×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky čierna

Položky 97 až 128 z celkom 359

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy The 3 Way Black

    Snívate o objavovaní nových vzrušujúcich zážitkov? Takáto jedinečná hračka vám ich dopraje! Vyrobená je z kvalitného hladkého silikónu a predstavuje krúžok na penis a na semenníky, ktoré váš príjemne stiahne a podporia a posilnia erekciu. Potom tu máme textúrované „tykadlá“ s 10 vibračnými rýchlosťami a rytmami pre rozmanité možnosti potešenia. Nechajte sa zlákať svojimi fantáziami a užite si extra zmyselné vnemy!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Posilní a podporí erekciu a posteklá klitoris! Doprajte si výbušné orgazmy s týmto jedinečným vibračným krúžkom z hebkého a pružného silikónu. Je dokonalým doplnkom na milovanie, jeho výkonný mini vibrátor totiž podporí stimuláciu a nachystá si pre vás nové pocity. Drobná textúra na zintenzívni a tvar samotného krúžku predstavujú detail s obrovskou mocou, tak si ju nechajte páčiť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Chcete si ešte viac užívať milovanie? Prizvite si k nemu tento unikátny vibračný krúžok! Je roztiahnuteľný, takže sa prispôsobí vašej veľkosti a posilní a podporí erekciu. A čo viac? Revolučný stimulátor bude dychtivo vibrovať a starať sa o slasť klitorisu, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Milujete hračky od Oxballs? Zamilujte si tiež Cocksling Air, ktorý je ľahký a má síce menší aj objem, ale aj tak vám vykúzli sexy vydutinu. Kombinuje erekčný krúžok, naťahovač semenníkov a krúžok na penis. Navyše vôbec natlačí a nie je nepríjemný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Radi by ste si zaobstarali niečo vzrušujúce pre vaše guľôčky? Vložte ich mäkkého silikónového vačku, očkom pretiahnite penis a stlačením jedného tlačidla spustite vibrácie, ktoré vašimi semenníkmi otrasú natoľko, že sa vzrušujúce pocity rozlejú po celom vaše tele. To musíte vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupujte žetóny, čaká vás predĺžená jazda!!!" Kupujte erekčnú slučku na predĺženú jazdu! Stiahnite s ňou penis pri koreni a zaistite si pevnejšiu a dlhšiu erekciu a aj intenzívnejší orgazmus.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Chcete pre seba vždy len to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných erekčných krúžkov vyberiete práve tento od Laid. Vyrobený je za 100% lekárskeho silikónu a je navrhnutý tak, aby sa nosil okolo penisu a semenníkov. Čo s ním získate? Silnejšiu erekciu a vyvrcholenie v tej pravej chvíli. Bude to intenzívne, vkusné a omamné, choďte do toho s krúžkom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    Erekčné krúžky sú novinkou v sortimente značky Bathmate. Rovnako ako ostatné ich výrobky, aj krúžok Gladiator je vysoko kvalitný a účinný. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Ring & Plug 516724

    Potešujúce duo, ktorému nepôjde odolať! Táto hračka najskôr krúžkom posilní a podporí vašu erekciu az druhej strany bude drážky váš análik, predovšetkým prostatu. Vychutnajte si túto dokonalú stimuláciu, ktorá súvisí s tvrdou erekciou a análnou stimuláciou zároveň!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Čierna

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    Pre dlhšiu výdrž a neskutočné orgazmy! Tieto 3 silikónové krúžky od značky Rebel vás okúzlia zamatovo mäkkým silikónovým materiálom a taktiež miernou pružnosťou, vďaka ktorej krúžky ľahko nasadíte aj zložíte. Vychutnajte si neuveriteľne tvrdú erekciu a tiež stimuláciu vďaka korálku a drážkam.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Black

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemný a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Dlhšia a pevnejšia erekcia a vzrušujúce vibrácie k tomu? Áno, s Jammy je všetko možné! Je to erekčný krúžok a vibrátor zároveň. Bezpečne padne okolo penisu, pretože ho tvoria hneď 3 krúžky, ktoré okrem iného zaistia silnejšiu erekciu. Vyberte si z 12 vibračných funkcií a nechajte malé jazýčky, nech sa pri sexe zvodne venujú klitorisu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizujete svoj výkon a predĺžte si erekciu!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heloise Black

    Čo sa stane, keď si svoje milovanie spestríte vibráciami? Bude to ešte väčšie vzrúšo pre vás oboch! Ideálny na to bude napríklad tento vibračný krúžok so 7 funkciami a zabudovanou dobíjacou batériou. Vďaka pružnému silikónu pohodlne padne na penis a posilní aj jeho erekciu. Zároveň bude pri milovaní zmyselne vibrovať na klitorise alebo semenníkoch, podľa toho, ako ho otočíte. Vychutnávajte si intímne chvíľky so svojím náprotivkom ešte viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 359

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.