×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom s jedinečným tvarom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Chcete dodať vášmu sexuálnemu životu nový rozmer? Vyskúšajte tento vibračný krúžok od Pepino, ktorý vo vás prebudí nekonečné vzrušenie vďaka mnohým stimulačným výstupkom. Krúžok je príjemne mäkký a pružný, a teda aj pohodlný na nosenie. Nasaďte ho na stoporený a penis, zapnite a vychutnajte si vibrácie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte smyslnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Stlačte tlačidlo Magic Cell a neprekonateľný Dante razom ožije. Rozsvieti sa a nedočkavo sa spáruje s vaším smartphonom. Dante disponuje odnímateľným mini vibrátorom, ktorý budete ovládať prostredníctvom aplikácie. Tento mini vibrátor je navrhnutý s najvyššou eleganciou a obsahuje vstavaný motor, dobíjaciu batériu a samozrejme Bluetooth čip na spárovanie s telefónom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Aké jednoduché, elegantné a mocné! Najpredávanejší Cockring je teraz obohatený o motor s 10 vibračnými režimami! Toto stimulačné mravčenie vás úplne rozpáli! Batériu pohodlne dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, a pomôcka je dostatočne tenká a ľahká, aby ste ju mohli nosiť aj pod oblečením a vibrácie ovládať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nabídne mu totiž 5 vibračných funkcií, z ktorých si vyberiete tú pravú!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistický vibračný Tenga krúžok je tu pre potešenie vás oboch. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný krúžok pre spokojnosť oboch partnerov. Je pružný, takže bude pohodlne držať na penise a jeho diamantovaá textúra bude spoločne s vibráciami dráždiť klitoris počas milovania. Vychutnajte si milovanie ešte o niečo viac a maximalizujte svoje pôžitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mierne pružný vibračný krúžok podporí erekciu a zároveň bude počas sexu stimulovať klitoris alebo semenníky vďaka 10 vibračným funkciám pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok s králičími uškami je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami vibrácií bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to je zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris, na ktorý vrúbkovaná časť perfektne zacieli. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Chcete objaviť ešte viac vzrušujúcich pôžitkov z milovania? Prizvite si tento krúžok, ktorý okrem schopností vibrácií disponuje tiež sexi hojdajúcimi sa guľôčkami. Je veľmi pružný, takže pohodlne padne, a ešte mierne stiahne penis, čím posilní erekciu. Vychutnajte si zmyselné vibrácie v 10 vďaka odnímateľnému mini vibrátoru!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte spôsob, ako ešte viac zintenzívniť zážitky pri milovaní a napríklad aj dosiahnuť spoločné vrcholy? Veľa párov stavilo na vibračný krúžok, a aj my s čistým srdcom môžeme povedať, že je to zázrak, ktorý zmení váš milostný život. Krúžok Romeri je vyrobený z hodvábne mäkkého silikónu a ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorej nepôjde odolať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o maximálnej blaženosti? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa za semenníky a na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.