×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky PVC

Položky 129 až 160 z celkom 386

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Cock Raging Rhino 17 Inch Veiny Dildo Flesh

    Jedine Master Cock sa môže pochváliť omamnou dĺžkou 43 cm s neuveriteľnými 34,8 cm použiteľnej dĺžky. Je to sila, s ktorou chcete počítať. Ale nejde len o veľkosť, Master Cock má až dramaticky realistický vzhľad, čarokrásny žaluď, vkusné semenníky a dychberúce žilnatenie. Preskúmajte s ním anál alebo vagínu a zvýšte svoje limity na maximum.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Ladykiller Tapered Double Penetration 14" Flesh

    Snívate o niečom veľkom a dvojitom? Stavíme sa, že dosť možno je to práve toto kvalitné dildo s dvoma koncami. Užijú si s ním ako začiatočníci, tak pokročilí. Zamilujte sa do jeho dokonalého tvaru, žilkovanej textúry a prerážajte ním ako vaginálne, tak análne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen Squirting Cock Vac-U-Lock Skin

    Hovorí sa, že ženy nikdy nebudú úplne spokojné, kým z penisov nebude miesto spermie striekať čokoláda. Dámy, vaša spokojnosť je konečne na dosah! Ba čo viac, dildo Titanmen Squirting Cock nemusí ejakulovať len tekutú čokoládu, ale pokojne aj niečo ostrejšie. Prajete si namiesto spermií napríklad vodku? Alebo máte radšej sladké a necháte si postriekať tvár realistickou smotanou alebo salkom?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Finish Girl Flesh

    Nafukovacia panna pripravená vám dať toľko lásky, koľko len budete chcieť! Vstúpte do nej a nechajte sa unášať pocitmi. Jej milostné otvory, vrátane úst, budú vždy nachystané k akcii a jej prsia budú vyžadovať hladkanie. Dotknite sa s ňou orgazmických vrcholov znova a znova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Sentry Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich dild korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXX Sentry má rozširujúce sa tvar a dostanete sa s ním tak ďaleko, ako to len váš anál dovolí. Wow.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov a milovníčky pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Tan

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Flesh

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Plné červené pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte sa so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tak sladká, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto ružová sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia nielen romantické páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 11 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natalie 3D Face Love Doll

    Natália nie je len tak nejaká nafukovacia panna! Je to očarujúca sebavedomá blondína, ktorá za všetkých okolností vie, čo chce. Bude vám pozerať priamo do očí a vy podľahnete jej krásnej 3D tvári, ktorú lemujú vlasy po ramená. Nechajte jej pohyblivé ruky, by vás objali a zamilujte sa!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Chystáte sa začať zväčšovať svoj penis s pomocou, ale zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti s pumpami? Tento model Bathmate Hydro 7 pre vás bude ideálny. Docielite s ním viditeľné výsledky v dĺžke i šírke, dodáte si tvrdostť energiu! Hydro 7 je jemný, avšak účinný produkt pre naozajstný progres.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Maximálne výsledky pri každom použití? Áno! Táto sada Maximum Results obsahuje 2 výkonné vákuové valce, odnímateľnú hadicu a rukoväť Master Grip. Pumpovanie zvládnete jednou rukou a až vám bude prvý valec málo, jednoducho ho vymeníte za väčší. Nečakajte a začnite sa tešiť z väčšieho obvodu a dĺžky čo najskôr.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo modrým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním, a to buď vaginálne, alebo pokojne aj análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Double Dildo Purple 20cm

    Toto pôvabne fialkové, dvojité dildo nielen realisticky vyzerá, ale tiež vám realistické pocity dopraje! Prvý z penisov ubytujete vo svojej vagíne a druhý sa prispôsobivo zabýva vo vašom zadočku, sú 2 v dome lepšie než jedno? Jasné, že áno! Využite silnú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk, bude to výborná párty!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    "Toto sa mi už nikdy nesmie stať!" Tiež vám už táto veta prebehla hlavou? Vyskúšajte pomôcku, ktorá vám pomôže. Je to špeciálna vákuová pumpa s piestovou pumpičkou vrátane regulátora tlaku a s hadičkou s pripojením na realistický valec, do ktorého môžete vsunúť aj semenníky. A potom sa už nebojte, nestane sa to znovu, vy viete čo...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart Bondage Pleasure Swing Black

    Pripútajte sa! Čakajú vás naozaj divoké chvíľky na hojdačke Bondage Pleasure Swing. Budete experimentovať s BDSM hrou a užijete si nové polohy, to všetko v maximálnom pohodlí. Hojdačka totiž disponuje nastaviteľnými polstrovanými popruhmi na podporu celého tela a disponuje aj putami na zápästie a členky, ktoré to všetko ešte viac okorenia. Užite si nové zážitky divokým spôsobom!

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Double Stuffed Flesh

    Chcete skúsiť niečo odvážne a dvojité? Je tu dvojitý Dr. Skin! Ponúkne vám realistický tvar, po ktorom túžite a to hneď dvakrát. Vaše fantázie o dvoch milencoch zároveň môžu byť konečne uskutočnené a vďaka silnej prísavke aj bez použitia rúk. Vyskúšajte ten báječný pocit mať v sebe 2 naraz!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 23cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále plne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Ukojte túžbu vašej kvetinky a prisajte na ňu túto pumpičku. Potom sa chopte čerpadla a vytvorte podtlak, ktorý môže dosiahnuť až neuveriteľných 600 Mbar. Intenzívny sací pôžitok bude nielen vzrušujúci, ale tiež zvýši krvný obeh a zanechá vašu kvetinku dokonale citlivú, vlhkú a sexi zväčšenú. Vyskúšajte silu a účinky podtlaku s touto profesionálnou pumpou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Brutalizer Black

    Túžite po niečom až brutálne veľkom? Presne pre vás je tu Brutalizer! Jeho dĺžka i šírka sú vskutku ohromujúce a uspokoja tak potreby tých najnáročnejších milovníkov. Je elegantný a nebezpečný zároveň, je realisticky spracovaný a vyrobený z kvalitného PVC. Kúpte si niečo brutálne, kúpte si Brutalizer!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Thermal Detonator L

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane análového ničenia, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované Detonator vám bude vzrušenie dávkovať postupne, ale zároveň divoko, začnite s najmenšou hlavou a dostaňte sa až k tej najťažšej.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Black Feather Tickler - Šteklítko

    Existuje lepšia pomôcka, ktorou môžete dráždiť svojho partnera alebo partnerku počas predohry než štekliatko?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7.5" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Nech už je trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke a šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a doprajte svojej drahej polovičke poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom ďalej otáľať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Anal Douche S

    Dokonalá análna čistota je nevyhnutným predpokladom k dokonalým análnym hrám! Tento klystier vám k nej dopomôže - ľahko a rýchlo. Stačí ho naplniť vodou, zasunúť do análika a prepláchnuť. Tak jednoduché a zároveň efektné. Splňte si svoje análne sny bez obáv a starostí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Chýba vám niečo naozajstné a dvojité? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, dvojitý a ešte k tomu vibračný? Vychutná si ho vaša vagína a anál súčasne a navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku oboch svojich otvorov zároveň!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    Pohlavným stykom začínajú a končia skoro všetky vzťahy. V niektorých vzťahoch je ale so sexom spokojná len jedna strana. Bohužiaľ, je to práve žena, ktorá často nedosiahne orgazmus. Preto je tu sada Do Extreme Professional, ktorá vám pomôže upevniť váš sexuálny život!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Zatiaľ ste si vystačila so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú celkom iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročné. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Anal Shower Head Power Fialová

    Nádherne fialová účinná análna sprcha určená na hlboké análne čistenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Series Ultra Position Master Black

    Tento Ultra Position Master by nemal chýbať v žiadnej spálni. Je to totiž veľmi praktický a hlavne pohodlný vankúš, ktorý možno nafúknuť naozaj rýchlo a podporuje páry v rôznych polohách pre horúci sex. Rukoväte poskytujú podporu a pohodlie. Šikmý vločkovaný design je príjemný pre pokožku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 386

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.