×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky PVC

Položky 97 až 128 z celkom 386

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 16cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru ukrytom vo vnútri tela, ktorý vám poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Odhodlajte sa urobiť svoj intímny život kvalitnejší a vzrušujúcejší. Tento realistický vibrátor pôvabnej ružovej farby je vám k dispozícii, aby plnil vaše tajné priania. Ponúkne vám niekoľko intenzívnych vibračných režimov a navyše je i vodotesný. Poďte si urobiť dobre!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Medium

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre začiatočníkov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Super Galaxy Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korenšpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXL Super Galaxy vás vďaka svojej dĺžke vezme do novej galaxie vzrušenia. Wau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed Slim Tapered Anal Hose Trainer Set

    Túžite po dotýkaní sa svojich najhlbších miest? S touto trojicou na ne hravo dosiahnete! Sú to do dlhé a flexibilné pomôcky, ktorými preskúmate svoje útroby. Jemne sa zužujú a sú maximálne príjemné na použitie. Posuňte s nimi svoje análne limity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Purple

    Pocíťte dvojitú rozkoš s týmto obojstranným dildom s dĺžkou 40,6 cm. Toto pôvabne fialové dildo bude ideálnou pomôckou pre lesbické páry aj pre všetky dámy túžiace po dvojitej penetrácii. Na oboch koncoch disponuje realistickým žaluďom a je príjemne flexibilné. Vyrobené je z parfumovaného PVC, ktoré neobsahuje ftaláty, je bezpečné pre telo a ľahko sa udržiava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA26 Monster Series Huge Silicone Dildo KlicLok Brown 25cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si silný realistický penis z prvotriedneho PVC s dlhou životnosťou. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pop Peckers 7.5" Dildo with Balls Light

    Realistické potešenie za všetkých okolností! Toto autentické dildo so žilkovanou textúrou, zmyselnými semenníkmi a koncovou silnou prísavkou vám splnia vaše erotické sny. Rozbehnite to s ním až do maximálnej orgazmickej extázy!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Snívate o tom, aby váš penis bol vždy tvrdý a pripravený na akciu? Niektoré priania sú nesplniteľné a iná zas áno. To vaše splní toto duté realistické dildo pripevnené k pružnému, nastaviteľnému a pohodlnému postroju. Zahoďte obavy, toto dildo sa bude páčiť vám i vašej drahej polovičke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey The Pinch - Svorky na bradavky

    Krásne svorky na bradavky zdobené korálkami z kolekcie Fifty Shades of Grey. Sila tlaku na bradavky sa dá regulovať vďaka kovovým kolieskam, ktoré posúvate po celej dĺžke svorky.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Jr. Veined Double Header 12" - Obojstranné dildo 30cm Čierna

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Snívate o absolútnej plnosti? Vaše prianie vypočuje jedine Gigantor! Predstavuje výzvu na celý život, s ktorou prekonáte sám seba. Je obrovský a roztiahne vaše zadné vrátka tak na maximum. Myslíte, že to zvládnete? Skúste to, trénujte a naplňte svoj anál i svoje sny!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Shy Camilla Personal Trainer Life Size Inflatable Doll

    Krásavica ako sa sluší a patrí! Zoznámte sa s Camillou, dievčaťom do nepohody, ktoré vypočuje a splní všetky vaše erotické túžby. Jej zmyselný pohľad vás bude nabádať k tomu, aby ste sa jej zverili so všetkým, čo máte na srdci alebo na penise. Prijmite za svoje jej nožičky, prsia s tvrdými bradavkami, zvodnú lastúrku aj hladný análik.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Supersoft Duotone Orgasmus Balls Black

    Pohrávate sa s myšlienkou, aké by to asi bolo vyskúšať venušine guľôčky? Tieto čierne guľôčky z mäkkého vinylu sú na to priamo ideálne! Ukrývajú v sebe ešte ďalšiu guľôčku pohybujúcu sa sem a tam a vytvárajúcu príjemnú sexuálnu stimuláciu. Investícia do nich je minimálna, tak vyskúšajte vzrušujúci tréning panvového dna.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre pokročilých.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu.Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním a to buď vaginálne alebo pokojne análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Chcete zažiť nikdy nekončiace potešenie sólo alebo v páre? Takto jedine s týmto obojstranným šukacím strojom! Prichádza v sade s 2 dildami a 1 masturátorom pre rozmanité nekonečné potešenie. Zostavíte ho raz dva, určíte si výšku a uhol a keď budete chcieť, budete oň môcť s kýmkoľvek podeliť. Chopte sa ovládače a diktujte si dĺžku a režimy ťahov!

    679 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Magic Hand 13.5" Flesh

    Hľadáte pomocnú ruku, ktorá by vám pomohla naplniť vaše tajné túžby a sny? Zoznámte sa, tu je, stačí sa ju uchopiť. Je ideálny na fisting a má nádherné dlhé realistické prsty. Mäkké okraje a mierna flexibilita zaistí dokonalú slasť a úplné pohodlie.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined - Obojstranné dildo 46cm Čierna

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom, dĺžka 46 cm je dostačujúca pre oboch.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover Small

    Realistické dildo telovej farby s výrazným žaluďom a autentickými žilkami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Suzie Carina Extravaganze Inflatable Doll

    Táto kráska si okolo prsta omotá kohokoľvek, a to aj vrátane vás. Má zmyselný pohľad vďaka 3D tvári a dlhým hnedým vlasom. Jej rozkrok je odnímateľný a vyrobený z realistického materiálu Cyberskyn, takže to bude láska na prvý dotyk. Okrem sexi vagíny určite rád navštívite aj úžasný análik a pridaním mini-vibrátora si vychutnáte ešte intenzívnejšie zážitky.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Basic 8.5 Beige

    Chýba vám niečo naozajstné? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Mäkký PVC materiál si obľúbite, rovnako ako i možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys XXL Vibrator

    Tento veľký vibrátor poteší každú vášnivú vagínu, ale aj všetky nenásytné análky. Jeho dĺžka 31 cm je proste výzva a jeho priemer 6 cm doslova plní priania. Samozrejmosťou bude použitie lubrikantu, ale aj bez neho je povrch hračky príjemne mäkký a klzký. Za pozornosť stojí rozhodne aj realistické spracovanie, detailne vytvarované žilky a mierne zahnutý žaluď na zahryznutie. Užite si sexy hrátky s týmto obrom, prijmite výzvu, pomaly zdolávajte kúsok po kúsku a pri tom sa stimulujte jedným z vibračných režimov, medzi ktorými volíte pomocou koncového kolieska.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Giant Family Horny Hand Palm 33cm

    Splňte si všetky vaše sexuálne túžby spojené s fistingom s touto extra veľkou rukou z gélového PVC. Toto inovatívne a pôsobivé dildo je pevné a má realistický tvar. Sľubuje tie najpríjemnejšie pocity a ohromujúci orgazmus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anna Swedish Lovedoll

    Sexi pannu Annu budete milovať zo všetkých strán! Je to krásna kľačiaca kráska s vytlačenou tvárou a vlasmi. Ponúkne vám 3 príjemne tesné otvory, v ktorých objavíte svoje potešenie. Vezmite si ju za svoju a objavujte v jej spoločnosti nové úrovne vášne a slasti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Smoothy Prober Clear Lavender - Dildo dvojité Unisex 20cm

    Toto levanduľové obojstranné dilko bude parádnym doplnkom pre všetkých nerozhodných milovníkov a milovníčky, ktorí často premýšľajú nad tým, či dať dnes prednosť vaginálnemu alebo análnemu potešeniu. Vyrobené je z PVC a je unisex.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Long Flexible Butt Plug Set Skin

    Pružné trio pre hlboké análne potešenie! Táto sada super dlhých a flexibilných análnych kolíkov od You2Toys vám pomôže pozrieť aj na hlboké a ťažko dostupné miesta. Vyberte si z 3 rôznych veľkostí a užite si ich flexibilitu, jemný hrot do špičky aj základňu, ktorá slúži ako praktická prísavka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Captain Cock 20cm

    Vyzerá ako živý, ale nie je živý. Budete ho chcieť v sebe, ale budete na to potrebovať ruky. Na dotyk je realistický, ale skutočný penis to nie je, čo je to? No predsa Captain Cock! Kapitán dildo vyzerajúce ako naozajstné so silnou koncovou prísavkou. Poďte si vychutnať jeho báječných 20 cm!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 386

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.