×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky oddiaľujúce vyvrcholenie

Položky 65 až 96 z celkom 209

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparentná 2ks

    Sada 2 pružných krúžkov určených pre jeho potešenie od značky ToyJoy. Každý z krúžkov má iný tvar i textúru, čo znamená, že vám každý z nich poskytne odlišné pocity. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a je vodotesný. Preskúmajte svoje vzrušenie a znásobte ho s krúžkami Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupujte žetóny, čaká vás predĺžená jazda!!!" Kupujte erekčnú slučku na predĺženú jazdu! Stiahnite s ňou penis pri koreni a zaistite si pevnejšiu a dlhšiu erekciu a aj intenzívnejší orgazmus.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizujete svoj výkon a predĺžte si erekciu!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Výkonný vibračný krúžok Lingus od značky Adrien Lastic spríjemní erotické zážitky všetkým vášnivým párom. Disponuje silným motorom, ktorý sa pre vás rozvibruje hneď v 3 rôznych režimoch, vyrobený je zo super mäkkého, príjemného a flexibilného silikónu, má ergonomický tvar, je vodotesný a diskrétne tichý. Napájenie 3x LR 44 batérie (nie sú súčasťou balenia).

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Cockstars

    Sada 6 rôznych erekčných krúžkov na nekonečné experimentovanie. Doprajte svojmu penisu poriadne tvrdú a dlhú erekciu, ktorú docielite iba použitím erekčného krúžku. Nájdite si svoju obľúbenú textúru a nechajte príjemný TPE materiál, aby vás ohromil svojou pružnosťou. Budete mať radšej kytičku alebo slniečko?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitného kovu bez obsahu niklu. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Poďte si užiť ešte viac zábavy! Tento super flexibilný krúžok je pohodlný a ponúka niekoľko viariácií nosenia pre váš penis a semenníky. Buďte kreatívni, skúšajte a bavte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Túžite po ešte intenzívnejších zážitkoch? Dvojitý krúžok Ultra Soft Dual Ring je to pre všetkých! Poslúži začiatočníkom i pokročilým milovníkom, ktorí si zamilujú jeho príjemný a pružný silikónový materiál. Predĺžte s ním svoju výdrž, pocíťte väčšiu citlivosť a potešte partnerku neuveriteľne zmyselne pevnou erekciou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Účinný erekčný krúžok od značky Bathmate patrí medzi tie najtvrdšie a zároveň najflexibilnejšie erekčné krúžky na trhu. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento dvojitý vibračný krúžok na diaľkové ovládanie. Túžite po intenzívnejšom milovaní? S týmto krúžkom budú vaše priania vypočuté!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 209

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.