×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy

Položky 97 až 128 z celkom 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Zaujíma vás, aké by to bolo, keby vaše intímne partie boli ešte citlivejšie? Zistite to s tou pôvabnou vákuovou pumpou. Behom pár chvíľ zvýši prietok krvi a vy sa tak stanete oveľa citlivejší na akúkoľvek stimuláciu. Pritlačte nadstavec na svoje intímne miesta, zaistite utesnenie a stlačte koncový balónik. Ďalší scenár je na vás!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Crystal Clear

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Hľadáte recept za zaručene sexi predohru? Skúste hru s bradavkami! Tieto silikónové prísavky vaše bradavky pohltia mocným vákuom a zvýšia ich citlivosť na ďalšie láskanie. Sú ľahko použiteľné, príjemne hebké a mäkké a hlavne bezpečné pre telo. Tak neotáľajte a poškádlete dudlíky na prsiach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax Valve Pack - Náhradne ventilky pre Bathmate Hydromax

    Sada 2 náhradných ventilov a uzáveru k vašej obľúbenej Bahtmate Hydromax.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clitoral Pumping System with Detachable Acrylic Cylinder

    Chcete, aby bol váš klitoris ešte citlivejší? Docielite to s touto pumpou, ktorú mimo iné môžete použiť aj na bradavky a okrem citlivosti zvýši tiež potešenie! Umiestnite priehľadný valec na požadované citlivé miesto, stlačte ručnú pumpu a vytvorte podtlak, ktorý budete pociťovať ako sanie a váš klitoris o niečo zväčší. Objavte úžasnú silu podtlaku, zvyšujte citlivosť a hrajte sa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Toto sacie análne zariadenie rozhodne nie je pre slabé povahy! Vytvoríte s ním vzduchotesné tlakové tesnenie, stačí otočiť gombíkom doprava a vaša koža sa razom vytiahne hore a vytvoríte senzorický tlak, aký ste doteraz nezažili. Je to veľa a potrebujete uvoľnenie? Otočte gombíkom doľava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Advanced Pussy Pump System

    Čo tak vyskúšať nový spôsob erotickej stimulácie vulvy? Táto profesionálna sada s ručnou pumpou a priehľadným akrylovým pohárikom na vulvu vám ukáže aké to je, keď citlivosť vášho klitorisu a jeho okolia dosiahne maximum vďaka zvýšenej krvnej cirkulácii. Umiestnite pohárik na pysky, chopte sa spúšte a vyskúšajte konštantné sanie alebo striedavo pumpujte a uvoľňujte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Suckers Čierna

    Vychutnajte si účinné a vzrušujúce sanie bradaviek s týmto jednoduchým, ale šikovným doplnkom. California Exotics Nipple Suckers sú stimulačné prísavky na bradavky vyrobené z mäkkého a ľahko stlačiteľného materiálu. Užívajte si intenzívne sanie a konečnú extázu s partnerom aj o samote.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Nipple Pump 10 Piece Set

    Získajte neodolateľne sexy a tvrdé bradavky! Pomôžu vám k tomu tieto vákuové s 8 fixačnými krúžkami. Umiestnite krúžok nad otvor prísavky a priložte ho na bradavku, potom len stlačte koncový balónik a užívajte si jemné sanie. Bradavky sa pod tlakom stanú citlivejšími a nádherne vzpriamenými. Tvrdosť bradaviek môžete podporiť tak, že na ne umiestnite fixačné krúžky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers

    Už ste skúšali objaviť moc prekrvenia a zvýšenej citlivosti? Táto trojica priehľadných valcov zintenzívni všetky vaše pocity. Každý z nich má vreckovú veľkosť a je nastaviteľný. Nepotrebujete k nim žiadny balónik ani čerpadlo, podtlak vytvoríte ľahko a rýchlo otáčaním hornej časti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Vychutnajte si vzrušujúce sanie, ktorým zvýšite prietok krvi a posilníte citlivosť bradaviek. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik, až kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vy ich môžete sledovať cez priehľadný materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Silicone Nipple Suckers Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto prísavky na bradavky z jemného silikónu. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Twisted Triplets Nipple and Clit Suckers - Prísavky na bradavky a klitoris

    Vychutnajte si naozaj silnú saciu silu tejto sady troch dimenzovaných sacích valcov.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Vákuová pumpa Beginner's Power Pump vám dodá veľkosť a sebavedomie, o ktorom ste vždy snívali. S každým stlačením balónika získa vaše mužstvo na sile bez bolestných vedľajších účinkov. Akonáhle hladko preniknete do pružného otvoru, objavíte skalopevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Gun PSX007

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tým sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Chcete svojim bradavkám dopriať absolútnu slasť? Dovoľte im, aby sa stali citlivejšími vďaka podtlaku a stimulujte ich zmyselnými vibráciami. Poháriky sú priehľadné, takže celý priebeh môžete aj sledovať a užívať si všetky príjemné pocity, bez ktorých sa pravdepodobne nebudete chcieť nikdy zaobísť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX02

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubukú tieto priehľadné prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Už ste vyskúšali silu podtlaku? S touto Body Pump sadou získate výkonný a ľahko použiteľný nástroj pre prispôsobiteľné a kontrolovateľné sanie. Cieľom tejto pumpy je zlepšiť vaše intímne zážitky a poskytnúť vám vzrušujúce pocity, tak si to nechajte páčiť!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.