×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky

Položky 65 až 96 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si nielen posilníte svaly panvového dna, ale vďaka vnútorným guľôčkám zažijete aj zmyselnú stimuláciu. Elegantný, čierno-strieborný dizajn vás zaujme na prvý pohľad, nechajte sa očariť!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir sú elegantným a zvodným variantom svetovo najpredávanejších Venušiných guličiek, ktoré sľubujú neodolateľné potešenie počas predohry i mimo nej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Pohrávate sa s myšlienkou, aké by to asi bolo vyskúšať venušine guľôčky? Tieto sú na to priame ideálne! Ukrývajú v sebe ešte ďalšiu guľôčku pohybujúcu sa sem a tam a vytvárajúcu príjemnú sexuálnu stimuláciu. Investícia do nich je minimálna, tak vyskúšajte vzrušujúci tréning panvového dna.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si účinne posilníte svaly panvového dna a zabezpečíte si aj prevenciu proti inkontinencii. Tieto guľôčky sú zmenšenou variantou najpredávanejších guľôčok Fifty Shades of Gray a ocenia ich predovšetkým začiatočníčky. Skúste je tiež!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Už ste počuli o tom, aké benefity prináša posilnenie svalov panvového dna? Sú to intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevencia proti inkontinencii. Teraz si svoje panvové dno môžete posilniť vskutku vzrušujúcim spôsobom! Tieto guľôčky od značky Rimba vám totiž doprajú zmyselné vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkový ovládač. Tak urobte niečo pre svoje zdravie a potešenie zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    Obľúbili ste si análne hry a túžite v tomto smere vyskúšať niečo nové? Čo takto análne guľôčky? Tieto koráliky od značky Blush majú hladký povrch a v ich vnútre sa skrýva ešte ďalšia, ťažšia guľôčka, ktorá pri pohybe bude narážať do stien vonkajšej guľôčky a príjemne tak stimulovať. Kúpte si Pleasure Balls a vychutnajte si extrémne vzrušujúce zážitky!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Tieto inovatívne Venušine guľôčky disponujú patentovanou vyťahovaciou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Táto sada pre tréning panvového dna má veľa "naj". Je navrhnutá tak, aby vás nenásilne a príjemne previedla tréningom od samého začiatku až po koniec. Vaginálne guľôčky sú vysoko kvalitné, príjemné, účinné, ale tiež vkusné rovnako ako celé balenie. Chcete posilniť svoje panvové dno, mať silnejšie orgazmy a zabrániť inkontinencii? S touto sadou to pôjde ľahko, pohodlne a bezpečne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Chcete vytrénovať svaly panvového dna a navýšiť tak svoje sexuálne potešenie? Zahryznite sa do tohto jabĺčka, ktoré vám pravidelným nosením vo vašej vagíne pomôže dosiahnuť váš cieľ. Navyše v sebe skrýva kovovú guľôčku, ktorá bude pri prudkých pohyboch narážať do stien a veľmi príjemne vás stimulovať. Skúste silu maximálnych orgazmov vďaka posilnenému panvovému dnu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Fialová

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads

    Venušine guľôčky Luna kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Posilňovanie svalov panvového dna bude so Bswish bfit Basic príjemná zábava. Viete, že si s ním môžete zaistiť intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevenciu proti inkotinencii? Okrem toho si budete užívať aj samotné nosenie guľôčok, pretože v ich útrobách sa skrývajú menšie guľôčky, ktoré pri prudších pohyboch budú narážať do stien vonkajších guľôčok a jemne vás stimulovať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Všetko, čo potrebujete pre posilnenie panvového dna aj pre vzrušujúce dráždenie na verejnosti, doma alebo jednoducho kdekoľvek. Táto sada obsahuje hneď 4 rôzne guličky s rozdielnymi veľkosťami a teda aj hmotnosťami. Hodí sa pre začiatočníčky aj pokročilých. Posilnené panvové dno prináša mnoho benefitov, a pokiaľ pre tento tréning zvolíte tieto guličky, verte, že vás bude maximálne baviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    So Satisfyer Yoni Power 1 vám na tréning svalstva panvového dna bude stačiť iba 15 minút denne, a vďaka tomu potom budete prežívať ešte intenzívnejšie orgazmy. Rôzne veľkosti vaginálnych guličiek umožňujú pomalé a postupné zvyšovanie záťaže.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY B BALLS bílo-Fialová

    B BALLS je originálna análny pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na pohyb partnera počas milovania či predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Dve červené milostné guľôčky so zamatovo mäkkým povrchom a praktickou koncovou slučkou. Nie sú to však obyčajné guľôčky! Ukrývajú totiž v sebe ešte vnútornú pohyblivú guľôčku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien a príjemne vás tak stimulovať. Užite si vzrušujúce pocity pri nosení a posilnené panvové dno po nosení.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    So Satisfyer Yoni Power 1 vám na tréning svalstva panvového dna bude stačiť iba 15 minút denne, a vďaka tomu potom budete prežívať ešte intenzívnejšie orgazmy. Rôzne veľkosti vaginálnych guličiek umožňujú pomalé a postupné zvyšovanie záťaže.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Tie najkrajšie venušine guľôčky na svete! Sú totiž zakončené nádherným kryštálom Swarovski, majú pôvabý tvar, farbu a budú pre vás skutočne užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka ťažšej vnútornej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Chcete účinne posilniť svoje svaly panvového dna a zároveň mať nad tréningom dokonalú kontrolu? Gvibe Gballs 3 vám s tým pomôžu! Predstavujú pokročilý tréning s ovládaním pomocou inteligentného telefónu. Bude to ľahké a hravé!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Chcete silnejšie orgazmy? S týmito vibračnými guľôčkami sa k nim dopracujete vskutku vzrušujúcou cestou, sú totiž ideálne na účinné posilnenie svalov panvového dna a zároveň vás potešia slastnými vibráciami. Dostaňte sa k novým pôžitkom skrz ten najpríjemnejší tréning všetkých dôb!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Posilňujte panvové dno a zažite hlboké orgazmy so Satisfyer Yoni Power 2. Vďaka trom rôznym veľkostiam umožňujú tieto vaginálne guličky vyrobené zo zdravotnického silikónu postupné trénovanie svalstva.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Chcete si dopriať intenzívny zážitok pri každom pohybe? Tieto luxusné oceľové guľôčky sa zabývajú vo vašej vagíne, kam vďaka hladkému povrchu vkĺznu veľmi ľahko, a budú reagovať na vaše pohyby vzrušujúcim spôsobom. A čo viac, účinne s nimi posilníte svaly panvového dna a získate nielen silnejšie orgazmy, ale tiež účinnú prevenciu proti inkontinencii, kto by to nechcel, že?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dámy, buďte úprimné, aký máte vzťah so svojou vagínou a ako je na tom vaše panvové dno? Ak je vaša odpoveď nič moc alebo dokonca veľký zlý, spozornite, práve pre vás je tu tento úchvatný pomocník Perifit Care+! Pomôže vám obnoviť, regenerovať a posilniť vaše panvové dno, napojiť sa na seba a užívať si zmyselné potešenie, po ktorom túži každá z nás. Poďte zistiť viac!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Tie najkrajšie venušine guličky na svete! Zakončené sú totiž nádherným Swarovski kryštálom, majú pôvabný tvar, farbu a budú pre vás naozaj užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka vnútornej ťažšej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Hľadáte niečo ťažšie pre vašu vagínu alebo análik? Tieto guľôčky sú vyrobené z kovu a predstavujú intenzívne závažie pre pokročilých. Hmotnosť 250 gramov rozhodne nie je málo a vyžaduje odvahu!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys King Size Balls

    Extra veľkosť pre extra potešenie! Tieto guľôčky vás poriadne naplnia a k tomu vás budú vďaka vnútorným guľôčkám tiež príjemne dráždiť. Užite si všetky fantastické pocity a noste guľôčky pravidelne. Ich nosením totiž posilníte svaly panvového dna a zaistíte si intenzívnejšie orgazmy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Červená Fuchsia

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patria aj tieto vaginálne guličky, ktoré vám pomôžu účinne posilniť svaly panvového dna a zaistiť si tak intenzívnejšie orgazmy a sexuálny život, ktorý bude viac „wow“!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.