×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky pre lepšiu erekciu semenníky

Položky 129 až 160 z celkom 242

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Čierna

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Túžite po ešte intenzívnejších zážitkoch? Dvojitý krúžok Ultra Soft Dual Ring je to pre všetkých! Poslúži začiatočníkom i pokročilým milovníkom, ktorí si zamilujú jeho príjemný a pružný silikónový materiál. Predĺžte s ním svoju výdrž, pocíťte väčšiu citlivosť a potešte partnerku neuveriteľne zmyselne pevnou erekciou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Účinný erekčný krúžok od značky Bathmate patrí medzi tie najtvrdšie a zároveň najflexibilnejšie erekčné krúžky na trhu. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Poďte si užiť ešte viac zábavy! Tento super flexibilný krúžok je pohodlný a ponúka niekoľko viariácií nosenia pre váš penis a semenníky. Buďte kreatívni, skúšajte a bavte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitného kovu bez obsahu niklu. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Veľmi tesný erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Jednoduchý erekčný krúžok pre úplných začiatočníkov i pokročilých milovníkov! Je vyrobený zo super pružného materiálu, takže sa vám skvelo prispôsobí. A aká je jeho úloha? Posilní a podporí erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Tak si to s ním užite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparentná

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Užite si silnejšiu erekciu a dlhšie milovanie s jednoduchým, avšak vysoko účinným, erekčným krúžkom z príjemného lekárskeho silikónu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Odpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a urobte dobre sebe aj svojmu náprotivku, s týmito krúžkami bude pohľad na vašu výbavu vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Doprajte zmyselné vibrácie penisu, semenníkom aj klitorisu vašej partnerky. Táto luxusná hračka disponuje 2 krúžkami, ktoré sú báječne elastické a vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, posilnia vašu erekciu a následný orgazmus bude intenzívnejší ako kedykoľvek predtým. Klitoris zároveň zaplavia slastné vibrácie a partnerkino vyvrcholenie počas penetrácie bude bližšie ako na dosah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Chcete si užívať o niečo viac? Pozvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je úžasne pružný a váš penis stiahne pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie oproti klitorisu. Vyskúšajte, ako vie krúžok držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Tento premyslený krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparentná

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Energy Ring Transparentná

    Erekčný krúžok Energy Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je najnovšou inováciou na poli erekčných krúžkov. Tvoria ho tri hlavné krúžky a dva bočné krúžky, ktoré ponúkajú hneď niekoľko variánt, ako ho nosiť.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Tento silikónový doplnok pôvabne rozdelí vaše semenníky a stiahne váš penis u koreňa, čím podporí erekciu. Doprajte svojim semenníkom dráždivé pocity ťahania a stlačenia a nastavte si pohodlne veľkosť presne podľa vašich požiadaviek. Záleží len na vás, či si svoj penis a semenníky necháte stiahnuť pevnejšie alebo len ľahko, v každom prípade vám bude silikónový materiál úplne príjemný, pretože je ohybný, mäkký a hebký.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 242

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.