×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky čierna

Položky 129 až 160 z celkom 359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky a udrží ich dole od tela. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Čierna

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Hľadáte krúžok, ktorý vám pomôže s erekciou? Tento od Malesation sa nasadzuje na penis a semenníky a pokiaľ si ho na sebe necháte pri milovaní, bude myslieť aj na klitoris. Vie vibrovať o 10 výkonných funkcií a poskytuje tak úplne výnimočnú stimuláciu, tak si ju užite.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Nie nadarmo sa hovorí, že trojka je magické číslo! Len si spomeňte napríklad na tri prasiatka alebo tri oriešky pre Popolušku a potom spozornite pri tejto trojici erekčných krúžkov. Je to vskutku radostné trio pre pôsobivú erekciu! Tvoria ho 3 drážkované krúžky s rôznymi priemermi (2,6/3/3,5 cm) a hodia sa nielen na penis, ale aj na semenníky. Noste ich všetky naraz alebo každý zvlášť!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Pružné prstienky pre váš penis a semenníky. Poskytnú vám tlak, vďaka ktorému zvýšite a predĺžite svoj výkon a zároveň si užijete silnejší orgazmus. Noste krúžky spoločne alebo oddelene, zamedzíte prietoku krvi a predĺžite tak svoju erekciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Čierna

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Veľmi tesný erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Poďte si užiť ešte viac zábavy! Tento super flexibilný krúžok je pohodlný a ponúka niekoľko viariácií nosenia pre váš penis a semenníky. Buďte kreatívni, skúšajte a bavte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Túžite po ešte intenzívnejších zážitkoch? Dvojitý krúžok Ultra Soft Dual Ring je to pre všetkých! Poslúži začiatočníkom i pokročilým milovníkom, ktorí si zamilujú jeho príjemný a pružný silikónový materiál. Predĺžte s ním svoju výdrž, pocíťte väčšiu citlivosť a potešte partnerku neuveriteľne zmyselne pevnou erekciou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Účinný erekčný krúžok od značky Bathmate patrí medzi tie najtvrdšie a zároveň najflexibilnejšie erekčné krúžky na trhu. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Len málo veciach je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a je dobré sa o neho náležite starať. Nástrojom na starostlivosť môže byť aj táto erekčná slučka. Zaistí vám zovretie penisu, čím podporí a posilní erekciu, oddiali a znásobí vyvrcholenie! Jednoducho veľa zábavy za málo peňazí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nie je len tak nejaká hračka! Vyniká množstvom funkcií, ktoré by ste o podobných produktoch márne hľadali. Dopraje vám tú najlepšiu stimuláciu žaluďa aj hrádze, ponúkne vám 8 vibračných režimov, super výkonný motor a silikónový materiál neuveriteľne príjemný na dotyk. Je ergonomicky navrhnutý, takže zároveň aj pohodlný na používanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mäkký a hodvábne elastický silikónový krúžok na penis a semenníky urobí z vášho mužstva skutočný skvost. Nosiť ho môžete mnohými spôsobmi a vždy vám bude pohodlný a to nielen vďaka svojmu tvaru a materiálu, ale tiež dlhoročnými skúsenosťami značky Sport Fucker. Skúste si ho tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Poznáte ten najľahší recept na silnú erekciu? My áno! Je táto erekčná slučka, ktorá nielen posilňuje erekciu, ale tiež stimuluje semenníky a predlžuje výdrž. Priehľadná korálka ju rozdeľuje na 2 časti, jedna z nich patrí na penis a druhá na semenníky. Pomocou posuvníkov si prispôsobí stiahnutie, ktoré obmedzuje prietok krvi, čo efektívne posilňuje rekciu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento dvojitý vibračný krúžok na diaľkové ovládanie. Túžite po intenzívnejšom milovaní? S týmto krúžkom budú vaše priania vypočuté!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 359

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.