×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy

Položky 97 až 128 z celkom 231

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    Pohlavným stykom začínajú a končia skoro všetky vzťahy. V niektorých vzťahoch je ale so sexom spokojná len jedna strana. Bohužiaľ, je to práve žena, ktorá často nedosiahne orgazmus. Preto je tu sada Do Extreme Professional, ktorá vám pomôže upevniť váš sexuálny život!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Crystal Clear

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Zaujíma vás, aké by to bolo, keby vaše intímne partie boli ešte citlivejšie? Zistite to s tou pôvabnou vákuovou pumpou. Behom pár chvíľ zvýši prietok krvi a vy sa tak stanete oveľa citlivejší na akúkoľvek stimuláciu. Pritlačte nadstavec na svoje intímne miesta, zaistite utesnenie a stlačte koncový balónik. Ďalší scenár je na vás!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Hľadáte recept za zaručene sexi predohru? Skúste hru s bradavkami! Tieto silikónové prísavky vaše bradavky pohltia mocným vákuom a zvýšia ich citlivosť na ďalšie láskanie. Sú ľahko použiteľné, príjemne hebké a mäkké a hlavne bezpečné pre telo. Tak neotáľajte a poškádlete dudlíky na prsiach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clitoral Pumping System with Detachable Acrylic Cylinder

    Chcete, aby bol váš klitoris ešte citlivejší? Docielite to s touto pumpou, ktorú mimo iné môžete použiť aj na bradavky a okrem citlivosti zvýši tiež potešenie! Umiestnite priehľadný valec na požadované citlivé miesto, stlačte ručnú pumpu a vytvorte podtlak, ktorý budete pociťovať ako sanie a váš klitoris o niečo zväčší. Objavte úžasnú silu podtlaku, zvyšujte citlivosť a hrajte sa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Toto sacie análne zariadenie rozhodne nie je pre slabé povahy! Vytvoríte s ním vzduchotesné tlakové tesnenie, stačí otočiť gombíkom doprava a vaša koža sa razom vytiahne hore a vytvoríte senzorický tlak, aký ste doteraz nezažili. Je to veľa a potrebujete uvoľnenie? Otočte gombíkom doľava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax Valve Pack - Náhradne ventilky pre Bathmate Hydromax

    Sada 2 náhradných ventilov a uzáveru k vašej obľúbenej Bahtmate Hydromax.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Advanced Pussy Pump System

    Čo tak vyskúšať nový spôsob erotickej stimulácie vulvy? Táto profesionálna sada s ručnou pumpou a priehľadným akrylovým pohárikom na vulvu vám ukáže aké to je, keď citlivosť vášho klitorisu a jeho okolia dosiahne maximum vďaka zvýšenej krvnej cirkulácii. Umiestnite pohárik na pysky, chopte sa spúšte a vyskúšajte konštantné sanie alebo striedavo pumpujte a uvoľňujte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SAIZ Breast Pump Premium Medium

    Aké by to asi bolo mať o niečo väčšie a o dosť citlivejšie prsia? Táto vákuová pomôcka vám tajomstvo citlivejších pŕs rada odhalí! Tvoria ju dva priehľadné poháriky a rukoväť, s ktorou vytvoríte podtlak. Tak ju uchopte, pumpujte a radujte sa z toho, aké kúzla vzrušujúci podtlak dokáže vytvoriť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Suckers Čierna

    Vychutnajte si účinné a vzrušujúce sanie bradaviek s týmto jednoduchým, ale šikovným doplnkom. California Exotics Nipple Suckers sú stimulačné prísavky na bradavky vyrobené z mäkkého a ľahko stlačiteľného materiálu. Užívajte si intenzívne sanie a konečnú extázu s partnerom aj o samote.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Nipple Pump 10 Piece Set

    Získajte neodolateľne sexy a tvrdé bradavky! Pomôžu vám k tomu tieto vákuové s 8 fixačnými krúžkami. Umiestnite krúžok nad otvor prísavky a priložte ho na bradavku, potom len stlačte koncový balónik a užívajte si jemné sanie. Bradavky sa pod tlakom stanú citlivejšími a nádherne vzpriamenými. Tvrdosť bradaviek môžete podporiť tak, že na ne umiestnite fixačné krúžky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Vákuová pumpa Beginner's Power Pump vám dodá veľkosť a sebavedomie, o ktorom ste vždy snívali. S každým stlačením balónika získa vaše mužstvo na sile bez bolestných vedľajších účinkov. Akonáhle hladko preniknete do pružného otvoru, objavíte skalopevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers

    Už ste skúšali objaviť moc prekrvenia a zvýšenej citlivosti? Táto trojica priehľadných valcov zintenzívni všetky vaše pocity. Každý z nich má vreckovú veľkosť a je nastaviteľný. Nepotrebujete k nim žiadny balónik ani čerpadlo, podtlak vytvoríte ľahko a rýchlo otáčaním hornej časti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Twisted Triplets Nipple and Clit Suckers - Prísavky na bradavky a klitoris

    Vychutnajte si naozaj silnú saciu silu tejto sady troch dimenzovaných sacích valcov.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Silicone Nipple Suckers Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto prísavky na bradavky z jemného silikónu. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Vychutnajte si vzrušujúce sanie, ktorým zvýšite prietok krvi a posilníte citlivosť bradaviek. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik, až kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vy ich môžete sledovať cez priehľadný materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Chcete svojim bradavkám dopriať absolútnu slasť? Dovoľte im, aby sa stali citlivejšími vďaka podtlaku a stimulujte ich zmyselnými vibráciami. Poháriky sú priehľadné, takže celý priebeh môžete aj sledovať a užívať si všetky príjemné pocity, bez ktorých sa pravdepodobne nebudete chcieť nikdy zaobísť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubukú tieto priehľadné prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 231

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.