račte ho pozvať k sebe domov na intímnu prehliadku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tieto mini pokarhania? Vie hnevať nežným aj drsným spôsobom, záleží len na vás, ako sa ich chopíte!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio 8 Inch - Dildo 18,5cm Fialová

    Výrazne fialové dildo od obľúbenej značky Pipedream. Je zakončené účinnou prísavkou, vďaka ktorej bude vždy držať na svojom mieste. Užijete si jeho pôsobivú textúru, tvar a všetky príjemné pocity, ktoré s ním istoiste zažijete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On Set Black

    Pre tú najvzrušujúcejšiu výmenu rolí! Tento strap-on s odnímateľným dildom a mini vibrátorom splní nielen lezbické fantázie. Disponuje zvlneným dildom s koncovou prísavkou, ktorá sa dá použiť aj bez postroja. K postroju sa však pripevní veľmi rýchlo a vďaka krúžku a patentkom bude perfektne držať. Nestačí vám to? Pridajte ešte mini vibrátor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Marbilized Duo Balls

    Chcete mať svoje vzrušujúce tajomstvo? Skúste si vyraziť von s týmito guľôčkami ukrytými vo vašej vagíne, ktorých vnútorná guľôčka bude pri vašom každom pohybe narážať do stien vonkajších guľôčok a príjemne vás stimulovať. A aby toho nebolo málo, nosením týchto guľôčok tiež účinne posilníte svaly panvového dna!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Telová

    Týmto dildom zasiahnete všetky svoje citlivé body a to ako vo vagíne, tak v anále. Get Real Cock má telovú farbu a je realisticky tvarovaný až do tej najjemnejšej žilky. Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi pocity, ktoré s ním zažijete, a využite silnú prísavku pre dobrodružné hands-free hrátky. Dildo je vyrobené z bezpečného PVC materiálu a neobsahuje ftaláty.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Shocker

    Vychutnajte si pocit dokonalého naplnenia s týmto análnym kolíkom LoveToy King-Sized Anal Shocker. Je hladký, flexibilný a predovšetkým veľký, takže s ním môžete pocítiť vzrušenie úplne nových rozmerov! Buďte na seba hrdí! Keď kolík do seba dostanete, užite si jeho váhu a hrajte sa s gravitáciou. Kolík je vyrobený z antibakteriálneho PVC materiálu, neobsahuje ftaláty a je absolútne bezpečný pre telo. Kombinujte ho iba s lubrikantmi na báze vody.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Collar Spikes Punk Collar

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento obojok s ostňami? Budete ho nosiť za trest alebo skôr za odmenu? O tom pravdepodobne rozhodne váš dominantný náprotivok!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Medium

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 5,5 cm ocenia predovšetkým tí, ktorí už s análnymi hrami skúsenosti majú.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Big Daddy Hollow Strap-On pripínací penis 25cm

    Pripínací penis Big Daddy Hollow Strap-On black je vhodný pre pokročilých, lesbické hry, tak aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Ed 13 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Tento realistický maco vo farbe čokolády má jedinečný tvar a dokonale tvarované detaily ako napríklad žilky alebo žaluď. Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 33 cm vám dá okúsiť naozaj hlboké prenikanie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Malý a luxusný šukací stroj pre úžasné potešenie kedykoľvek si spomeniete. Hoci je kompaktný, je neuveriteľne silný, pretože je napájaný zo siete. Prichádza v balení s 2 dildami a 1 mastrubátorom pre opaľovanie všetkých vašich fantázií. Je ľahký, výkonný, vďaka prísavkám drží na mieste a môžete si nastaviť uhol prieniku. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si poriadnu slasť!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Crystal Clear Dildo

    Bestseller pre všetky vášnivé otvory! Realistické dildo s vymodelovanými detailami a pôvabným farebným prevedením je perfektné na vaginálnu i análnu stimuláciu. Je príjemne flexibilné a zakončené prísavkou. Jeho cena je priaznivá, tak neváhajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger - Vákuová pumpa

    Zväčšite svoju veľkosť a sebavedomie s jednoduchým a bezpečným Pump Worx Max-Width. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Anal Douche Black

    Záleží vám na tom, aby vaša riťka bola pre všetky vaše obľúbené hrátky dokonale čistá? Táto spŕška v štýle klystíru bude ideálna. Je to bezpečný a efektívny spôsob za rozumnú cenu, ako sa nachystať na análne vyvádzanie. Pojme až 224 ml vody a manipulácia s ňou je úplne jednoduchá. Umývajte sa a hrajte sa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Dark Steel Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Plné čierne pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte si so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision SexMax WetGAMES plachta Biela

    Plachta je určená predovšetkým pre hrátky s erotickými olejmi a k ďalším mokrým zábavkám. Plachta je veľmi ľahko umývateľná.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildom! Jeho duálne telo v sebe skrýva pevné jadro, zabalené do mäkkučkého a hebkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním a to buď vaginálne alebo pokojne i análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB48 Dildo 22cm

    Je vaša zadná diera stále hrozne hladná? Nakŕmte ju a umlčte ju týmto poriadnym dildom! Je naozaj veľké, takže nič pre začiatočníkov a má precízne vytvarovaný žaluď a ľahko naznačené semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Je príjemne pružné a vyrobené z kvalitnej PVC materiálu. Doprajte si ho a budete mať konečne plno!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Hľadáte dokonalý darček, ktorý bude sexi, vzrušujúci a zároveň plný lásky a romantický? Táto luxusná krabička bude ideálnou voľbou! Ukrývajú sa v nej hračky pre ženy aj pre mužov, ktorých celková cena by bola mnohonásobne vyššia ako cena tejto sady! Vyskúšate skôr vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, alebo si radšej pohráte so šteklítkom?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Telová

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 386

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.