×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky oddiaľujúce vyvrcholenie

Položky 129 až 160 z celkom 209

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 50mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejšie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole, jeho veľkosť je nastaviteľná a aj cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Chcete so svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho behom milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle C-Rings Purple

    Trojica erekčných krúžkov pre ešte intenzívnejšie pôžitky! Sú štýlové, pružné, príjemné a podporia erekciu. Ich cena je priaznivá, tak neváhajte a objednajte si veľa zábavy za málo peňazí.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku. Pohľad na vaše vybavenie s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Váš sex je fajn, ale chcete, aby bol ešte viac fajn alebo snáď dokonca úplne dokonalý? Tento vibračný krúžok podporí vaše vzrušenie a poskytne vám neuveriteľnú stimuláciu. Je z veľmi pružného materiálu, takže sa pohodlne prispôsobí, a jeho koncový zajačik dosadne na klitoris a bude ho dráždiť vibráciami. Prejdite od obyčajného sexu k nadpozemsky dychberúcemu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Cock Ring Set Clear

    Kto by sa uspokojil s obyčajnou erekciou, keď po nasadení krúžkov môžete mať super erekciu a báječne intenzívne vyvrcholenie? S touto dvojicou erekčných krúžkov maximalizujete potešenie svoje i svojej partnerky, ktorá si s vami užije skutočne dlhé milovanie. Noste ich oddelene alebo spoločne a užite si zmyselné pôžitky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 55mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 45mm

    Erekčný krúžok na penis z kvalitného kovu s priemerom 6 mm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Thick Bead Cock Ring Black

    Snívate o dlhom milovaní s pohodlným erekčným krúžkom? Tento praktický a cenovo dostupný krúžok predĺži a posilní vašu erekciu a tiež zintenzívni vyvrcholenie. Je úžasne pružný, ľahko sa nasadzuje a je vhodný na opakované použitie. Užite si ešte lepší sex!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou a pevnosťou erekcie? Krúžok Hero z vás urobí sexuálneho hrdinu! Nasadzuje sa na penis alebo na semenníky a poskytuje mierny tlak, vďaka ktorému bude vaša erekcia silnejšia. Je príjemne mäkký na dotyk a pohodlný na nosenie. Navyše sa dá nastaviť, takže vám skvelo padne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolučný krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž aj potešenie. Noste len jeden alebo oba súčasne a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku, pohľad na vašu výbavu s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Snívate o pevnejšej erekcii a intenzívnejšej extáze? Váš sen na skutočnosť premení táto dvojica krúžkov! Sú vyrobené z robustného silikónu, ktorý je doplnený korálikmi z nerezovej ocele, ktoré ešte viac prispievajú k stimulácii. Zvýšte svoju výdrž, citlivosť i pevnosť a užite si dychberúcu cestu do orgazmickej ríše divov.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 40mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost zlatej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčkov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Krúžok na penis a zároveň na semenníky, vyzdobte sa ním! Možno ho pohodlne nastaviť a užívať si môžete aj jeho ohybnosť. Priemer krúžkov na semenníky je 3 cm a vyrobený je zo silikónu a ABS plastu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 45mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost zlatej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 209

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.