×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky pre mužov

Položky 33 až 64 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdobu! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiadúci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku dlhším mužstvom a vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nasaďte si ho na penis a objavte nový rozmer milovania!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Splňte si sen o pevnej erekcii a nechajte sa potešiť masážnou loptičkou! Tento Cock Ring značky Rebel je anatomicky tvarovaný a perfektne sedí. Podporí a posilní vašu erekciu a polaská vás vibráciami na tom správnom mieste. Je skvele pružný a dokonale sa vám prispôsobí. Vychutnajte si stimuláciu semenníkov aj hrádze a pomocou diaľkového ovládača si vyberajte medzi 10 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ring True

    Toľko potešenia v 3 malých a jednoduchých vibračných krúžkoch! Prvý si nasaďte na jazyk a zintenzívnite tak orálne potešenie, druhý si navlečte na prst a zablúďte s ním do jej lona a potešte bod G! Ten posledný potom navlečte na penis a urobte tak dobre klitorisu počas milovania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Chcete zintenzívniť potešenie z milovania? Vibračný krúžok Casual Love je roztomilá pomôcka s macíkovým designom vhodná nielen pre začiatočníkov. Je z flexibilného TPR, takže sa prispôsobí akejkoľvek veľkosti a svojimi vibráciami potom macík poteší kitoris. Vyskúšajte niečo nové a vychutnajte si doteraz neobjavené pôžitky.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Winni Purple

    S úžasným Winnie nielen predĺžite váš pohlavný styk, ale tiež ho zintenzívnite a ak budete chcieť, dosiahnete s partnerom spoločný orgazmus. Je to luxusná hračka od značky Svakom, ktorá je vyvinutá špeciálne pre použitie v páre, ale samozrejme si ju môžete užívať aj bez partnera. Vyrobená je z tých najkvalitnejších materiálov, ktoré sú nielen bezpečné pre telo, ale aj šetrné k prírode. Pre väčšie pohodlie sa ovláda cez bezdrôtový diaľkový ovládač, ktorým si vyberiete jeden z 5 režimov, jednu z 5 rýchlostí alebo obľúbený režim Svakom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Už asi tušíte, že s vibračným krúžkom bude vaše milovanie ešte lepšie a intenzívnejšie, ale pravdepodobne ešte len hľadáte ten pravý. Máme pre vás skvelú správu - už ste ho našli! Dvojitý vibračný krúžok Poloqueth má všetko, čo od takejto pomôcky vyžadujete. Má krúžok na penis aj semenníky, silný motor, zmyselne vibruje na klitorise, báječne sedí, je flexibilný, vodotesný a na diaľkové ovládanie. On je ten pravý!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Double Diver Pink

    Chcete vzrušujúcu duálnu penetráciu? Jedine s týmto krúžkom strojnásobíte svoje potešenie! Stačí ho nasadiť na penis a nechať pružný krúžok, aby posilnil a podporil erekciu a výdrž. Potom pridajte vibrácie s 12 funkciami v hornej časti a pre maximálnu blaženosť vkĺznite pripevneným dildom za zadné dvierka. Toto nie je len tak nejaký obyčajný krúžok, je to nástroj pre dokonalú slasť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Two-O

    Radi používate vibračné krúžky, ale často sa hádate pre vibrácie? Vyskúšajte tento vibračný krúžok s dvoma motormi! Jeden je preňho a druhý pre ňu, vibrácie pre všetkých. Krúžok je úžasne pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale tiež slastnú stimuláciu nielen klitorisu, ale aj semenníkov. Konečne sa môžete spoločne dostať na vrchol, tak si túto šancu nenechajte ujsť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Užívajte si štýlovo, intenzívne a hravo. Tento erekčný krúžok posilní vašu erekciu a vibráciami bude intenzívne dráždiť partnerkin klitoris. Vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je flexibilný a prispôsobí sa vašej veľkosti. Jedným tlačidlom spustíte intenzívne vibrácie a poriadna jazda môže začať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Radi by ste si zaobstarali niečo vzrušujúce pre vaše guľôčky? Vložte ich mäkkého silikónového vačku, očkom pretiahnite penis a stlačením jedného tlačidla spustite vibrácie, ktoré vašimi semenníkmi otrasú natoľko, že sa vzrušujúce pocity rozlejú po celom vaše tele. To musíte vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Black

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zaistiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným krúžkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nasaďte si ho na penis a objavte nový rozmer milovania!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Výkonný vibračný krúžok Lingus od značky Adrien Lastic spríjemní erotické zážitky všetkým vášnivým párom. Disponuje silným motorom, ktorý sa pre vás rozvibruje hneď v 3 rôznych režimoch, vyrobený je zo super mäkkého, príjemného a flexibilného silikónu, má ergonomický tvar, je vodotesný a diskrétne tichý. Napájenie 3x LR 44 batérie (nie sú súčasťou balenia).

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.