×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy

Položky 129 až 160 z celkom 230

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Hľadáte o ideálne veľké prísavky nielen na bradavky? Tieto o Kiotos majú vnútorný priemer príjemných 2 cm a používať ich môžete ako na bradavky, tak na akúkoľvek inú časť tela. Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    Sexuálne vzrušenie a vizuálna stimulácia stúpajú na maximum vždy, keď vonkajšiu časť vagíny obopne táto pumpa z Kinky kolekcie od Doc Johnson. Vyskúšajte silnejšie orgazmy vďaka zvýšenej citlivosti, ktorá vznikne čerpaním, a vy môžete vďaka transparentnému materiálu v reálnom čase sledovať, ako sa tajomstvo vašej partnerky premieňa. Pridajte k čerpaniu ešte vibrácie, ktoré pomôcka ponúka v 7 režimoch, a vo chvíli, keď bude treba, využite funkciu okamžitého uvoľnenia.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Prahnete po sile, výkone a dlhotrvajúcu erekciu? S automatickou pumpou Max Boost Pro Flow sa vaše sny stanú skutočnosťou, a ešte vám narastie sebavedomie. Pumpa je vodeodolná (IPX6) a môžete ju používať aj v sprche a naplniť ju vodou. Tak ju nasaďte na penis, uvoľnite sa a nechajte, aby Pro Flow pracoval na vašom mužstve, potešení aj sebadôvere!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nová úroveň výkonu pre vašu obľúbenú pumpu Bathmate! Ak pravidelne používate pumpu Bathmate, určite veľmi dobre viete, aké fantastické výsledky vášmu penisu prináša a teraz si s HydroVibe jej použitie môžete ešte o niečo zintenzívniť a spríjemniť. HydroVibe sú totiž dva vibrátory, ktorých pridaním okúsite úplne nový rozmer procesu zväčšovania penisu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Už ste objavili, aké vzrušujúce pocity dokáže vyvolať stimulácia bradaviek? Či už áno alebo nie, určite by ste svoje bradavky mali zoznámiť s týmito prísavkami od Fetish Fantasy pre intenzívny podtlak. Zvýšte nimi prietok krvi a užite si väčšie a citlivejšie bradavky.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Už ste stihli objaviť vzrušujúce čaro vákua? Tieto prísavky na bradavky Rimba z veľmi kvalitného lekárskeho silikónu fungujú na princípe vákua, ktoré vie prebudiť nervové zakončenia v bradavkách a trochu ich tak potrápiť. Okrem toho disponujú ešte kovovými krúžkami, ktoré využite podľa ľubovôle!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Passionate Lover

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj tento vákuový stimulátor na klitoris, ale aj na prsia. Vyrobený je z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu. Zažijete s ním úplne nové vzrušujúce skúsenosti, pretože okúsite príjemné sanie, vákuum, uvoľnenie aj dráždivé vibrácie. Tvar sacieho poháriku je premyslený od začiatku až do konca, kde sa pre najväčšie pohodlie nachádza diaľkový ovládač.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Takmer klasická vákuová pumpa pre ženy. Okúste tlakové hrátky a vzrušujúce vákuum. Pomocou pumpičky si sama naložíte presne toľko vzrušenia, na koľko sa budete v danú chvíľu cítiť. Podporte svoju sexualitu s kvalitným výrobkom od overenej značky, ktorá sa špecializuje na medicínsko-technické erotické pomôcky.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Vzrušujúce tréning pre váš penis! Táto automatická vákuová pumpa sa skladá z priehľadného valca s meradlom a vy tak budete môcť na vlastné oči sledovať svoj neuveriteľný pokrok, čo sa veľkosti týka. Alebo si radšej chcete trochu zašpásovať? Umiestnite do valca silikónový masturbátor a vychutnajte si extra stimuláciu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Poškodila sa vám manžeta na vašej obľúbenej vákuovej pumpe? Netreba ju hneď hádzať do koša, stačí manžetu vymeniť za túto novú a úplne univerzálnu. Hodí sa pre všetky pumpu na penis s vonkajším priemerom od 6,8 cm. Vychutnajte si dotyk príjemného silikónu a tiež všetky svoje milované hrátky s vákuovou pumpou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Manual Pussy Pump Purple

    Nechajte sa napumpovať! Táto pumpa Pleasure Pump využíva silu intenzívneho sania, čo spôsobuje väčšiu citlivosť, vzrušenie a orgazmy. Priehľadný nadne padne na vaše intímne partie ako uliaty a vytvára vzduchotesné tesnenie, ktorému nepôjde nepodľahnúť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Súhlasíte s tým, že také nasávanie je to naj naj naj, čo vás zaplaví neuveriteľnou rozkošou? Tak práve pre vás tu máme túto vymoženosť od japonskej značky Tenga. Je to šikovný nástavec pre váš obľúbený Tenga masturbátor, ktorému dodá schopnosť toho najzmyselnejšieho sania. Tak čo, dáte si perfektné pofajčenie?

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Enlarge Viking Pump Black

    Zachcelo sa vám väčšieho penisu a príjemných zážitkov? K tomu budete potrebovať túto múdru vákuovú pumpu! Je programovateľná a automatická, takže vás jej použitie nebude stáť žiadne úsilie, nechýba jej číselná stupnica, ktorá vám pomôže sledovať váš progres a súčasťou balenia sú aj dve manžety, jedna klasická z pružného silikónu a druhá s vnútornou stimulačnou textúrou použiteľná ako mastrubátor. Vďaka praktickému displeju získate absolútnu kontrolu nad všetkým, čo s pumpou budete zakúšať.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Prísavky na bradavky z čistého silikónu! Zaistia vám intenzívne sanie a ich použitie je veľmi jednoduché. Stačí ich stlačiť, priložiť na bradavky a vytlačiť vzduch. A čo potom? Bradavky budú razom neuveriteľne citlivé!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Nechajte svoju kvetinu rozkvitnúť! Táto automatická vákuová pumpa svojimi mäkkými krivkami objíme vašu vulvu hladkým silikónom a dopraje jej špičkový zmyselný zážitok. Vyberte si zo 7 režimov vibrácií a 3 rýchlostí podtlaku a prispôsobte si svoje potešenie!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Hrátky s cumlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Pleasure Pump Kit Purple

    Nasaďte si priehľadný nadstavec na vaše intímne miesta, stlačte tlačidlo as úžasom pozorujte, ako sa veľkosť vašej vulvy zväčšuje a stáva sa viac citlivou! Toto vzrasto bude dokonalou predohrou alebo aj zmyselnou chvíľou sebalásky. Vyberte si z 3 rýchlostí sania a radujte sa z toho, ako orgazmus klope na dvere.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Je vaše sebavedomie na bode mrazu a za všetko môže váš penis? Chápeme a prinášame riešenie! Je ním táto vákuová pumpa, s ktorou dosiahnete rýchlych a spoľahlivých výsledkov. Doprajte si silnejšiu a dlhotrvajúcu erekciu a maximálne sebavedomie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Nipple Suckers

    Popisok pripravujBradavky do pozoru! Tieto dve čierne prísavky sú tu preto, aby vaše bradavky vztýčili natoľko, že razom budú ešte pôvabnejšie a citlivejšie. Zmačknite ich, nasaďte a vytvorte vákuum. Sú vyrobené z príjemne hladkého silikónu a na šarme im pridávajú aj kovové krúžky. Nenechávajte svoje bradavky sedieť v kúte, pohrajte sa s nimi!eme.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Intense Pussy Pump System

    Čo tak vyskúšať nový spôsob erotickej stimulácie vulvy? Táto sada s ručnou pumpou a priehľadným akrylovým pohárikom na vulvu vám ukáže aké to je, keď citlivosť vášho klitorisu a jeho okolia dosiahne maximum vďaka zvýšenej krvnej cirkulácii. Umiestnite pohárik na pysky, chopte sa spúšte a vyskúšajte konštantné sanie alebo striedavo pumpujte a uvoľňujte.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maximálna erekcia, maximálne potešenie, maximálna vákuová pumpa! XXL Maximizer Pump prináša výsledky, po ktorých túžite. Každým stlačením rukoväte vám dopraje príjemný pocit a zároveň o niečo väčší penis. Vstúpte svojím nádobíčkom do flexibilného PVC otvoru a objavte extra erekciu, ktorú si teraz s touto pumpou môžu dopriať aj tie najväčšie penisy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Nechajte svoju kvetinu rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto červená vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Nipple Pump System

    Chcete svoje erotické hry ešte rozšíriť? Prizvite si túto vákuovú pumpu a bradavky, s ktorou svoje bradavky zmyselne zväčšíte a podporíte ich citlivosť. Číre akrylové valce vám umožnia sledovať celú akciu a vy si túto kratochvíľu budete môcť užívať so svojím partnerom alebo pokojne aj osamote. Uchopte pumpičku a ide sa na to!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Zvýšte citlivosť svojich bradaviek a pripravte ich na ďalšie hrátky! Tieto prísavky sú ideálne pre začiatočníkov a ich použitie je veľmi intuitívne. Pohodlne sa prisajú a svojim silikónovým materiálom vám uľahčí manipulácia. Použiť môžete aj malé množstvo lubrikačného gélu na vodnej báze.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Chcete posilniť vašu erekciu a zlepšiť vašu výdrž? Jedine s touto pumpou od Otouch docielite tie najlepšie výsledky. Na rozdiel od bežných púmp využíva technológiu plynulého sania, ktorá je nielen vzrušujúca, ale aj super účinná. Počas malej chvíle ucítite a uvidíte, ako sa váš penis zväčšuje! Nechajte pumpu, nech zvýši váš prietok krvi a radujte sa z pevnej a silnej erekcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Prémiová ručná pumpa s príjemnou rukoväťou a profesionálnym manometrom na monitorovanie tlaku vo valci. K valcu sa pripája skrz bezpečné spojovacie konektory a disponuje kvalitnou hadicou, ktorá je flexibilná aj robustná a má ventil na rýchle uvoľnenie podtlaku. Použite ju na bradavky, penis alebo klitoris, váš sexuálny život bude zábavnejší a miestečka slasti o niečo väčšie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 230

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.